Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Hagendalsvägen 11, Kumla

895 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hagendalsvägen 11 - Kumla

  Kommun

  Kumla

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1989

  Boarea

  87,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 4 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Centralt

  Avgift

  4 970 kr/mån

  Inkl. Värme, vatten, TV (grundutbud).

  Utgångspris

  895 000 kr

  10 229 kr/m2

  3 rok med centralt läge vid Kumla torg!

  Trevlig lägenhet, perfekt för dig som vill bo centralt eller som pendlar med tåg. Här bor du i en stabil förening med närhet till tågstation, restauranger och butiker. Bostaden innehar 3 rok fördelat på 87,5 kvadratmeter. Fönster i två olika väderstreck är genomgående i lägenheten och bidrar till ett härligt ljus. I köket finns plats för matbord och köksluckorna går i vitt. I anslutning till köket finns utgången till balkongen. Förvaringsutrymmen finns det gott om tack vare en rymlig klädkammare i lägenheten och ett tillhörande förråd på markplan. Alldeles intill porten ligger Kumla torg där det finns ett café, restauranger, matbutik (Ica Maxi), apotek och andra servicebutiker. Endast några hundra meter bort ligger Kumla station.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Hall med plastmatta och ljus tapet. I anslutning till hallen finns en stor klädkammare med gott om förvaringsutrymme. Hallen upplevs rymlig och härifrån skymtas samtliga av lägenhetens rum.

  KÖK

  Kök med plastmatta, tapet, delvis kakel samt vita köksluckor. Köket är utrustat med spis (-12) samt kyl & frys. Här finns utgång till balkongen.

  BADRUM

  Badrum med kakel och plastmatta. Här finns wc, dusch, tvättställ, tvättmaskin samt torktumlare.

  SOVRUM

  Sovrum med plastmatta och ljus tapet.

  VARDAGSRUM

  Vardagsrum med parkettgolv. Här finns plats för soffgrupp samt matbord om så önskas.

  SOVRUM

  Sovrum med plastmatta samt ljus tapet.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1989

  Uteplats/Balkong

  Balkong med utgång från köket.

  Bilplats

  Föreningen har bilplatser för uthyrning (sep. kö): P-plats: 125 kr/mån Garage: 325 kr/mån

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Elkostnad:

  400 kr/månad

  Total driftkostnad:

  400 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Driftkostnaderna är ungefärliga och viss avvikelse kan förekomma.

  Andel i föreningen:

  1,84823%

  Andel av årsavgift:

  1,84823%

  Reparationsfond:

  55 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 137 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Byggmästaren i Kumla

  Lägenhetsnummer:

  7-2412-1-1-3

  Antal lägenheter:

  60

  Byggår:

  1989

  Antal lokaler:

  0

  Gjorda renoveringar:

  2014 Asfaltering av innergård 2015 Utbyte av centralfläktar 2017 Byte av garageportar  Parkering:

  Inom föreningen finns 19 garage-platser samt 10 p-platser.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor