Budgivning pågår

Ullstämmavägen 198, Linköping

Aktuellt bud

1 200 000 kr

Utgångspris 1 295 000 kr

Budgivare 1 16/08 kl: 16:19 - 1 200 000 kr

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Ullstämmavägen 198 - Linköping

  Kommun

  Linköping

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  86,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Ullstämma

  Tillträde

  13-09-2019

  Avgift

  5 452 kr/mån

  inkl TV/Bredband

  Utgångspris

  1 295 000 kr

  14 971 kr/m2

  Bästa läget i föreningen!

  Fantastiskt läge med fri utsikt över Ullstämma Gård. Här bor ni i en trivsam och välplanerad tvåa om ca 86,5 m² högst upp i hus med hiss. Rymligt och praktiskt kök och utgång till balkongen samt tilltalande vardagsrum med härliga vinklar och mycket ljus. Helkaklat badrum med dusch och även bekvämlighet med tvättstuga. Två mycket bra sovrum gör även detta till ett mycket trivsamt boende! HSB Ullstämma by är en välskött förening i anslutning till vackra grönområden och motionsspår. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till barnomsorg, skola, busskommunikation och Ekholmen Centrum med alla bekvämligheter. Kortare avstånd till Landeryds Golfklubb och Vidingsjö motionsspår.

  Ansvarig mäklare

  Mathilda Raninger

  Reg. Fastighetsmäklare

  0709-89 00 09

  mathilda.raninger@lansfast.se Läs mer om Mathilda

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Stor hall med plastmatta, två garderober samt ingång till tvättstuga. Rymligt kök med vita släta köksluckor, kakel ovan bänkskiva i laminat, spis med glashäll, samt kyl och frys. Utgång till balkong. Ljust vardagsrum med parkettgolv samt härliga vinklar och ljusinsläpp. Stort sovrum med platsgolv och förvaring i garderober. Stort förråd kan även användas som ett litet sovrum med plastgolv. Tvättstuga med plastmatta, tvättmaskin, torkskåp och tvättho. Helkaklat duschrum med dusch, handfat, wc och handdukstork.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd i separat byggnad samt hobbyrum att nyttja i föreningen.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1992

  Uteplats/Balkong

  Balkong med bra läge, vy över skogsdunge och sol från eftermiddag till kväll.

  Bilplats

  Garage går att hyra från 270kr/mån till 385kr/mån beroende på storlek, för närvarande är det kö. Till p-plats köper ni ett parkeringskort för 300kr/år där ni får ställa er bland föreningens platser.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  336 kr/månad

  Försäkring:

  121 kr/månad

  Elkostnad:

  215 kr/månad

  Total driftkostnad:

  336 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,95049%

  Andel av årsavgift:

  0,95049%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Ullstämma By

  Lägenhetsnummer:

  56

  Antal lägenheter:

  80

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  1171 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2010-06-17

  Primärenergital:

  150 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor