Kagagatan 9, Linköping

1 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kagagatan 9 - Linköping

  Kommun

  Linköping

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  53m2

  Våning

  1 av 4 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Tornhagen

  Avgift

  2 201 kr/mån

  inkl. värme, vatten, tv och bostadsrättstillägg

  Utgångspris

  1 795 000 kr

  33 868 kr/m2

  VÄLPLANERAT I MYSIGA TORNHAGEN

  En halv trappa upp hittar du denna trevliga tvåa med härligt ljusinsläpp och utmärkt planlösning. Du välkomnas i entrén av en möblerbar hall med bra förvaring som vidare leder in till ett rymligt vardagsrum. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord om man så skulle vilja. Ljusa väggar, parkettgolv och utgång till balkong i perfekt sydostligt läge. Förutom detta bjuder lägenheten på ett generöst kök med bra arbetsytor och en naturlig plats för matbord, ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett badrum med dusch. Föreningen är en av Linköpings bästa med låga avgifter och trevliga gemensamhetslokaler så som gym, övernattningslägenhet och bastu. Utanför köksfönstret lockar föreningens gemensamma trädgård med blommor och träd om vartannat där lata dagar i sommarsolen kan avnjutas. En kort promenad bort finns matbutik och restauranger och universitetet cyklar man till på 7 minuter. Välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Charlotte Hägg Nilsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0703-45 15 15

  charlotte.haggnilsson@lansfast.se Läs mer om Charlotte

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Hall med förvaring i garderober, samt avhängningsyta. Trevligt kök med utsikt mot föreningens trädgård utanför. Kyl/frys, spis, arbetsytor samt plats för middagsbord. Ljust vardagsrum med parkettgolv, ljusa väggar samt utgång till balkong i härligt sydostligt läge. Lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring i platsbyggd garderob. Badrum med kaklade väggar och våtrumsbeklädnad på golv. WC, handfat, dusch och tvättmaskin.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1950

  TV & bredband

  Bostadsrättsföreningen är uppkopplad till kommunens stadsnät som drivs av Utsikt (en del av Tekniska Verken). Flera leverantörer kan väljas som levererar internet, IP-telefoni, bredbands-TV mm. När du valt en leverantör sköter de kontakten med Utsikt. För mer information om Utsikt och alla internetleverantörer se www.utsikt.se För kabel-TV är bostadsrättsföreningen ansluten till Bredbandsbolaget.

  Uteplats/Balkong

  Balkong i trevligt sydostligt läge.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  300 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  0,33189%

  Andel av årsavgift:

  0,33846%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-10

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Linköpingshus nr 9

  Lägenhetsnummer:

  3

  Antal lägenheter:

  283

  Antal lokaler:

  35

  Allmänt om föreningen:

  Gå gärna in på föreningens hemsida"www.linkopingshus9.se" för mer information.  Föreningens ekonomi:

  Stabil förening med mycket god ekonomi.  TV/Internet:

  Bostadsrättsföreningen är uppkopplad till kommunens stadsnät som drivs av Utsikt (en del av Tekniska Verken). Flera leverantörer kan väljas som levererar internet, IP-telefoni, bredbands-TV mm. När du valt en leverantör sköter de kontakten med Utsikt. För mer information om Utsikt och alla internetleverantörer se www.utsikt.se För kabel-TV är bostadsrättsföreningen ansluten till Bredbandsbolaget.  Parkering:

  Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser och garage mot avgift. Dessa följer inte lägenheterna utan hyrs ut separat via kösystem. Riksbyggen i Västerås håller i kösystemet, vid intresse för något av ovanstående kontaktas Riksbyggen Västerås på nummer; 0771 - 860 860. P-plats: 114 st (kortare kö) Garage: 56 st (flera års kö)  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns det en bastu, ett gym, en samlingslokal, två övernattningsrum, grillplatser, en boulebana och odlingslotter. På Kagagatan 7 och Vretagatan 23 finns stora tvättstugor. I tvättstugan på Kagagatan 7 finns även tillgång till grovtvätt (t.ex. tvätt av mattor). Det finns även mindre tvättstugor, så kallade veckotvättmaskiner i varje hus, utom för de boende Kagagatan 9-13 och Vretagatan 21-25.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor