Sveavägen 28, Kumla

495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Sveavägen 28 - Kumla

  Kommun

  Kumla

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  43,5m2

  Areauppgifter enligt senaste mätning

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok varav 1 sovrum

  Område

  Kumla

  Avgift

  3 220 kr/mån

  Utgångspris

  495 000 kr

  11 379 kr/m2

  Mysig och charmig enrumslägenhet med centralt och lugnt läge

  Välkommen till en enrummare med centralt och lugnt läge på Sveavägen 28. Här erbjuds du en mysig och charmig bostad om 43.5 kvadratmeter med fin utsikt, lättmöblerade rum och harmoniska färger. En lägenhet i bra skick som det bara är att flytta in i. I Kumla bor du i trivsamma och trevliga kvarter. Kumlasjön och Djupadalsparken ligger alldeles intill fastigheten och Kumla City och tågstation ligger inom bekvämt gångavstånd. Här finns även restauranger, fina grönområden och kommunikationer. Det här är den perfekta lägenheten för dig som letar efter ditt första boende och dig som vill bo centralt! Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Kök

  Genomgående fräscht kök med vita skåpluckor och rostfria detaljer. Generös plats för förvaring i över och underskåp samt god plats för matsalsmöblering. Trevliga ljusinsläpp och härlig atmosfär, genomgående laminatgolv och naturfärgade väggar. Spis, fläkt, samt ny kyl och frys (2019)

  Badrum

  Fräscht badrum med genomgående vitkaklade väggar och våtrumsmatta på golv. Wc, handfat, spegelskåp samt rymlig dusch.

  Klädkammare/garderob

  Mindre klädkammare/garderob med smidiga hyllfunktioner i anslutning till hall.

  Vardagsrum/allrum/sovrum

  Öppet trevligt sovrum med genomgående tapetserade väggar i naturfärg och parkett i originalutförande på golv. Härlig rymd med trevliga ljusinsläpp från balkongen och dess fönsterpartier. God plats för såväl soffmöblering, dubbelsäng samt umgänge.

  Hall

  Öppen hall med genomgående naturgröna väggar samt laminatgolv. Bra plats för förvaringsmöjligheter. Klädförråd.

  Övriga utrymmen

  Motionsrum finns i föreningen under Sveavägen 30 Två tvättstugor finns i föreningen.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1945

  Uteplats/Balkong

  Mysig balkong i Söderläge

  Bilplats

  Föreningen har 19 parkeringsplatser. Sep kö.

  Övrigt

  I växande Kumla har du närhet till det mesta och tillgängligheten med kommunikationer mot såväl Örebro som vidare mot Stockholm är väldigt goda. 10-15 minuter bilavstånd till Marieberg köpcentrum samt Örebro stadskärna Buss 701 mellan Kumla - Örebro går med ca 15 min intervaller från 05:00-23:00

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Driftkostnaderna är ungefärliga och kan variera på antal personer i bostaden.

  Andel i föreningen:

  1,85482%

  Andel av årsavgift:

  1,85482%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Ventilation:

  Mekanisk Frånluft

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB BRF Kungsåsen i Kumla

  Lägenhetsnummer:

  16-2221-1-14-3

  Antal lägenheter:

  44

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  Brf Kungsåsen äger fastigheten Nattvakten 9 med adress Sveavägen 26 A-B-och 28-32 samt Södra Kungsvägen 28-30. Föreningens hus omfattar 44 bostadsrätter med sammanladg yta av 2 427 kvadratmeter samt 19 bilplatser varav 9 med motorvärme. I föreningen finns fyra lokaler, varav två är föreningens egna. Dessutom hyrs ett antal mindre lokaler ut som förråd. Medelyta för bostäder är cirka 55 kvadratmeter.  Parkering:

  Parkeringsplatser I dag tillhandahåller föreningen 19 st parkeringsplatser. Avgift Parkering med tillgång till värme 160 kr. Parkering utan tillgång till värme 110 kr. Sep Kö på samtliga platser.  Energideklaration

  Energiklass:

  F

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2018-07-03

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor