Ljuragatan 10A, Norrköping

1 895 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Ljuragatan 10A - Norrköping

Kommun

Norrköping

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2018/19

Boarea

62m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

4 av 4 (Våningsplan 4 av 4. ) , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Ljura

Avgift

3 358 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt kabeltv, grundutbud.

Utgångspris

1 895 000 kr

30 565 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  NYBYGGD OCH ARKITEKTRITAD 2:A, HÖGST UPP!

  Ett hem att längta efter, nybyggd lägenhet som har alla förutsättningar att bli ett trivsamt och älskat hem med dess arkitektritade interiör och väl genomtänkta materialval, dessutom den stora extra favören, högst upp i huset med fri vy i söderläge. Standard och finish utöver det vanliga genomsyrar och ger karaktär. Vedumkök med öppen planlösning till vardagsrummet med ett stort skjutdörrsparti som kan sudda ut gränsen till den större längsgående balkongen. Balkongen har en öppen vy högst upp i huset. Sovrummet med gott om förvaring ligger också mot balkongen, egen utgång. Duschrum med kakel och antracitgrått klinkergolv, tvättstapel. I Ljura bor du i ett trivsamt och lugnt område som har väl utbyggd service och kollektivtrafik. Bekvämt gångavstånd till både Norrköpings stadskärna och vackra Vrinneviskogen. Lägenheten förtjänar att upplevas på plats, välkomna!

  Ansvarig mäklare

  Johan Ahlén

  Franchisetagare/Mäklare

  0703-323302

  johan.ahlen@lansfast.se Läs mer om Johan

  Extra kontaktperson

  Elin Stigell

  Reg. Fastighetsmäklare

  0733-306657

  elin.stigell@lansfast.se Läs mer om Elin

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Vardagsrum

  Ljust rum genom större fönster och skjutdörrsparti till balkongen, ekparkettgolv.

  Kök

  Kök i öppen planlösning med vardagsrummet, genomgående parkettgolv av ek. Utrymme för matplats. Vedumkök med rostfria vitvaror i form av induktionshäll, ugn, spisfläkt, inbyggd mikrovågsugn, kyl/frys samt integrerad diskmaskin.

  Sovrum

  Sovrum med ekparkettgolv och garderobsvägg. Skjutdörrar tar dig ut till balkongen.

  Duschrum

  Duschrum med antracitgrått klinkergolv och kaklade väggar. Innehåller vägghängd wc, handfat i kommod med spegelskåp ovan, dusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare i stapel.

  Hall

  Rymlig hall med ett slitstarkt klinkergolv och skjutdörrsgarderob för bästa förvaring. Dessutom ett intilliggande förråd.

  Övriga utrymmen

  Barnvagn- och cykelförråd.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  TV-anslutning via fiber, grundutbud av kabel-tv från Telia ingår i avgiften. Internetanslutning via fiber, öppen anslutning.

  Uteplats/Balkong

  Längsgående balkong med utgång från både vardagsrummet och sovrummet.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  490 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  390 kr/månad

  Total driftkostnad:

  490 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Driftkostnaden är uppskattade, (2 personer). Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar. I posten el ingår även varmvatten

  Andel i föreningen:

  3,496898%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2018/19

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft, FTX.

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Svavelstickan

  Lägenhetsnummer:

  1305

  Antal lägenheter:

  27

  Byggår:

  2018/19

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Svavelstickan i Norrköping 769632-8751, registrerad hos Bolagsverket den 16: e september 2016 har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder för permanent boende samt lokaler åt medlemmarna för nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare. Bostadsrättföreningen har genom nyproduktion uppfört 27 bostadslägenheter att upplåtas med bostadsrätt i Ljura i Norrköping på fastigheten Svavelstickan 1. Bostäderna är belägna I två huskroppar bestående av flerbostadshus.  TV/Internet:

  TV-anslutning via fiber, grundutbud av kabel-tv från Telia ingår i avgiften. Internetanslutning via fiber, öppen anslutning.  Parkering:

  Föreningen har 14 st parkeringsplatser, uthyres enligt kösystem f.n 600 kr/månad.  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor