Ljuragatan 6 C, Norrköping

2 350 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Fre 23 Aug 14:00 - 14:30

   Bokad visning - anmäl dig här

   Anmäl till visning

   Adress

   Ljuragatan 6 C - Norrköping

   Kommun

   Norrköping

   Typ

   Flerfamiljshus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   2015

   Boarea

   97m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   2 av 4 (Våningsplan 2 av 4. ) , Hiss finns

   Rum

   4 rok varav 3 sovrum

   Område

   Ljura

   Avgift

   5 816 kr/mån

   Inklusive kallvatten, bredband 100/10 Comhem, fast kostnad för el (förbrukning tillkommer, specificeras och betalas via avin).

   Utgångspris

   2 350 000 kr

   24 227 kr/m2

   STILFULLT BOENDE MED NYKÄNSLA!

   Välkommen till denna stilrena och lättskötta lägenhet med nykänsla i Brf Månskenet! Lägenheten är i gott skick och smidig att bara flytta in i. Ljust och fint kök med utrymme för matplats som ligger i öppen anslutning mot vardagsrummet. Goda ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck och en rymlig inglasad balkong att umgås i. Gott om förvaringsutrymmen, med klädkammare, garderober och ett väl tilltaget vindsförråd som nås med hiss. Byggnaden färdigställdes 2015. Promenadavstånd till citykärnan och köpcenter, med kommunikationsmöjligheter precis utanför dörren. Välkomna!

   Ansvarig mäklare

   Johan Ahlén

   Franchisetagare/Mäklare

   0703-323302

   johan.ahlen@lansfast.se Läs mer om Johan

   Extra kontaktperson

   Elin Stigell

   Reg. Fastighetsmäklare

   0733-306657

   elin.stigell@lansfast.se Läs mer om Elin

   Alla bilder

   Planritning

   Planlösning

   Visning

   Visning 1

   2019-08-23 14:00:00 2019-08-23 14:30:00 40 Bostadsvisning Ljuragatan 6 C, Norrköping 58,5784180795459, 16,1990163371172 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Hall med parkettgolv och tre klädkammare.

   Sovrum

   Här finns tre sovrum. Sovrum ett med parkettgolv och en garderob. Sovrum två med parkettgolv och utgång till inglasad balkong. Sovrum tre med parkettgolv och utgång till inglasad balkong.

   Gästwc

   Gästwc med tvättställ, kaklat golv och kaklade väggar.

   Badrum

   Badrum med fönster. Klinkergolv, kaklade väggar, wc, badkar, tvättställ i kommoud, tvättmaskin och torktummare.

   Vardagsrum

   Vardagsrum med parkettgolv.

   Kök

   Kök med vita luckor, parkettgolv, inbyggd mickro, ugn, diskmaskin, induktionshäll. Utrymme för matplats och fransk balkong.

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten hör ett vindsförråd.

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV & bredband

   Internet- och TV-anslutning via Fiber. Leverantör Comhem.

   Uteplats/Balkong

   Rymlig och inglasad balkong med utgång från två av sovrummen.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   620 kr/månad

   Försäkring:

   120 kr/månad

   Elkostnad:

   350 kr/månad

   Vatten/avlopp:

   150 kr/månad

   Total driftkostnad:

   620 kr/månad

   Personer i hushållet:

   2 st

   Kommentar:

   Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

   Andel i föreningen:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Andel av årsavgift:

   3,05477%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av säljare

   Byggnad

   Byggår:

   2015

   Fönster:

   2+1 fönster

   Ventilation:

   Mekanisk

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   HSB Brf Månskenet

   Lägenhetsnummer:

   36

   Antal lägenheter:

   42

   Byggår:

   2015

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   HSB brf Månskenet färdigställdes 2015 och består av 42 lägenheter, 2-4 rum och kök. Målet med Brf Månskenet är att skapa ljusa, effektiva lägenheter med öppen planlösning. Helt enkelt bra bostäder till en rimlig kostnad. Ett trivsamt och vänligt boende med god standard, stabil ekonomi anpassat till klimat- och miljökrav.   Föreningens ekonomi:

   Den för år 2019 upprättade budgeten visade ett höjningsbehov. Styrelsen beslöt därför att höja årsavgifterna med 3 % från 1 januari 2019.   Gjorda renoveringar:

   Beslut har tagits att installera solceller under år 2019. Investeringen kommer att bekostas med egna medel.   TV/Internet:

   Internet- och TV-anslutning via Fiber. Leverantör Comhem.   Parkering:

   Parkeringsplats, 37 st, med eluttag finns att hyra mot ersättning (f.n 400/mån). Föreningen tillämpar kösystem.   Gårdsplan:

   De nya husen samspelar med befintlig arkitektur samtidigt som de står för sig själva och är ett nytt inslag i området. Huskropparna sluter gaturummet och skapar en gård mot parkstråket och Stjärnhusen med möjlighet att röra sig mellan gårdarna. Mellan gatulängorna bildas små torgrum med komplementbyggnader och parkering.   Gemensamma utrymmen:

   Inom föreningen finns cykelförråd.   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor