Gustav Adolfsgatan 22, Linköping

1 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Sön 20 Okt 11:30 - 12:00

Välkommen att boka dig på visning!

Mån 21 Okt 17:30 - 18:00

Välkommen att boka dig på visning!

Anmäl till visning

Adress

Gustav Adolfsgatan 22 - Linköping

Kommun

Linköping

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1942

Boarea

63m2

Våning

2 av 3 , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Centralt

Avgift

3 173 kr/mån

Utgångspris

1 795 000 kr

28 492 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Central tvåa på populär adress

    Välplanerad lägenhet med ljust kök, äldre bevarad charm med fiskbensparkett i vardags- och sovrum samt en rymlig klädkammare och nyrenoverat helkaklat badrum. Balkong med plats för mindre sittgrupp. Här bor ni med närhet till pizzeria och matbutik endast en kort promenad till innerstaden och resecentrum med cykelavstånd till Linköping universitet. Gemytlig förening. Bastu, cykelförråd och fräsch tvättstuga i källarplan.

    Ansvarig mäklare

    Marcus Winter

    Reg. Fastighetsmäklare

    0730-39 12 12

    marcus.winter@lansfast.se Läs mer om Marcus

    Extra kontaktperson

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-10-20 11:30:00 2019-10-20 12:00:00 40 Bostadsvisning Gustav Adolfsgatan 22, Linköping 58,41555177, 15,6112948 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-10-21 17:30:00 2019-10-21 18:00:00 40 Bostadsvisning Gustav Adolfsgatan 22, Linköping 58,41555177, 15,6112948 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Interiör

    Hall med förvaring i två garderober samt med plats för ytterkläder. Målade väggar och linoleummatta på golv. Köket är rymligt och ljust med mycket förvaring. Utrustat med stor kyl och frys samt spis med häll. Linoleummatta och tapetserade väggar. Vardagsrum med utgång till balkongen. Fiskbensparkett och ljust målade väggar. Rymligt sovrum med 2 garderober. Fiskbensparkett och målade väggar. Rymlig klädkammare.

    Övriga utrymmen

    Förråd, cykelförråd, tvättstuga och bastu med dusch i källarplan.

    Uteplats/Balkong

    Balkong

    Läs mer

    Omgivning

    Beskrivning av omgivningen

    Innerstaden är sedan gammalt stadens kulturella och kommersiella centrum. Bebyggelse från tiden före förra sekelskiftet finns främst omkring Domkyrkan och Stora Torget. Trädgårdsföreningen, som anlades 1859, är Linköpings vackra stadspark och gröna lunga. Omkring stadens torg och gågator finns ett rikt utbud av butiker, caféer och restauranger. Under sommaren fylls torgen med uteserveringar och folkliv. Längst Stångån finns vackra promenadstråk och mysiga sommarcaféer. Ett boende i innerstaden passar utmärkt för dig som vill njuta av Linköpings stadspuls.

    Läs mer

    Dokument - klicka för att ladda ner

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    470 kr/månad

    Försäkring:

    120 kr/månad

    Elkostnad:

    350 kr/månad

    Total driftkostnad:

    470 kr/månad

    Andel i föreningen:

    8,0977%

    Andel av årsavgift:

    Uppgiften har ej gått att få fram

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-10-11

    Pantsättningsavgift:

    465 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 162 kr

    Betalas av köpare

    Förening

    Föreningens namn:

    BRF Linköping Apeln 3

    Lägenhetsnummer:

    AP-108

    Antal lägenheter:

    12

    Byggår:

    1942

    Byggår kommentar:

    Ombyggnadsår 1983

    Antal lokaler:

    0

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor