Järdalavägen 102, Linköping

1 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Järdalavägen 102 - Linköping

  Kommun

  Linköping

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  72m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 6 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Ekholmen

  Avgift

  3 946 kr/mån

  inkl. värme, vatten, tv och el

  Utgångspris

  1 295 000 kr

  17 986 kr/m2

  LÄGET, LÄGET, LÄGET

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Det finns en sak du aldrig kan ändra med en lägenhet, och det är läget. Här har du ett av föreningens bästa lägen, med utsikt mot grönområdet utanför, på våning fyra av sex i en av Linköpings mest attraktiva föreningar. Lägenheten är en välplanerad trea med mycket möjligheter som söker vi en köpare med lust att sätta sin egen prägel. Grunden finns, nu ska den bara slipas till sin fulla potential! Att detta är en populär förening kan man verkligen förstå. Här bor du med gångavstånd till Ekholmen Centrum med sitt generösa utbud, och lockar Linköping city så är kommunikationerna täta. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi och trevliga omgivningar. Värme, vatten, kabel-tv och el ingår i avgiften. Föreningen har flera gemensamhetslokaler att nyttja, så som gym, samlingslokal, tvättstuga och boulebana. Lugnt område med bra cykel- och gångvägar. Varmt välkomna!

  Ansvarig mäklare

  Charlotte Hägg Nilsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0703-45 15 15

  charlotte.haggnilsson@lansfast.se Läs mer om Charlotte

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Möblerbar hall med goda avhängningsmöjligheter samt garderob. Direkt anslutning till generös klädkammare. Välplanerat kök med plats för middagsbord. Kyl, frys, spis samt goda förvaringsmöjligheter i rymliga köksskåp. Rymligt vardagsrum med parkettgolv, stora fönster med vackert ljusinsläpp mot den insynsskyddade baksidan samt utgång till mysig balkong med plats för sittgrupp. Två välplanerade sovrum. Ett av rummen har plats för dubbelsäng. Duschrum med våtrumsbeklädnad, wc, handfat samt dusch.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1974

  TV & bredband

  From 1 september ingår bredband, streaming tjänster för TV samt ip telefoni från Telenor i avgiften.

  Uteplats/Balkong

  Mysig balkong mot grönområdet utanför.

  Bilplats

  En parkeringsplats kostar 100 kr/mån och en garageplats 225 kr/mån. Separat kö. Gästparkeringar finns.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  120 kr/månad

  Försäkring:

  120 kr/månad

  Total driftkostnad:

  120 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  0,478%

  Andel av årsavgift:

  0,47703%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Linköpingshus nr 22

  Lägenhetsnummer:

  116

  Antal lägenheter:

  207

  Antal lokaler:

  10

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Rökhålet 2 och Rökrummet 9 i Linköpings kommun med 209 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1973-1974. Fastighetens adress är Järdalavägen 98-104 och 108-114, jämna nummer. Renoverade tvättcentraler finns på Järdalavägen 100 och 110 med två tvättstugor per central. Övernattningslägenhet finns att låna mot avgift på Järdalavägen 104. I föreningen finns även gemensamhetslokal (104+114) och hobbyrum (108) samt ett gym (114).  Föreningens ekonomi:

  Fasadrenovering pågår. Med anledning av detta föreslås en höjning av månadsavgiften ske om 3 % under 2019.  TV/Internet:

  From 1 september ingår bredband, streaming tjänster för TV samt ip telefoni från Telenor i avgiften.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor