Björkmansgatan 16, Örebro

1 750 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Björkmansgatan 16 - Örebro

  Kommun

  Örebro

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  51m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 5 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Näsby

  Avgift

  2 491 kr/mån

  Inkl värme, vatten & Telia Triple Play

  Eller högstbjudande

  1 750 000 kr

  34 314 kr/m2

  Välkommen till vackra Disponentparken och Björkmansgatan 16. En härlig tvåa, byggd 2017, med en ljuvlig balkong om hela 13,5 kvm. En mycket ljus och luftig lägenhet med fina materialval och fönster åt två håll. Trivsamma sällskapsytor där en fin köksö delar av vardagsrum och kök. Fint kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaringsmöjligheter i garderober och vindsförråd. Det stora balkongen har söder- och västerläge vilket innebär sol mest hela dagen. Här finns plats för både loungegrupp och matbord. Här i Näsby bor du i en unik parkmiljö nära naturen med både naturreservatet Oset och Markaskogen bara några kvarter bort. Nära till skola och Universitet. Kort cykelavstånd till mataffärer och restauranger. Gillar du att röra på dig har du många alternativ i närheten, eljjusspår, 18-håls golfbana, flera gym, skidbacke och längdspår. Cykelavstånd till stan och USÖ.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  HALL med parkettgolv och vita väggar, tre garderober samt städskåp. Härliga sällskapsytor med parkettgolv och vita väggar, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fina fönster åt två håll samt utgång till balkongen. KÖK med vit inredning, härlig köksö, vitt fasat kakel satt i förband ovanför ljust grå arbetsbänkar, induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, diskmaskin och kyl/frys. Samtliga vitvaror i rosfritt utförande. VARDAGSRUM med plast för rejäl soffa. Stor, ljuvlig BALKONG med eftermiddags- och kvällssol. Balkongen är hela 13,5 kvm, har utsikt mot parken och gott om plats för både loungegrupp och matbord. SOVRUM med parkettgolv och vita väggar. BADRUM med klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar, dusch, toalett, tvättställ med kommod, spegelskåp med infälld belysning, vägghängd förvaring samt tvättmaskin och torktumlare under praktisk vikbänk.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  Uteplats/Balkong

  Stor, ljuvlig balkong om hela 13,5 kvm. Söder- och västerläge, vilket innebär sol mest hela dagen.

  Bilplats

  Sep kö till p-plats.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,4318%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Lägenhetsnummer:

  21104

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor