Västra Strandparken, Askersund

Bostadsrätt, 2 rok, 64m2 Pris: 1 395 000 kr

Brf Strandparken 2

OMRÅDESVISNING LÖRDAG 30/9 kl 11.00 - 12.00 i Västra Strandparken YTTERLIGARE INFORMATION FINNS PÅ MÄKLARENS HEMSIDA UNDER FLIKEN "MER INFORMATION" Innobo AB erbjuder bekväma och mycket välplanerade lägenheter med sjöläge i Västra Strandparken! Byggnaderna uppförs i tre våningar med inredd vind och hiss. Utanför anläggs en grönskande innergård. Vi presenterar spännande planlösningar så som inredda vindsvåningar med högt i tak och stora balkonger men även markplanslägenheter med egna uteplatser. Storleken fördelas mellan 1 RoK - 4 RoK där varje lägenhetsstorlek kommer i ett antal olika utföranden. Perfekt boende för er som värdesätter Askersunds fantastiska läge vid norra vättern och samtidigt vill ha kort avstånd till butiker, restauranger och service. Brygga med båtplatser finns direkt nedanför. Med nya riksväg 50 är Örebro endast 30 minuters bilresa ifrån. Busstationen, med bussar i flera riktningar, ligger i direkt anslutning till Strandparken.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Generell rumsbeskrivning för samtliga bostäder i projektet

Entré

Entré. Golv: klinker. Väggar: vitmålat. Tak: vitmålat.

Hall

Hall. Golv: ekparkett. Väggar: vitmålat. Tak: vitmålat. Garderob enligt bofaktablad.

Kök

Kök. Golv: ekparkett. Väggar: vitmålat. Tak: vitmålat. Köksluckor: Vita släta. Utrustning: spishäll, varmluftsugn, fläkt, kakel (Vitt, ovan köksbänk), kyl-fullhöjd ((kombinerad kyl/frys i 1-2 RoK), frys-fullhöjd ((kombinerad kyl/frys i 1-2 RoK), diskmaskin och microugn.

Vardagsrum

Vardagsrum. Golv: ekparkett. Väggar: vitmålat. Tak: vitmålat.

Sovrum

Sovrum. Golv: ekparkett. Väggar: vitmålat. Tak: vitmålat. Garderob enligt bofaktablad

Badrum

Badrum. Golv: klinker. Väggar: kakel. Tak: vitmålat. Utrustning: toalett, dusch, kommod med handfat tvättmaskin och torktumlare.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Telia Triple playTelia triple play

Uteplats/Balkong

Uteplats

Bilplats

P-platser i anslutning till fastigheten, ca 350 kr/mån.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Västra Strandparken - Askersund

Kommun

Askersund

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

64m2

Våning

1 av 4 (Våningsplan 2 av 4. ) , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Västra Strandparken

Avgift

3 731 kr/mån

Pris

1 395 000 kr

21 797 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Västra Strandparken, Askersund

Bostadsrätt, 2 rok, 64m2 Pris: 1 395 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

2+1

Ventilation:

FTX

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Strandparken 2

Lägenhetsnummer:

B-1103

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola