Budgivning pågår

Västra varvsgatan 15B, LULEÅ

1 095 000 kr

Högsta bud 1 205 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Västra varvsgatan 15B - LULEÅ

  Kommun

  Luleå

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1951

  Boarea

  65m2

  Våning

  1 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Varvet

  Avgift

  3 770 kr/mån

  Obligatoriska tillägg 815kr/mån och då ingår allt i avgiften som El, Kabel-TV, bredband, vatten, värme-

  Utgångspris

  1 095 000 kr

  16 846 kr/m2

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Nyrenoverad 3rok på varvet. Nytt Kök och propert badrum med genomgående fina ytskikt. Lägenheten har franskbalkong och 2 sovrum. Här bor ni i ett attraktivt och lugnt område med närhet till centrum och Stadsfjärden med fina promenadstråk, isbana och även badstränder i närheten. Ytterligare bekvämligheter kommer i och med matbutik som kommer finnas tillgängligt i nyproduktionen på andra sidan gatan. Föreningen har ett prisvärt varmgarage, plats finns tillgänglig för ny ägare, i garaget finns även en tvättplats med varmvatten. Medlemmar i föreningen njuter även av en fin gemensam bastu, relax, fina tvättstugor och ett gym. Varmt välkommen på visning inom kort!

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Flymalm

  Reg. Fastighetsmäklare

  0722-42 56 77

  fredrik.flymalm@lansfast.se Läs mer om Fredrik

  Alla bilder

  Planritning

  planskiss

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hallen är stor och rymlig med plats för avhängning samt förvaring. Klädkammaren finns i anslutning till hallen. Dem 2 sovrummen har tapetserade väggar och fina golv. Inbyggda garderober i båda sovrummen. Köket är ett vitt och modernt kök med spis, delad kyl/Frys, inbyggd häll, ugn, mikro och diskmaskin. vardagsrummet har tapeter, snyggt grått golv, utgång till balkong. Från vardagsrummet når man det andra sovrummet.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1951

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Kabel-TV grundutbudet ingår

  Bredband

  Bredband ingår

  TV & bredband

  Bredbandbolaget KabetTV ComHem grundutbudet ingår i avgiften

  Uteplats/Balkong

  Franskbalkong

  Bilplats

  Prisvärt varmgarage med direkt tillgång för köparen i källare. Garageplatsen för denna lgh är inte inklämd och svåråtkomlig. Hyresgästerna i garaget har även tillgång till varmvatten och tvättplats för bilen.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,20958%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-10-10

  Byggnad

  Byggår:

  1951

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggens Brf Luleåhus nr 6

  Lägenhetsnummer:

  207006001-0043

  Antal lägenheter:

  70

  Byggår:

  1951

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor