Karl Dahlgrensgatan 55, Linköping

3 400 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Sön 28 Apr 14:30 - 15:00

    Bokad visning - anmäl dig här

    Mån 29 Apr 17:00 - 17:30

    Bokad visning - anmäl dig här

    Anmäl till visning

    Adress

    Karl Dahlgrensgatan 55 - Linköping

    Kommun

    Linköping

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    2003

    Boarea

    111,7m2

    Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

    Våning

    1 av 4 , Hiss finns

    Rum

    4 rok varav 3 sovrum

    Område

    Centralt/Kanberget

    Avgift

    5 760 kr/mån

    I månadsavgiften ingår värme, vatten, baspaket Tv och bredband samt bostadsrättstillägget.

    Utgångspris

    3 400 000 kr

    30 439 kr/m2

    Välplanerad fyra med ljusinsläpp från flera håll och trevlig inglasad balkong.

    Trevlig lägenhet på gaveln på attraktiv hörnfastighet. Välplanerad fyra med ljusinsläpp från flera håll och trevlig inglasad balkong. Planlösningen inrymmer smakfullt kök med vita luckor och skåp, vardagsrum med ljusinsläpp från flera håll och utgång till inglasad balkong. Tre ljusa sovrum och helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt kaklad Gäst Wc. Optimalt läge med gångavstånd till innerstan men ändå med ett lugnt och behagligt läge på populära Kanberget med direkt närhet till sköna parkmiljöer. Fristående förening med mycket god ekonomi (föreningen har de senaste två åren tillämpat avgiftsfri månad) . P-plats ingår till en kostnad av 200 kr/månad.

    Ansvarig mäklare

    Jonathan Leiman

    Reg. Fastighetsmäklare

    0709-28 74 31

    jonathan.leiman@lansfast.se Läs mer om Jonathan

    Extra kontaktperson

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-04-28 14:30:00 2019-04-28 15:00:00 40 Bostadsvisning Karl Dahlgrensgatan 55, Linköping 58,4058977957032, 15,6153365848877 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-04-29 17:00:00 2019-04-29 17:30:00 40 Bostadsvisning Karl Dahlgrensgatan 55, Linköping 58,4058977957032, 15,6153365848877 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    INTERIÖR

    Välkomnande hall med bra förvaring såsom flera garderober och rymlig klädkammare. Smakfullt kök med vita luckor och skåp och matplats vid fönster. Maskinell utrustning såsom induktionshäll, fläkt, helkyl och helfrys, diskmaskin, inbyggd micro och varmluftsugn. Vardagsrum med härligt ljusinsläpp från flera håll. Utgång till härlig inglasad balkong. Tre ljusa sovrum. Fräscht helkaklat badrum med bubbelbadkar och dusch. Tvättmaskin och torktumlare finns installerat. Kaklad Gäst Wc.

    Övriga utrymmen

    Källarförråd och gemensamt cykelförråd finns.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 2003

    Uteplats/Balkong

    Härligt inglasad balkong med trevlig utsikt.

    Bilplats

    P-plats ingår till en kostnad av 200 kr/månad. Garage kortare kö kostnad ca 550 kr/månad.

    Läs mer

    Dokument - klicka för att ladda ner

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    515 kr/månad

    Försäkring:

    134 kr/månad

    Elkostnad:

    381 kr/månad

    Total driftkostnad:

    515 kr/månad

    Personer i hushållet:

    2 st

    Andel i föreningen:

    2,84%

    Andel av årsavgift:

    Uppgiften har ej gått att få fram

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-15

    Förening

    Föreningens namn:

    Brf Kanbergslunden

    Lägenhetsnummer:

    10

    Antal lägenheter:

    35

    Antal lokaler:

    0

    Allmänt om föreningen:

    Brf Kanbergslunden omfattas av 35 st lägenheter på adresserna Karl Dahlgrensgatan 47, 49, 51, 53 och 55. Kanbergslundens bostadsrättsförening är en del av Kanbergets samfällighet som har ansvar för skötseln av omgivningen, bland annat parkmiljön med grillplats och lekplats, sophus boendeparkering, gästparkering mm. Hemsida föreningen www.hemsidan.com/kanbergslunden/    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor