Budgivning pågår

Bandygränd 6, Norrköping

1 495 000 kr

Högsta bud 1 650 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Bandygränd 6 - Norrköping

  Kommun

  Norrköping

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1981

  Boarea

  63,5m2

  Våning

  1 av 6 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Ektorp

  Avgift

  3 669 kr/mån

  inkl. värme, vatten, kabel-Tv, fast kostnad för el. Förbrukning av el tillkommer.

  Som utgångspris

  1 495 000 kr

  23 543 kr/m2

  Välplanerad och trevlig tvåa med fina ytskikt, renoverat kök och badrum

  Hjärligt välkommen till denna tvårummare om 63 kvadratmeter i populära och trivsamma Ektorp. Bostaden är en välplanerad, trevlig och smakfull lägenhet med fina ytskikt, renoverat kök och badrum. Därutöver erbjuder detta boende bra förvaringsmöjligheter och en stor inglasad balkong. Till lägenheten hör ett välplanerat och modernt kök som renoverades 2017 med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Smakfullt och praktiskt badrum som renoverades 2010, med toalett, duschvägg, förvaringsskåp, handfat, badrumsskåp och golvvärme. Vardagsrummet med tapetserade väggar och parkettgolv är rymligt, ljust och öppet och har stora fönster med härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matgrupp. Föreningen HSB Brf Högalund är trevlig och välskött med god ekonomi. Föreningen har tvättstuga på varje våningsplan, bastu och inomhuspool med separat bokningssystem, garage, parkeringsplats och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 3669 kronor ingår fasta avgiften el, grundutbud TV-kanaler via Telia, värme, vatten och källarförråd. Populära och trivsamma Ektorp ligger väldigt centralt och är en mycket omtyckt och trivsam del av Norrköping. På Bandygränd 6 har du nära till matbutiker och restauranger. Vi ses på visningen!

  Ansvarig mäklare

  Gary Dambergs

  Reg. Fastighetsmäklare

  0702-777590

  gary.dambergs@lansfast.se Läs mer om Gary

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en stor och funktionell hall med hatthylla och bra förvaringsmöjligheter. Hallen har målade väggar och laminatgolv.

  Kök

  Välplanerat och modernt kök från IKEA med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Tapetserade väggar och laminatgolv. Den maskinella utrustning som finns är induktionshäll, spis, ugn, kyl, frys och diskmaskin.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet erbjuder bland annat stora fönster med härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matgrupp. Ett rymligt, ljust och öppet rum med tapetserade väggar och parkettgolv. Här finns plats för både vänner och familj!

  Sovrum

  Sovrummet nås från hallen och har laminatgolv och tapetserade väggar. Detaljmässigt finns även rymliga garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för stor säng.

  Badrum

  Smakfullt och praktiskt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet renoverades 2010 och har inredning i form av toalett, duschvägg, förvaringsskåp, handfat, badrumsskåp och golvvärme.

  Balkong

  Från köket och vardagsrummet når du en stor, solig och inglasad balkong i österläge. Balkongen har dessutom sol hela morgonen, förmiddagen och lättmöblerade ytor.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten ingår ett källarförråd. På varje våningsplan finns en gemensam tvättstuga och torkrum. I föreningen finns gemensam bastu, cykelförråd, källarförråd, pool, samlingslokal.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1981

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong med förmiddagssol

  Bilplats

  Garageplatser finns inom föreningen. Hyrs ut mot en avgift 400:-/månad genom separat kösystem. Parkeringsplatser finns inom föreningen. Hyrs ut mot en avgift 150:-/månad genom separat kösystem.

  Möjligt tillträde

  Maj - 2019

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  255 kr/månad

  Försäkring:

  30 kr/månad

  Elkostnad:

  225 kr/månad

  Total driftkostnad:

  255 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnaden är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

  Andel i föreningen:

  0,70802%

  Andel av årsavgift:

  0,70802%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-02-08

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Högalund

  Lägenhetsnummer:

  54

  Antal lägenheter:

  115

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  HSB Brf Högalund i Norrköping innefattar två höghus på Bandygränd 4 & 6 samt 24 radhus. I föreningen finns en härlig badavdelning med uppvärmd swimmingpool (4 x 8 m) tillgänglig för alla boende. I anslutning till poolen finns också en herr- och en dambastu samt nyrenoverade fräscha dusch- och omklädningsutrymmen. Gratis att nyttja för medlemmarna. På takvåningen i de två höghusen finns dessutom två mindre basturum med dusch- och omklädningsrum. Här finns utgång till en härlig takterass med en fantastisk utsikt över Norrköping. I entrévåningen på höghusen finns två rymliga, ljusa och välutrustade tvättstugor. Här finns moderna tvättmaskiner, torktumlare, centrifug, mangel och effektiva torkutrymmen. Tvättstugorna är tillgängliga för alla boende och bokas enkelt på en lista i respektive lokal. I höghusen finns dessutom en mindre tvättstuga på varje våningsplan utrustad med tvättmaskin och torktumlare. De boende i radhusen har privata tvättutrymmen i lägenheterna. Det s.k. styrelserummet i entrévåningen i Bandygränd 6 kan hyras av föreningens medlemmar för privata aktiviteter och mindre tillställningar. Lokalen har bord och stolar med plats för omkring 30 personer. I lokalen finns ett mindre pentry utrustat med enklare köksutrustning, elplattor, mikrovågsugn och diskbänk. Här finns också två bäddsoffor som medger att lokalen kan utnyttjas som gästlägenhet.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  136 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor