Aktergatan 12, Norrköping

1 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Aktergatan 12 - Norrköping

  Kommun

  Norrköping

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  53m2

  Våning

  2 av 6 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Lindö

  Avgift

  3 339 kr/mån

  I månadsavgiften ingår: värme, vatten, fasta delen el (förbrukning tillkommer),kabel-tv, ip-telefoni och bredband (Telia fiber).

  Utgångspris

  1 695 000 kr

  31 981 kr/m2

  BO BEKVÄMT MED NYKÄNSLA!

  Nu har ni chansen att bo i populära Brf Lindöporten. Fin tvåa med "nykänsla" som färdigställdes år 2015. Välplanerad lägenhet med modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Rymligt helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Sovrum med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Större balkong i sydostläge med trevlig utsikt. Generös takhöjd, parkettgolv och matchande ljusa färger i hela boendet. Föreningen har flera faciliteter i form av övernattningsrum, gym/träningslokal, samlingslokal samt pool med altandäck. Här bor ni väldigt bekvämt och som ägarna själva beskriver det: "Det känns faktiskt nästan som att bo på en semesterresort". Ett stenkast till livsmedelsbutik och busshållplats. Gångavstånd till det mesta! Skola, dagis, idrottsanläggning samt fina promenadstråk vid vackra småbåtshamnen och natursköna Abborreberg. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt bredband. Välkomna att boka in er på visning!

  Ansvarig mäklare

  Anton Lange

  Reg. Fastighetsmäklare

  0723-121227

  anton.lange@lansfast.se Läs mer om Anton

  Extra kontaktperson

  Josefine Seaton

  Reg. Fastighetsmäklare

  0725-380055

  josefine.seaton@lansfast.se Läs mer om Josefine

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entré/Hall

  Entré/Hall med klinkergolv och vita väggar. Avhängningsdel och god förvaring i garderob.

  Duschrum

  Duschrum med kaklade väggar och klinkergolv med värme. Wc, tvättställ i kommod, tvättmaskin och torktumlare -15 handduksvärmare samt dusch med glasvikdörrar. God arbetsyta på bänken -18 över den maskinella utrustningen.

  Kök

  Vedum-kök med parkettgolv och vita väggar. Vita luckor (handtag -18) och kakel över bänk. Fläkt, diskmaskin, samt kyl och frys. Köksö -18 med god förvaring i lådor (flyttbar).

  Vardagsrum

  Vardagsrum med parkettgolv och vita väggar. Mycket ljusinsläpp från de stora fönsterna. Utgång till större balkong i sydostläge med utsikt över fälten.

  Sovrum

  Sovrum med parkettgolv och vita väggar. Bra förvaring i rymlig skjutdörrsgarderob.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett lägenhetsförråd som finns i källaren i grannhuset. I huset finns gym, kalasrum (samlingslokal) samt cykelförråd. Föreningen har även två övernattningsrum samt utomhuspool.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015

  Uppvärmning

  Fjärrvärme + Solceller på taket

  TV

  TV- anslutning via Telia fiber där kanalpaketet lagom ingår i månadsavgiften.

  Bredband

  Internetanslutning via Telia fiber där 10/10 mbit ingår i månadsavgiften.

  TV & bredband

  Uteplats/Balkong

  Större balkong i sydost läge med utsikt över fälten.

  Bilplats

  Föreningen har 7 st Garageplatser (650kr / månad + moms), separat kö. 10 st P-platser bredvid huset (350 kr /månad), separat kö. 8 st P-platser ca 50 meter bort (200 kr / månad), separat kö. Det finns även 4 st gästparkeringar. Parcum har även parkeringsplatser vid Hemköp för 300kr/ mån.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  290 kr/månad

  Försäkring:

  90 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  290 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

  Andel i föreningen:

  2,19834%

  Andel av årsavgift:

  2,80803%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme + Solceller på taket

  Övrigt:

  På fastighetens tak finns solceller som innebär att individuella och kollektiva elkostnader är ca 40% lägre än liknande lägenheter/hus utan solceller.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Lindöporten 1

  Lägenhetsnummer:

  224

  Antal lägenheter:

  25

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Inom föreningen finns gemensam utomhuspool, gym, två övernattningsrum samt kalasrum, dessa utrymmen delas och sköts gemensamt med BRF Lindöporten 2. Avfallshantering där föreningen källsorterar avfallet. På fastighetens tak finns solceller som innebär att individuella och kollektiva elkostnader blir ca 40% lägre än liknande lägenheter/hus utan solceller.  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor