Hertig Karls Allé 62, Örebro

1 200 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Hertig Karls Allé 62 - Örebro

Kommun

Örebro

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

56m2

Våning

1 av 4 (En trappa upp) , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 1-2 sovrum

Område

Centralt Väster

Avgift

3 023 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (grundutbud).

Utgångspris

1 200 000 kr

21 429 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Underbar bostadsrätt med goda kommunikationer mot Universitet samt ett stenkast från stadskärnan.

  Denna bostadsrätt har en ljus och härlig atmosfär med trevliga ljusinsläpp, öppen planlösning samt en balkong i rakt söderläge. Här välkomnas du genomgående vita väggar samt en mörkare laminatgolv. Bostaden har plats för ett stort sovrum, ett öppet vardagsrum samt ett mycket stilfullt kök. Matsalsdelen kan med enkelhet göras om till ett gästrum. Välkommen till denna fina bostadsrätt. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Öppen Hall med genomgående vita väggar och god plats för förvaringsmöbler.

  Matsal/alt gästrum

  Öppen trevlig matsalsdel med god plats för såväl matbord, stolar och umgänge. rummet i sin helhet kan användas som gästrum alt extra sovrum.

  Kök

  Trevligt ljust kök med genomgående vita skåpluckor och goda förvaringsmöjligheter. Vitmålade väggar samt plastmatta på golv, kyl, frys, spis samt fläkt i vitt utförande.

  Badrum

  Rymligt badrum med genomgående våtrumstapet i naturgul nyans, Golv i plastmatta. Badkar, handfat samt wc.

  Vardagsrum

  Fräscht vardagsrum med trevliga ljusinsläpp och genomgående vitmålade väggar, golv i mörkare laminat. God plats för såväl soffgrupper, förvaringsmöbler samt umgänge. Utgång till balkongen

  Sovrum

  Ljust helt-nyrenoverat sovrum med genomgående vita väggar och god plats för såväl dubbelsäng som förvaringsmöbler.

  Övriga utrymmen

  Det finns ett större vindsförråd till Bostaden samt ett källarförråd. Gemensamt i föreningen finns tvättstuga och cykelförråd i hus 64. Bastu och gästlägenhet kan hyras, i hus nr 62. Snickarverkstad i hus 66

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1945

  Byte till säkerhetsdörrar är utförd 2019. Byte av fönster samt balkongdörr skall ske 2019/2020

  Uteplats/Balkong

  Mysig balkong i Söderläge

  Bilplats

  45 st p-platser finns inom föreningen Parkeringsplats utan motorvärmare kan hyras för 140 kr/månad. 3 Gästparkeringar finns i anslutning till byggnaden.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  275 kr/månad

  Försäkring:

  75 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  275 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Driftkostnaderna kan variera beroende på antal boende i bostaden samt vanor.

  Andel i föreningen:

  2,26415%

  Andel av årsavgift:

  2,26415%

  Reparationsfond:

  1 978 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Förening

  Lägenhetsnummer:

  7-3114-1-14-3

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor