Opphemsgatan 6, Linköping

2 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Opphemsgatan 6 - Linköping

Kommun

Linköping

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1963

Boarea

84m2

Våning

2 av 3 , Hiss finns inte

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Avgift

4 388 kr/mån

Utgångspris

2 195 000 kr

26 131 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  VÄLPLANERAD 4-RUMMARE

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till Opphemsgatan 6, en kvadratsmart gavellägenhet i populära Gottfridsberg med utsikt i tre vädersträck. Här finns ett rymligt vardagsrum med utgång till en härlig balkong i sydväst med utsikt mot innergård och lekplats, ett ljust kök från 2012, tre sovrum med bra förvaring och badrum med egen tvättmaskin. En trivsam stadsdel med fint skogsområde, lekpark, hundpark, dagis, förskola, skola samt närhet till Rydsskogens motionsspår, Gamla Linköping, Vallaskogen och innerstan. Lägenheten ligger i en av de attraktivaste bostadsrättsföreningarna i Linköping med välskötta och renoverade fastigheter med låga månadsavgifter.

  Ansvarig mäklare

  Marcus Winter

  Reg. Fastighetsmäklare

  0730-39 12 12

  marcus.winter@lansfast.se Läs mer om Marcus

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Hall med plats för ytterkläder, plastmatta och tapet. Två garderober. Sovrum/kontor med Linoleummatta och tapet. Två garderober. Totalrenoverat kök från 2012 utrustat med stor kyl och frys, spis med induktionshäll samt diskmaskin. Ek-parkett på golvet och ljusa väggar. Vardagsrum med utgång till en stor balkong. Ek-parkett på golvet och tapet. Sovrum med Linoleummatta och tapet. Två garderober. Sovrum med Linoleummatta och tapet. Tre garderober. Badrum från 2005 med ljust kakel och klinker. Utrustat med duschhörn med vikväggar, handfat, wc och en toppmatad tvättmaskin från 2019.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett källarförråd i samma hus. Tillgång till bland annat gemensamt cykelförråd, tvättstuga, föreningslokal, övernattningslägenhet, träningslokal och återvinningsrum.

  Byggnad/Renoveringar

  Fasader renoverade 2002. Stammarna bytta 2005. Tak utbytt 2009. Fönsterbyte 2011. Garageportar/entrédörrar nya 2011. Byte av vitvaror i tvättstuga 2015, fasadtvätt samt renovering av återvinningsrum. Solceller installerade på föreningens tak 2018. Gemensamt elavtal med separat mätning infört 2018. Ny lekplats på innergården 2018.

  TV & bredband

  Basutbud av kabel-TV ingår i månadsavgiften. Bredband via bredbandsbolaget/telenor, 125 kr/mån

  Uteplats/Balkong

  Stor balkong med utsikt mot trivsam innergård och lekplats.

  Bilplats

  I föreningen finns 41 garage och 32 bilplatser.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  599 kr/månad

  Försäkring:

  236 kr/månad

  Elkostnad:

  363 kr/månad

  Total driftkostnad:

  599 kr/månad

  Personer i hushållet:

  4 st

  Andel i föreningen:

  1,27613%

  Andel av årsavgift:

  1,27613%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-09-18

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Forellen

  Lägenhetsnummer:

  53

  Antal lägenheter:

  100

  Byggår:

  1963

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av 100 lägenheter med adresserna Opphemsgatan 2-14.  Gjorda renoveringar:

  Fasader renoverade 2002. Stammarna bytta 2005. Tak utbytt 2009. Fönsterbyte 2012. Garageportar/entrédörrar nya 2011. Föreningen planerar att införa gemensamt elavtal med separat mätning. Sollceller installerade på hustaken. Byte av vitvaror i tvättstuga 2015, fasadtvätt samt renovering av återvinningsrum.  TV/Internet:

  Basutbud av kabel-TV ingår i månadsavgiften. Bredband via bredbandsbolaget/telenor, 125 kr/mån  Parkering:

  I föreningen finns 41 garage och 32 bilplatser. En parkeringsplats kostar 100 kr/mån och ett garage 250 kr/mån. Kortare kö till parkering.  Gemensamma utrymmen:

  Gym och lokal för samling och övernattning.  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  108 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2018-05-03

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor