Ymergatan 5, Linköping

2 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Ymergatan 5 - Linköping

  Kommun

  Linköping

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  95m2

  Våning

  1 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok

  Område

  Hejdegården

  Avgift

  4 711 kr/mån

  inklusive värme, vatten, kabel-tv och bredband.

  Utgångspris

  2 295 000 kr

  24 158 kr/m2

  LJUS OCH CHARMIG TREA MED DUBBLA BALKONGER

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till denna fräscha och rymliga trea om hela 95 kvm, bekvämt belägen en halvtrappa upp i huset utan insyn. Lägenheten är genomgående i gott skick med bland annat ett smakfullt vitt kök, härligt stort vardagsrum, helkaklat badrum och gott om förvaring. Dessutom finns två balkonger i fina sollägen, där en nås från sovrum och en från vardagsrum. Lugnt och populärt område med närhet till vackra promenadstråk längs Stångån och fem minuters cykeltur till citys torg. I närområdet finns också simhall, sporthall, närbutik, pizzeria och förskola. Parkeringsplats finns att hyra intill huset.

  Ansvarig mäklare

  Robert Svahn

  Reg. Fastighetsmäklare

  0709-34 30 23

  robert.svahn@lansfast.se Läs mer om Robert

  Extra kontaktperson

  Mathilda Raninger

  Reg. Fastighetsmäklare

  0709-89 00 09

  mathilda.raninger@lansfast.se Läs mer om Mathilda

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Hall med parkettgolv och två rymliga garderober med skjutdörrar med spegelglas. Stort vardagsrum med parkettgolv och plats för både soffgrupp och matsalsbord. Utgång till balkong med eftermiddags-och kvällssol. Kök med gott om förvaringsutrymme och matplats för fyra till sex personer. Vita släta köksluckor och svart kakel. Rostfri kyl och frys, inbyggnadsugn och micro, diskmaskin, induktionshäll och fläktkåpa. Sovrum 1: Laminatgolv, tre garderober och utgång till balkong med sol stor del av dagen. Sovrum 2: Laminatgolv och två garderober. Helkaklat badrum med klinkergolv. Fällbara duschväggar i klarglas, handduksvärmare, handfat och spegelskåp med belysning. Infällda spotlights i tak. Nya golv i hall och kök samt parkett i vardagsrum. Nya golv i hallen och kök samt slipat parkettgolv i vardagsrummet 2018. Nya innerdörrar 2018.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett källarförråd. Tillgång till gemensamt cykelförråd och tvättstuga i huset.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1941

  Uteplats/Balkong

  Två balkonger, en i sydöst och en i nordvästläge.

  Bilplats

  En parkeringsplats följer med lägenheten om man önskar och finns då att hyras för 300 kr/månad. Det finns även möjlighet till att hyra fler än en parkeringsplats om man är i behov av det och det finns tillgängliga platser. I föreningen finns 11 parkeringsplatser.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  556 kr/månad

  Försäkring:

  83 kr/månad

  Elkostnad:

  473 kr/månad

  Total driftkostnad:

  556 kr/månad

  Andel i föreningen:

  13,53%

  Andel av årsavgift:

  13,53%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-25

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Ymer

  Lägenhetsnummer:

  61

  Antal lägenheter:

  9

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor