Lertagsgatan 60, Örebro

1 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Lertagsgatan 60 - Örebro

  Kommun

  Örebro

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2011/2012

  Boarea

  62m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 8 (Bottenplan) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Centralt Väster

  Avgift

  3 763 kr/mån

  Utgångspris

  1 495 000 kr

  24 113 kr/m2

  Öppen och ljus tvårumslägenhet med lugnt, ostört och attraktivt läge

  Välkommen till Väster och denna tvårummare om 62 kvadratmeter. Denna bostadsrätt på bottenvåning är i toppskick. En öppen och ljus bostad som erbjuder bland annat vackert ljusinsläpp och fina ytskikt. Dessutom är lägenheten mysig med härlig atmosfär och stor träaltan. Detta boende har ett av Västers bästa lägen – alldeles intill Trängens idrottsplats ! Med en kort promenad når du Karlaparken och inom några minuter är man vid Örebro City. Här finns det mesta för familjen som vill kunna njuta av det bästa i Örebro. Välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Rymlig hall med stora förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrsfunktion. Naturfärgade väggar och klinkergolv.

  Badrum

  Fräscht badrum med genomgående vitkaklade väggar och golv i mörkare klinker. Dusch med glasväggar och mosaik i blå nyans. Tvättmaskin, torktumlare, kommod samt wc. Bra förvaring i överskåp och kommod samt goda arbetsytor på bänkskiva över vitvaror.

  Vardagsrum

  Öppet ljust vardagsrum med genomgående parkettgolv och naturfärgade väggar i grön nyans. Trevliga ljusinsläpp från fönsterpartier samt utgång till den stora uteplatsen på Trätrall. Plats för såväl soffgrupperingar som för umgänge.

  Kök

  Öppet lättmöblerat kök med god plats för matbord. Full maskinell utrustning med diskmaskin, ugn, induktionshäll, integrerad mikro samt stora arbetsytor. Goda förvaringsmöjligheter i såväl under som överskåp, genomgående vita luckor med rostfria detaljer.

  Sovrum

  Öppet större sovrum med trevliga ljusinsläpp från fler håll. Mycket goda förvaringsmöjligheter i garderobs del samt god plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2011/2012

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Tv-paket från Telia ingår i avgift (Tripple play)

  Bredband

  Bredband från Telia ingår (Tripple Play)

  Uteplats/Balkong

  Uteplats med nylagd trätrall (2019) Plats för såväl grill, utemöbler samt umgänge.

  Bilplats

  Parkeringsplatser finnes på framsidan, sep kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  El och vatten betalas i förskott och regleras i efterhand. Driftkostnaderna varierar beroende på antal personer i hushållet.

  Andel i föreningen:

  2,73986%

  Andel av årsavgift:

  2,73986%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  474 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 185 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2011/2012

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen BRF Björken

  Lägenhetsnummer:

  206784001-11004

  Antal lägenheter:

  32

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Energiklass:

  B

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2013-10-02

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor