Dragongatan 18D, Luleå

1 895 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Dragongatan 18D - Luleå

Kommun

Luleå

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

81m2

Våning

2 av 2 , Hiss finns inte

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Avgift

4 849 kr/mån

Inkl carport, värme, vatten, obligatoriska tillägg för bredband och kabel-TV El tillkommer

Utgångspris

1 895 000 kr

23 395 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Fin nyligen producerad 4 rok på 81kvm, belägen på gaveln en våning upp i ytterkanten av området. Lägenheten ligger ostört med närhet till både grönska och skog samtidigt som området erbjuder bekvämligheterna inom Luleås centrala stadsområde. Skanska och IKEA har genom samarbete bildat boendekonceptet Boklok, vilket format bostadsrätterna på Kronanbacken. Området har närhet till bl a skolor, livsmedel, friluftsområden och sköna strövområden. Lägenheten är modernt välplanerad och ljus med högt i tak, öppen planlösning och stora fönster. Här bor du i en bra förening på ovanvåningen där du kan njuta av din balkong, dem gemensamma trädgårdsytorna i föreningen eller varför inte en avslappnad skogspromenad.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hallen är välkomnande och erbjuder bra med plats för avhängningsmöjligheter. De 2 större sovrummen ger ett härligt ljusinsläpp från stora fönster i flera väderstreck. Garderober finns för klädförvaring i dessa två sovrum. I sovrummet som ansluter mot hallen finns närheten till en klädkammare samt möjlighet sätta in annan klädförvaring. Badrummet är inklätt med kakel på väggarna och mjuk våtrumsmatta på golvet. Här samsas både tvättmaskin, badkar med duschutrustning, förvaringsmöbler och arbetsytor väl. Vardagsrum / Köket är lättarbetat, välplanerat och ljust med ett fint ljusinsläpp från både fönster och dörr som leder ut till en solig balkong. I den öppna planlösningen får man enkelt plats med ett större matbord och stolar för 6 personer samtidigt som man rymmer en skön soffa för alla familjemedlemmar.

  Övriga utrymmen

  Förråd och carport

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2014

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Balkong

  Bilplats

  Carport finns tillgänglig

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  300 kr/månad

  Personer i hushållet:

  3 st

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  4,1925%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf BoKlok Lavetten

  Lägenhetsnummer:

  207564001-0542

  Antal lägenheter:

  28

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Skanska och IKEA har genom samarbete bildat boendekonceptet Boklok, vilket format bostadsrätterna på Kronanbacken. Besök gärna www.boklok.se/boletare för mer information! Lägenheterna varierar mellan 2-4 rok med storlekar på 53, 70 respektive 81 kvm. Området har närhet till bl a skolor, livsmedel och sköna strövområden. Samtliga lägenheter är välplanerade och ljusa med högt i tak, öppen planlösning och stora fönster. Bor du på bottenplan har du en altan, på ovanvåningen kan du njuta av din balkong. BRF BoKlok Lavetten är en äkta bostadsrättsförening med 28 lägenheter i Luleå. Föreningen bildades år 2013 och har fått betyget A för år 2016 .  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  109 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2017-12-08

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor