Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Golfbanevägen, Örebro

1 950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Projekt

  Brf Nikolai

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Golfbanevägen - Örebro

  Kommun

  Örebro

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  72,5m2

  Våning

  0 av 4 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Södra Ladugårdsängen

  Avgift

  4 827 kr/mån

  Pris

  1 950 000 kr

  26 897 kr/m2

  Områdets bästa läge!

  Försäljning pågår! Centralt beläget med grönska och skogsområden som närmsta granne! 1 - 4 RoK med balkonger i söderläge, med möjlighet till inglasning, och fri utsikt över golfbanan samt grönskande natur! Se mer info i pdf-filer i annons. Brf Nikolai uppförs på ett av områdets absolut mest attraktiva lägen med byggnation om fem våningar mot Karlsdalsallén och stadsvillor om tre våningar och inrett vindsplan med fritt söderläge mot Örebro City Golf & Country Club. Här erbjuds bostäder om ett till fyra rum och kök med yteffektiva och funktionella planlösningar samt genomtänkta detaljer! Stadsvillorna, där majoriteten av bostäderna har balkong, med möjlighet till inglasning, eller terrass i söderläge, erbjuder området en unik byggnation där vindslägenheterna är utrustade med braskamin och privata takterrasser utan insyn! Som alltid håller bostäderna som Botrygg producerar hög standard vad det gäller val av material - genomgående parkettgolv, helkaklade badrum, vitvaror av hög kvalitet samt köks- och bänkskivor i svart granit. Kvalitativa hem att trivas i! För att göra det extra tryggt och bekvämt för föreningens medlemmar byggs ett garage i källarplan i den u-formade byggnaden med hiss direkt upp till respektive våning. Givetvis finns även säker cykelförvaring i källaren. Det trivsamma grönområdet med golfbana och skogsområden angränsade mot söder har varit en viktig förutsättning och inspiration för utformningen av området. Byggnationen består av en sammanhållen U-formad byggnad mot norr, med långsidan angränsande mot Karlsdalsallén, samt tre stadsvillor mot söder. Den U-formade byggnaden omfamnar en grön innergård mot söder och skyddar samtidigt mot trafikbuller. Den uppbrutna strukturen med stadsvillorna i tomtens södra del, låter grönska och sol komma in i kvarteret och tillåter fri sikt över golfbanan från balkonger på innergården. Innergården med sina många gröna gemensamhetsytor, sittgrupper och lekytor är både trivsam och trygg. Gårdens hjärta är det gemensamma växthuset med grillplats och utemöbler, omgärdad av en plantering. Vid stadsvillorna finns plats för en mindre lekyta och för samvaro med grannarna. Här är det också grönt genom varierade planteringar som bidrar med rumslighet I Ladugårdsängen finns närhet till såväl naturområden som till matbutiker, vårdcentral, skol- och barnomsorg. Både Örebro Centrum med stadens utbud av affärer och nöjen samt universitetsområdet når ni på 10 minuter med cykel. Det finns gott om varierande aktiviteter inom kort avstånd, bl.a. Gustavsvik med dess välkända upplevelsebad, motionsanläggning och relaxavdelning, Backahallen med tennis- squash- och badmintonbanor, Örebro City Golf and Country Club med 18-håls golfbana, korthålsbana och klubbhus samt flertalet fotbollsplaner och stora grönytor.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall. Golv: klinkergolv / parkettgolv. Väggar: målade. Garderober och städskåp enligt bofaktablad.

  Vardagsrum

  Vardagsrum. Golv: parkettgolv. Väggar: målade.

  Sovrum

  Sovrum. Golv: parkettgolv. Väggar: målade. Garderober enligt bofaktablad.

  Kök

  Kök. Golv: parkettgolv. Väggar: målade. Köksfabrikat: Ballingslöv. Utrustning: induktionshäll, inbyggnadsugn varmfluft, kyl-fullhöjd, frys-fullhöjd (Kombinerad kyl/frys i 1-2 RoK), diskmaskin och microugn. Bänkskiva i svart granit.

  Badrum

  Badrum. Golv: klinkergolv. Väggar: kaklade väggar. Utrustning: toalett, dusch med vikväggar, kommod med tvättställ och tillhörande spegelskåp, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Generöst tilltagen balkong i söderläge

  Bilplats

  Garage i källare

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2018

  Fönster:

  3-glas

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Nikolai i Örebro

  Lägenhetsnummer:

  1834

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor