Hedgatan 19B, Karlskoga

495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hedgatan 19B - Karlskoga

  Kommun

  Karlskoga

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1961-62

  Boarea

  69m2

  Areauppgifter enligt ekonomisk plan

  Våning

  3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Haren

  Avgift

  3 463 kr/mån

  inklusive värme, vatten, viss el samt kabel-TV grundutbud. (fr o m. 1 januari 2019 höjs månadsavgiften med 1%)

  Utgångspris

  495 000 kr

  7 174 kr/m2

  Smakfull trerummare på översta plan

  Välplanerad och luftig trea om 69 kvadratmeter i omtyckta Haren. 2015 ersattes samtliga tapeter och majoriteten av golven. Stambyten gjordes 2005 och då renoverades badrummet med plastmatta på golv och kaklade väggar. Det stora vardagsrummet har plats för matbord och balkongen är belägen med morgonsol. Området är lugnt och trivsamt med stora gräsytor och motionsslingor samt idrottsanläggning i närområdet.

  Ansvarig mäklare

  Anna Nordwall Holmberg

  Fastighetsmäklare

  0707-21 90 95

  anna.nordwall@lansfast.se Läs mer om Anna

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Laminatgolv (2015) och tapetserade väggar (2015). En garderob.

  Badrum

  Plastmatta på golv och kaklade väggar. Utrustning: dusch, handfat samt wc.

  Kök

  Laminatgolv (2015) och tapetserade väggar (2015). Utrustning: fläkt (Cylinda), kombinerad kyl/frys (Cylinda, 2018) samt spis (Electrolux).

  Sovrum

  Laminatgolv (2015) och tapetserade väggar (2015).

  Sovrum

  Laminatgolv (2015) och tapetserade väggar (2015). Fyra garderober.

  Vardagsrum

  Parkettgolv och tapetserade väggar (2015). Utgång till balkong.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1961-62

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

  Bredband

  Bredband. Leverantör: Karlskoga stadsnät.

  Uteplats/Balkong

  Balkong, läge öster.

  Bilplats

  151 garageplatser med eluttag. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats med eluttag. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Carportplats. Till carportplatsen är det separat kö.

  Övrigt

  SIDOTJÄNSTER: För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår 50 % av avgiften som administrationsersättning till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling som publicerar annonsen.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,57325%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-10-30

  Byggnad

  Byggår:

  1961-62

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Bostadsrättsförening Haren i Karlskoga

  Lägenhetsnummer:

  0040

  Antal lägenheter:

  189

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  För köp av lägengheten krävs medlemskap i HSB Karlskoga. Det kostar 800 kr (innefattande andel 500 kr och årsavgift 300 kr som betalas första året). Medlemskapet betalas i samband i tillträdet.  Gjorda renoveringar:

  Fastigheterna rotrenoverades 2005. Stambyten i badrum och kök.  Parkering:

  Det finns 150 st garage och 152 p-platser.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  105 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor