Laxgatan 25C, Luleå

1 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Mån 24 Jun 16:15 - 16:45

    Välkommen på visning, anmäl gärna ert intresse!

    Ons 26 Jun 17:00 - 17:30

    Välkommen på visning, anmäl gärna ert intresse!

    Anmäl till visning

    Adress

    Laxgatan 25C - Luleå

    Kommun

    Luleå

    Typ

    Flerfamiljshus

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    Boarea

    59,5m2

    Våning

    1 av 2 , Hiss finns inte

    Rum

    2 rok varav 1 sovrum

    Område

    Svartöstaden

    Avgift

    4 122 kr/mån

    Inkl värme, vatten, bredband, grundutbud TV. Parkering 250kr/mån samt el tillkommer Månadsavgift 4 284 kr.

    Utgångspris

    1 295 000 kr

    21 765 kr/m2

    Fin 2rok på nedre botten med villakänsla, härligt solkysst altan mot innergården. Här får du chansen att bli ägare av em nyligen uppdaterad o renoverad lägenhet på bottenplan med Villakänsla i Svartöstaden pittoreska bulleribyn-känsla. Ett rymligt kök i anslutning via en breddad öppning till ett snyggt o modernt vardagsrum som har en stor fin nyoljad altan redo för dej och sommaren alldeles utanför. Badrummet har tvättpelare (Tvättmaskin/Torkrumlare) och en modern färgskala på kakel och klinker. Sovrum med flera garderober. Hall med dimmer och generellt samma fina golv i hela bostaden. Välkommen till en lägenhet som är väl värd en titt, vi ses på visning framöver!

    Ansvarig mäklare

    Fredrik Flymalm

    Reg. Fastighetsmäklare

    0722-42 56 77

    fredrik.flymalm@lansfast.se Läs mer om Fredrik

    Alla bilder

    Visning

    Visning 1

    2019-06-24 16:15:00 2019-06-24 16:45:00 40 Bostadsvisning Laxgatan 25C, Luleå 65,56415417, 22,19217846 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-06-26 17:00:00 2019-06-26 17:30:00 40 Bostadsvisning Laxgatan 25C, Luleå 65,56415417, 22,19217846 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Hall

    Välkomnande hall Klinkers med golvvärme Avhängningsyta Dimmer Fint golv o tapetserade väggar

    Kök

    Vitt kök med fina arbetsytor Fullstor kyl Fullstor frys Spis med glaskeramikhäll o ugn Diskmaskin Köksfläkt Plats för maktgrupp för 4-6 personer 2 stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp

    Vardagsrum

    Spottar i fönsternisch Altandör och stora fina fönster för ljusinsläpp (2 väderstreck) Utgång till altan Tapetserade väggar

    Badrum

    Kakel o klinker med golvvärme inlagd Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare Wc Kommod med inbyggt handfat Spegelskåp Dusch Möjlighet till mer Förvaring invid tvättpelaren

    Sovrum

    3 garderober

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 2007

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    TV

    Grundutbud TV

    Bredband

    Bredband finns

    TV & bredband

    Leverantör av kabel tv : Telia Lagom ingår i avgiften. Leverantör av bredband : Telia fiber indraget, ingår ej i avgiften. Även Bredbandsbolaget/fiber finns i vissa av de äldre husen, dock inte i de husen som är byggda 2007.

    Uteplats/Balkong

    Nyligen inoljad trädockas altan med plats för en maktgrupp för större sällskap och solsängar.

    Bilplats

    Det finns parkeringsmöjligheter i form utav 41 öppna bilplatser (ca 250 kr/mån) samt 57 platser med garage/carport. Separat kö till samtliga platser.

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    270 kr/månad

    Försäkring:

    120 kr/månad

    Elkostnad:

    150 kr/månad

    Total driftkostnad:

    270 kr/månad

    Personer i hushållet:

    2 st

    Andel i föreningen:

    0,98988%

    Andel av årsavgift:

    0,98988%

    Pantsättning:

    Bostaden är inte pantsatt.

    Pantsättningsavgift:

    465 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 163 kr

    Betalas av säljare

    Byggnad

    Fönster:

    3-glasfönster

    Ventilation:

    Självdrag

    Uppvärmningssystem:

    Fjärrvärme

    Förening

    Föreningens namn:

    Hsb Brf Svartöstaden 1

    Lägenhetsnummer:

    52-2068-12-84-1

    Antal lägenheter:

    95

    Antal lokaler:

    0

    Allmänt om föreningen:

    Om föreningen Stor förening som bildades 2012 i Svartöstaden. Ekonomisk förvaltning via HSB. I föreningen finns 114 lägenheter som fördelas enligt följande: 1 rok 9 st 1,5 rok 1 st 2 rok 60 st 3 rok 30 st 4 rok 14 st Byggnaderna är anslutna till fjärrvärme. Kommande avgiftshöjningar; Föreningen har enligt sin ekonomiska plan planerat en avgiftshöjning om 2,15% varje år vid behov. Föreningens hemsida; http://www.hsb.se/norr/svartostaden    Gjorda renoveringar:

    2016-Infodring av ledning/rörförnyelse 2016-Byte tvätt- och torktumling 2016-Byte filter ventilation 2016-Byte VVX 2015-Uppriktning garage 2015-Installation elmätare 2015-Byte av lampor i all gemensam ytterbelysning, garage. 2015-Byte av två stycken tvättmaksiner 2015-Byte av snörasskydd och tätning av läckande tak 2015-Byte av dålig panel, foder och vindsskivor samt målning av fasader    TV/Internet:

    Leverantör av kabel tv : Telia Lagom ingår i avgiften. Leverantör av bredband : Telia fiber indraget, ingår ej i avgiften. Även Bredbandsbolaget/fiber finns i vissa av de äldre husen, dock inte i de husen som är byggda 2007.    Parkering:

    Det finns parkeringsmöjligheter i form utav 41 öppna bilplatser (ca 200 kr/mån) samt 57 platser med garage/carport. Separat kö till samtliga platser.    Gemensamma utrymmen:

    Föreningen har ett skyddsrym, tre tvättstugor (Laxgatan 25, Sandgatan 14 & Sjöfartsgatan 14) samt en bastu (Sandgatan 14) vilken medlemmarna kan boka. Det finns också möjlighet att hyra ett uthyrningsrum via föreningen.    Annat:

    svartostaden1@gmail.com Andreas Backman, 070-311 88 25 (Parkeringar och garage)


    Energideklaration

    Energiklass:

    E

    Energiprestanda, specifik energianvändning:

    177 kWh/m2 per år

    Status:

    Utförd

    Deklarationsdatum:

    2014-04-30

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor