Nya Tanneforsvägen 22D, Linköping

4 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Nya Tanneforsvägen 22D - Linköping

Kommun

Linköping

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2019

Boarea

100m2

Våning

3 av 5 , Hiss finns

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Innerstaden

Avgift

5 040 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och Telia Triple Play

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och Telia Triple Play

Utgångspris

4 295 000 kr

42 950 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Nu finns chans till förvärv av en modern fyrarummare vid populära Brandstationen! Med ett av Linköpings bästa lägen har du lika nära till naturen och stångå-promenaden såväl som till citylivet i stadens hjärta. Upplev närheten till allt vad stan har att erbjuda inom restauranger, affärer och det kulturella. Med utsikt över ån från tredje våningen kan du bo högklassigt och trendigt. Lägenheten genomsyrar lyxiga och medvetna val av material. Utöver en hall med god förvaring, ett rymligt vardagsrum och tre ljusa sovrum finner man en praktisk klädkammare, två stilrena kaklade badrum samt ett modernt och välutrustat kök från Marbodal. Tvättmaskin och torktumlare finns och vitvarorna i köket är rostfria samt energisnåla. Man har också tagit till generöst med förvaring. Med de ljusa väggarna och askparketten som är vitlaserad upplevs lägenheten som stor och stilren, och kommer således inte att störa i din personliga inredning och touch. Till lägenheten hör även förråd och garage. Lägenheten blir komplett med en stor balkong med förträffligt läge. Välkommen hem i januari 2020!

  Ansvarig mäklare

  Mathilda Raninger

  Reg. Fastighetsmäklare

  0709-89 00 09

  mathilda.raninger@lansfast.se Läs mer om Mathilda

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Vitlaserad askparkett och vitmålade väggar. Duschrum med vita, kaklade väggar, grått klinkergolv samt spotlights i tak, WC, handfat med förvaring i kommod samt dusch. Rymligt Marbodalkök med vita luckor, rostfria handtag, svart laminatbänkskiva samt vita kakelplattor över arbetsbänk. Integrerad diskmaskin samt rostfria vitvaror i form av kyl, frys, inbyggnadsugn och -mikrovågsugn samt fläkt. Samtliga vitvaror är från Siemens. Matplats med utrymme för större matgrupp. Vardagsrum om 27 kvadratmeter med vitmålade väggar och vit askparkett. Från vardagsrummet når du balkongen. Från balkongen kan du njuta av utsikt över Stångån och härligt sydvästläge. Sovrum 1 Vitmålade väggar och vit askparkett. Precis intill sovrummet finns förvaring i separat klädkammare. Helkaklat badrum med svart klinkergolv och spotlights i taket. WC, handfat med förvaring i kommod samt dusch med glasväggar. Tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, bänkyta samt bra förvaring. Sovrum 2 Förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Vitmålade väggar och vit askparkett. Sovrum 3 Vitmålade väggar och vit askparkett.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  TV & bredband

  Triple Play innefattar: digital-tv ca 25 TV kanaler, internetanslutning 100/100 Mbit/s och telefonabonnemang (bredbandstelefoni), samtalskostnader tillkommer.

  Bilplats

  Garage finner du i husets källare och når enkelt med hissen, går att hyra för 1 100 kr/mån.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Kommentar:

  Varmvattenkostnad enligt ekonomisk plan (enligt schablon).

  Andel i föreningen:

  2,2843%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Brandstationen 2

  Lägenhetsnummer:

  41303

  Antal lägenheter:

  52

  Byggår:

  2019

  Antal lokaler:

  3

  TV/Internet:

  Triple Play innefattar: digital-tv ca 25 TV kanaler, internetanslutning 100/100 Mbit/s och telefonabonnemang (bredbandstelefoni), samtalskostnader tillkommer.  Parkering:

  Garageplats finns att hyra i källare, 1100kr/mån.  Gårdsplan:

  Plattsatta uteplatser finns på gården. Fantastiska Stångåpromenaden precis utanför huset.  Gemensamma utrymmen:

  Källarförråd finns i huset. Barnvagns- och rullstolsförråd finns i källaren i anslutning till trapphuset.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor