Munkebergsgatan 32, LULEÅ

Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 41m2 Pris: 895 000 kr

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Fräsch 1:a på populära Munkeberg i en stabil och bra förening. Detta är en av dem bättre föreningarna i stan som erbjuder mycket extra för sina medlemmar. Här får du som medlem en lummig och grön innergård med grillplats, lekplats och prydliga och fina omgivningar. Föreningen erbjuder även sina medlemmarna tillgång till en fräsch bastu & relax, ett praktiskt hobbyrum, högeffektiva och bra tvättstugor, mangelrum, torkrum, flera cykelrum, ett bra utrustat gym och en kostnadsfri bokningsbar föreningslokal för större sammanslutningar av vänner och kanske då hela släkten kommer på besök. I denna lokal tillåts även tillfälliga övernattningar kostnadsfritt. Denna stabila förening erbjuder självklart sina medlemmar möjligheter att hyra billiga parkeringsplatser och garageplatser. Välkommen att titta in på visning!

Övriga utrymmen

Bastu och Relax Hobbyrum Gym Cykelrum Föreningslokal för större sammakomster

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1989

Uppvärmning

Fjärrvärme

Bilplats

Bilplats kostar 1080kr/år

Övrigt

Årsavgift bostad 1 874,00 kr/mån Informationsöverföringsbelopp 125,00 kr Summa: 1 999,00 kr Överlåtelseavgift (Betalas av säljare): 1137,5 kr Pantsättningsavgift (Betalas av köpare): 455 kr

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Munkebergsgatan 32 - LULEÅ

  Kommun

  Luleå

  Typ

  Hyreshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1989

  Boarea

  41m2

  Våning

  1 av 3 (Markplan) , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok varav 1 sovrum

  Område

  Mjölkudden

  Avgift

  2 213 kr/mån

  1874kr/mån inkl värme, vatten, tillkommer: Fiber/Internet, Hushållsel, parkeringsplats och elförbrukning, tv, total månadsavgift 2213kr/mån

  Utgångspris

  895 000 kr

  21 829 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Flymalm

  Reg. Fastighetsmäklare

  0722-42 56 77

  fredrik.flymalm@lansfast.se Läs mer om Fredrik

  Extra kontaktperson

  Amanda Axelsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0722-42 51 04

  amanda.axelsson@lansfast.se Läs mer om Amanda

  Visning

  Är du intresserad?

  Munkebergsgatan 32, LULEÅ

  Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 41m2 Pris: 895 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  BRF kräver att man har ett individuellt medlemskap i HSB-föreningen. BRF tillämpar (IMD) Individuell Mätning och Debitering av El IMD = Förkortningen IMD står för individuell mätning och debitering, och har som syfte att få ner kostnaderna för vår elkonsumption, och skapa medvetande om vår förbrukning. Istället för att varje lägenhet har sitt avtal, övertar föreningen den rollen och har ett kontrakt. Som brukare av el slipper du olika kostnadsslag och betalar mer direkt för din förbruk...

  Andel i föreningen:

  0,64532%

  Andel av årsavgift:

  0,64532%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1989

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Båtsmannen

  Lägenhetsnummer:

  52-2027-1-80-11

  Antal lägenheter:

  96

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Brf Båtsmannen består av 96 bostadsrätter fördelade på fem olika hustyper. Husen uppfördes 1988-89. Föreningen äger marken. I föreningen finns bastu, hobbyrum, cykelförråd, gym samt föreningslokal (övernattingsmöjligheter). Brf Båtsmannen har en släpvagn för gratis utlåning till föreningens medlemmar.  Gjorda renoveringar:

  Föreningen följer befintligt underhållsplan, med löpande underhåll av föreningens hus. Just nu diskuteras ev målning av fasaderna och takrenovering, inga besluta är fattade i dagsläget. Samtliga hus i föreningen är energideklarerade. Anodbyte 2006 - 2007 (Genomgång av samtliga pannor) Sotning 2006 - 2007 (Rengöring av luft kanaler) Byte av inluftsfilter (ventilation) 2006 - 2007 (Utdelat till medlemmarna) Pannbyten 2004 - 2009 (Löpande vid behov) Fasadmålning 2004 - 2006  Parkering:

  Parkeringsplatser: Föreningen har 29 garage och 64 elplatser, 18 av dessa är i carport, samt ett antal gästplatser för besökande. Garage: Alla som bor i vår förening ställs automatiskt i kötid för ett garage. Kötiden är för närvarande 10-12 år.  Gårdsplan:

  Vi har en fin innergård med mycket grönska och blommor. Här finns det plats för att grilla, leka och umgås i en lugn miljö.  Annat:

  Brf Båtsmannen ligger i stadsdelen Mjölkudden. Mjölkuddens centrum med bl a matbutik, apotek, vårdcentral, skola och förskola finns i direkt närhet. Till stadens centrum är det ca 20 minuters promenad och med lokaltrafiken tar det ca 5-7 minuter. Utlåning av släpvagn: Brf Båtsmannen har en släpvagn för gratis utlåning till föreningens medlemmar. Föreningen har två gemensamma städdagar per år. På föreningens hemsida hittar du områdesinformation, ordningsregler och annat som är bra att veta inför ett lägenhetsköp, https://www.hsb.se/norr/brf/batsmannen/


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola