Rådmansgatan 8, Örebro

2 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Mån 23 Sep 17:00 - 17:45

Anmäl till visning

Adress

Rådmansgatan 8 - Örebro

Kommun

Örebro

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

88,5m2

Enligt bostadsrättsföreningen.

Våning

3 av 3 , Hiss finns inte

Rum

2 rok

Område

Centralt Öster

Avgift

4 365 kr/mån

Utgångspris

2 695 000 kr

30 452 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Centralt Öster

   Äntligen kan vi erbjuda en större lägenhet om 2-3 R.O.K med balkong i populära och solida Brf Egen Härd. Här erbjuds en lägenhet med mycket charm, högt i tak, balkong i väster in mot gården samt låg månadsavgift! Till lägenheten finns 2 stora förråd och på den lummiga innergården finns plats för trevliga grillkvällar. Runt hörnet finns stadens alla aktiviteter som innerstadens puls samt Eyrafältets sportevenemang. Gångavstånd till mataffär samt Stadsparkens fantastiska omgivningar. Välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Planlösning

   Visning

   Visning 1

   2019-09-23 17:00:00 2019-09-23 17:45:00 40 Bostadsvisning Rådmansgatan 8, Örebro 59,2688247, 15,22380409 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Interiör

   STOR HALL/ ALLRUM med massiv stavparkett (ek). Rummet är delningsbart för ytterligare ett sovrum. VARDAGSRUM med ekstavsparkett. KÖK med stor matplats. Spis, ugn samt kyl + frys Golv av parkett. SOVRUM med parkettgolv samt egen klädkammare. Utgång till balkong i väster. BADRUM med kakel /klinkergolv. Badkar, wc samt tvättställ. INRE HALL med garderob.

   Övriga utrymmen

   Vindsförråd samt källarförråd

   Uteplats/Balkong

   Balkong i västerläge

   Bilplats

   Sep kö

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   1,054%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Byggnad

   Ventilation:

   Självdrag

   Förening

   Föreningens namn:

   Egen Härd

   Lägenhetsnummer:

   1201

   Antal lägenheter:

   0

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Brf Egen Härd i Örebro är ägare till tre fastigheter: - Maskrosen 15 (Tegelgatan - Hertig Karls allé - Karlslundsgatan) - Råbocken 2-13 (Akensgatan - Rådmansgatan) - Råbocken 9-16 (Mogatan - Nygatan) I samtliga fastigheter finns källare innehållande tvättstuga, torkrum, förrådsutrymmen, cykelrum och hobbylokaler. I samtliga fastigheter finns stora vindar med förrådsutrymmen. Fastigheterna är anslutna till fjärrvärmenätet. Samtliga lägenheter utom en är upplåtna med bostadsrätt. En lägenhet ägs av föreningen och hyrs ut till hyresgäst. Lägenhetsfördelning - 117 st. bostadslägenheter (varav en ägs av föreningen och är uthyrd) - 1 st. affärslokal Totalt antal bostadsrätter: 118 st. Total boyta: 8 298,5 m2 Fördelad boyta: Maskrosen: 2 628,4 m2 Råbocken 2-13: 3 008,8 m2 Råbocken 9-16: 2 661,3 m2   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor