Trummens Strand, Växjö

2 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Projekt

Brf Trummens Strand Etapp 1

Tillbaka till projektets översikt
Adress

Trummens Strand - Växjö

Kommun

Växjö

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

121m2

Våning

5 av 8 (Våningsplan 4 av 8. ) , Hiss finns

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Trummens Strand

Avgift

6 599 kr/mån

Pris

2 995 000 kr

24 752 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Trummens Strand

  Vid Trummens strand reser sig snart ett nytt landmärke för Växjö - fantastiska hus i massivträ med utsikt mot sjön och Teleborgs slott. Den stiliga ensemblen rymmer lägenheter i vacker parkmiljö och med snabb anknytning till city. Husen är placerade och utformade för att alla lägenheter ska ha bästa möjliga sjöutsikt. Här får du nu möjlighet att förvärva en generös fyrarummare i fil med en härlig balkong. Planlösningen utmynnar i ett stort sällskapsrum och öppet kök som är vackert designat med ett stort glasparti som leder ut mot den insynsskyddade balkongen. Här umgås du med Trummens blå vatten som ständig fond. Sovrummen är väl tilltagna, ett av dem är försett med en praktisk klädkammare. Inredningsstandarden håller hög klass. I köket finns bland annat rostfria vitvaror, induktionshäll, integrerad diskmaskin, bänkskiva i kompositsten och spotlights under överskåpen. I badrummen finns inredning från IFÖ, komfortgolvvärme och spotlights i taket. I samtliga lägenheter finns ett badrum samt en gästtoalett och utöver detta väldigt gott om förvaring. Lägenheten har också tillgång till ett eget förråd och en plats i parkeringsgaraget. En gemensam föreningslokal erbjuder festlokal med kök/bar, lounge och en övernattningslägenhet för gäster Varmt välkommen att kontakta GBJ Bygg och Catharina Lundin Haglund för ett möte och mer information om Växjös nya waterfront! Telefon: 0709-14 80 55, mejl: catharina@gbjbygg.se

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  RYMLIG ENTRÉ MED FÖRVARING Du välkomnas in i bostaden av en inredningsbar hall med rymd. Smakfulla garderober med luckor i vitpigmenterat askfaner erbjuder gott om förvaring. Klinkergolvet vars utförande du väljer själv möter ett vackert trägolv i vitpigmenterad ask. LJUSA SOVRUM I FIL De vackert ljussatta sovrummen ligger i fil, varav ett med en praktisk klädkammare. Båda rummen har golv av vitpigmenterad askparkett och vitmålade väggar. Önskar du tapetserade eller målade fondväggar finns det som tillval. KÖK MED EXTRA ALLT Det trivsamma och luftiga köket är så stort att du får plats med ett rejält matbord. Kökets högklassiga inredning kommer från Ballingslöv och rymmer gott om förvaring. Underskåpen är av modellen Line kulör och har mjukstängande lådor med en grepplist och aluminiumprofil. Som en extra liten fin detalj är även sockeln i aluminium. Infällda LED spotlights under överskåpen är standard liksom rostfria vitvaror från Bosch, utdragbar fläkt, helkyl och frys, inbyggd mikro och ugn i högskåp, induktionshäll och en integrerad diskmaskin. Överskåpen har en pushfunktion och är liksom det praktiska skafferiskåpet av modellen Solid kulör. Både under- och överskåp finns i olika kulörer att välja mellan. Du väljer själv en bänkskiva av högtryckslaminat ur Ballingslövssortiment, och önskar du en bänkskiva i sten finns det som tillval. VARDAGSRUMMET- DIN OAS I TILLVARON Den stiliga hallen utmynnar i det ljusa vardagsrummet med sjöutsikt. Med plats för både favoritsoffan och ett par sköna fåtöljer utformar du här din favoritplats för stilfullt umgänge i alla årstider. Stora skjutbara fönsterdörrar öppnar upp till den stora balkongen med utsikt över Trummen, som kommer att bli ditt extra vardagsrum under hela sommaren. KOMFORTABELT BADRUM Badrummet med alla bekvämligheter är helkaklat. Du kan välja färg och storlek på kakel och klinker själv eller följa vårt standardförslag. Badrummet är inrett med handfat, underskåp, spegel med belysning och en dusch med en rak duschvägg, allt från IFÖ. Vidare finns här en handdukstork, elektisk komfortgolvvärme samt en tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Bänkskivan i högtryckslaminat väljer du själv ur Ballingslövs sortiment. Ovanför vitvarorna finns två överskåp placerade med plats för praktisk förvaring.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uteplats/Balkong

  Till vardagsrummet ansluter en storslagen balkong. Den är insynsskyddad och erbjuder generösa möbleringsmöjligheter, allt med bästa sjöutsikt. En snygg detalj är de varma och ombonade väggarna i synligt massivträ.

  Bilplats

  En parkeringsplats i garage finns till varje lägenhet till en kostnad av 700 kr/mån.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Kommentar:

  I månadsavgiften ingår värme. Kall- och varmvatten samt hushållsel mäts och debiteras individuellt. Preliminär driftkostnad är 807 kr. Tjänster för data, tv och telefoni tillkommer liksom parkeringsplats i garage med 700 kr/månad.

  Andel i föreningen:

  2,5%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Trummens Strand

  Lägenhetsnummer:

  41-1402

  Antal lägenheter:

  51

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  GBJ Bygg AB bygger nu 51 nya lägenheter i sjökvarteret Trummens Strand. Etapp 1 bestående av hus 2, 4 och 5 beräknas står klar för inflyttning november 2018 Etapp 2 bestående av hus 1 beräknas vara klar för inflyttning juni 2019. Etapp 3 bestående av hus 3 och 6 beräknas vara klar för inflyttning vinter 2019.  Annat:

  För att reservera och boka en lägenhet, eller boka tid för ett informationsmöte, kontakta Catharina Lundin Haglund, 0709-14 80 55 eller catharina@gbjbygg.se


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor