Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Klädesvägen 40, Bromma

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Klädesvägen 40 - Bromma

  Kommun

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  43m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 6 (Högt läge) , Hiss finns

  Avgift

  2 437 kr/mån

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Det här är en Försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Ljus och välplanerad 2:a om 43 kvm som verkligen känns större. Bostaden erbjuder ett synnerligen bekymmersfritt boende som en nyproducerad lägenhet ger samt gemensam pool på den grönskande gården. Stor uteplats med soligt sydvästläge och smidig access till gården med den härliga poolen. Trivsam radhuskänsla där du kan ta på dig badtofflorna och gå från uteplatsen direkt till poolen! Ta chansen att få bo i Brommas häftigaste bostadskvarter, bara 15 min från Stockholm City. Juridisk person accepteras! Bostaden nås från en delvis inbyggd entréterrass och erbjuder en hall med gott om förvaring. Trivsamt sovrum med plats för stor säng och förvaring. Innan vi når vardagsrummet med kök i öppen planlösning, ett väl tilltaget badrum med egen kombimaskin för tvätt och tork, klinkergolv och helkaklade väggar samt dusch bakom glasad vägg. Köket innehåller allt du behöver från tillverkaren HTH. I den öppna planlösningen ryms såväl matplats som soffmöblemanget innanför stora fönsterpartier mot den egna uteplatsen och innergården med sin pool. Stenbelagd och stor uteplats som vetter mot sydväst och ger behaglig eftermiddags-/kvällssol. Lägenheten är noggrant utformad för att vara optimalt yteffektiv och utnyttja varje kvadratmeter. Planering och interiör ger en hög standard och god funktion i lägenheten. Den stora innergården erbjuder både grönska och sittgrupper med goda grillmöjligheter och det fina sydvästläget ger härligt ljus till både lägenheten och gården. Här är det enkelt att leva socialt om man så önskar. Trevlig gemenskap vid den gemensamma poolen, perfekt när solen ligger på över gården. Med endast 1-2 minuter till T-bana får du sova en stund extra på morgonen om så önskas. Vid Brommaplan finns dessutom all tänkbar service bland annat apotek, matvarubutik, vårdcentral och caféer. Parkering finns det gott om. Både genom markparkering, garageparkering och generöst med cykelparkering, det ska vara enkelt att göra gröna val mellan varven!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Hall En inbjudande hall där du möts direkt utav lägenhetens moderna och stilrena intryck. Det är genomgående vitmålade väggar samt mattlackad ekparkett. Här finns det gott om plats för avhängning samt förvaring av ytterkläder och skor. Det finns även plats för extra förvaring i garderober och ett linneskåp. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr. Sovrum Sovrummet ligger direkt till vänster från lägenhetens hall. Vitmålade väggar, ekparkett och stort fönster som bidrar till ett bra ljusinsläpp. Sovrummet är lättmöblerat med förvaring och rymmer stor säng (idag finns här en 160 cm säng) och nattduksbord. Badrum Stilrent badrum med helkaklade vita väggar, ljusgrått klinkergolv och dusch bakom glasvägg. Här finns WC, handfat med kommod och spegelskåp samt badrumsskåp. Spotlights i tak. Kombimaskin för tvätt och tork från Siemens. Kök Modernt och stilrent kök från HTH med vita köksluckor och bänkskiva av laminat i färgen grå betong. Snyggt Bianco Marmara kakel som stänkskydd. Rostfri diskho. Öppen planlösning mot vardagsrum ger trivsam rymd. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Stor matplats för 4-6 personer. Den maskinella utrustningen i köket är från Siemens och består av vit kyl/frys, vit inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll, diskmaskin samt fläktkåpa i vitt. Tillval i kök - Kakel, stänkskydd, Lirica Bianco Marmara, 25 x 50, Marmorimitation. - Inbyggnadsmikro, Siemens iQ700, vit. Vardagsrum Luftigt och härligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök vilket bidrar till en perfekt social yta. Lättmöblerat med plats för både soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Utgång till lägenhetens uteplats nås också härifrån. Vitmålade väggar och parkettgolv i ek.

  Uteplats/Balkong

  Med utgång från vardagsrummet nås denna stora och trevliga uteplats med soligt sydvästläge. Framför uteplats finns en planteringslåda med gröna planteringar. Uteplatsen ger dig en enkel access till föreningens fina innergård med pool och grönska. Ta på dig badtofflorna och gå från uteplatsen direkt till poolen! Gott om plats för utemöbler och planteringskrukor.

  Bilplats

  Det finns ca 80 stycken platser i föreningens garage, längs med kvartersgatan samt på en markparkering, ca 18 st. Garage 80 st kostar 1200 kr/mån och p-plats 18 st kostar 700 kr/mån. Föreningen tillämpar separat kösystem. Fortfarande finns möjlighet till en egen plats i garaget, det är kö till p-platserna ute (2018-09-10).

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Bromma Tracks

  Lägenhetsnummer:

  2-1203

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor