Budgivning pågår

Nobelparken 4, Karlskoga

250 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Nobelparken 4 - Karlskoga

  Kommun

  Karlskoga

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1949

  Boarea

  50m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Avgift

  3 024 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och viss el.

  Utgångspris

  250 000 kr

  5 000 kr/m2

  Trevlig tvårummare på andra våningen belägen i populära Karls Åby

  Trevlig tvårummare på andra våningen belägen i populära Karls Åby. Lägenheten erbjuder ett vitt kök, vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong i söderläge. Här erbjuds bra ljusinsläpp och från sovrummet har ni utsikt över Nobelparken och Björkborns Herrgård. Här bor du med närhet till fina grönområden, Nobelparken med lekplats och med promenadavstånd till centrum.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Anna Nordwall Holmberg

  Fastighetsmäklare

  0707-21 90 95

  anna.nordwall@lansfast.se Läs mer om Anna

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall med plastmatta.

  Vardagsrum

  Vardagsrum med parkettgolv. Här finns utgång till balkong i söderläge.

  Badrum

  Badrum med plastmatta på golv och kakel på väggar. Utrustning: Toalett, dusch och tvättställ.

  Sovrum

  Sovrum med plastmatta. Garderober.

  Kök

  Kök med plastmatta. Utrustning: Spis, fläkt, kakel och kombinerad kyl/frys.

  Övriga utrymmen

  Vindsförråd, matkällare, tvättstuga, cykelförråd samt övernattninglägenhet och festlokal (i samma fastighet). Snickarbod och bastu (i angränsande fastighet).

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1949

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Kabel-tv. Leverantör: Zappa.

  Bredband

  Fiber finns i lägenheten.

  Uteplats/Balkong

  Det finns balkong med markis i söderläge.

  Bilplats

  30 parkeringsplatser. Separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  2,13337%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Överlåtelseavgift:

  1 100 kr

  Byggnad

  Byggår:

  1949

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB BRF PROSTEN I KARLSKOGA

  Lägenhetsnummer:

  0022

  Antal lägenheter:

  35

  Antal lokaler:

  5

  Allmänt om föreningen:

  För köp av lägengheten krävs medlemskap i HSB Karlskoga. Det kostar 800 kr (innefattande andel 500 kr och årsavgift 300 kr som betalas första året). Medlemskapet betalas i samband i tillträdet.  Föreningens ekonomi:

  BRF ekonomi förvaltas av HSB Karlskoga. 30-årig underhållsplan finnes.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor