Krongårdsringen 28, Luleå

595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Tor 19 Sep 11:15 - 11:45

Välkommen på bokad visning, anmälan krävs.

Mån 23 Sep 17:15 - 17:45

Välkommen på bokad visning, anmälan krävs.

Anmäl till visning

Adress

Krongårdsringen 28 - Luleå

Kommun

Luleå

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1954

Boarea

49m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 3 , Hiss finns inte

Rum

1,5 rok

Område

Örnäset

Avgift

4 212 kr/mån

Inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband och hushålls-el.

Utgångspris

595 000 kr

12 143 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Välplanerad och stor enrumslägenhet med trevligt läge!

    Hjärtligt välkommen till denna stora enrummare om 49 kvadratmeter på trivsamma Örnäset, med möjlighet att göra om till en tvåa. Bostaden är en välplanerad och högt belägen med sociala ytor. Den nya stora inglasade balkongen i söderläge har goda möbleringsmöjligheter. Föreningen erbjuder sina medlemmar flertalet gemensamhetsutrymmen så som tvättstuga, bastu, och gym. På Örnäset bor du i trivsamma kvarter, Örnäset Centrum ligger alldeles intill fastigheten och här finns även matbutik, restauranger och bra kommunikationer runtom hela Luleå. Det här är den perfekta lägenheten för dig som letar efter ditt första boende! Välkommen att kontakta mäklaren för en visningstid som passar dig!

    Ansvarig mäklare

    Kent Bergsten

    Reg. Fastighetsmäklare

    070-314 60 40

    kent.bergsten@lansfast.se Läs mer om Kent

    Extra kontaktperson

    Alla bilder

    Planritning

    Krongårdsringen 28 Planlösning

    Visning

    Visning 1

    2019-09-19 11:15:00 2019-09-19 11:45:00 40 Bostadsvisning Krongårdsringen 28, Luleå 65,5794665353676, 22,1974146366119 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-09-23 17:15:00 2019-09-23 17:45:00 40 Bostadsvisning Krongårdsringen 28, Luleå 65,5794665353676, 22,1974146366119 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Interiör

    HALL: Korridorhall med avhängningsmöjligheter samt platsbyggd dubbelgarderob. Från hallen nås wc, kök och vardagsrum. Plastmatta och tapetserade väggar. VARDAGSRUM: Bostadens mittpunkt utgörs av ett rymligt allrum som bland annat erbjuder plats för både soffa och säng. Rummet har ljusa väggar och trägolv. Från vardagsrummet nås en stor inglasad balkong. KÖK: Äldre kök med vita skåpluckor och vitt kakel ovan diskbänk. Maskinell utrustning i form av ugn/spis, fläkt, delad kyl/frys. Plastmatta. MATRUM: från köket nås detta rum som i dagsläget använts som matrum med möjlighet till att göra om till sovrum. Plastmatta och målade väggar. Här saknas dörr. BADRUM: Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat och våtrumsmatta.

    Övriga utrymmen

    Lokaler, parkeringsplatser, garage, gym/bastu och tvättstuga.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1954

    Rör till vattenledningar är utbytta. Stambyte på gång.

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Uteplats/Balkong

    Stor inglasad balkong i söderläge, ca 2,5 x 5m.

    Bilplats

    I föreningen finns garageplatser och parkeringsplatser med stolpe. Separat kö.

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    200 kr/månad

    Försäkring:

    200 kr/månad

    Total driftkostnad:

    200 kr/månad

    Personer i hushållet:

    1 st

    Andel i föreningen:

    0,5917%

    Andel av årsavgift:

    0,59562%

    Reparationsfond:

    1 384 kr

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-08-29

    Byggnad

    Byggår:

    1954

    Fönster:

    3-glasfönster

    Ventilation:

    FTX

    Uppvärmningssystem:

    Fjärrvärme

    Renoveringar:

    Rör till vattenledningar är utbytta. Stambyte på gång.

    Övrigt:

    Till lägenheten tillhör ett källarförråd om ca 5 kvm. (F40)

    Förening

    Föreningens namn:

    Riksbyggens Brf Krongården

    Lägenhetsnummer:

    207008001-0040

    Antal lägenheter:

    146

    Byggår:

    1954

    Antal lokaler:

    0

    Energideklaration

    Energiklass:

    D

    Status:

    Utförd

    Deklarationsdatum:

    2018-12-05

    Primärenergital:

    143 kWH/m² per år

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor