Ljuragatan 6 C, Norrköping

2 565 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Ljuragatan 6 C - Norrköping

  Kommun

  Norrköping

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2015

  Boarea

  97m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 4 (Våningsplan 2 av 4. ) , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Ljura

  Avgift

  5 816 kr/mån

  Inklusive kallvatten, bredband 100/10 Comhem, fast kostnad för el (förbrukning tillkommer, specificeras och betalas via avin).

  Utgångspris

  2 565 000 kr

  26 443 kr/m2

  STILFULLT BOENDE MED NYKÄNSLA!

  Välkommen till denna stilrena och lättskötta lägenhet med nykänsla i Brf Månskenet! Lägenheten är i gott skick och smidig att bara flytta in i. Ljust och fint kök med utrymme för matplats som ligger i öppen anslutning mot vardagsrummet. Goda ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck och en rymlig inglasad balkong att umgås i. Gott om förvaringsutrymmen, med klädkammare, garderober och ett väl tilltaget vindsförråd som nås med hiss. Byggnaden färdigställdes 2015. Promenadavstånd till citykärnan och köpcenter, med kommunikationsmöjligheter precis utanför dörren. Välkomna!

  Ansvarig mäklare

  Johan Ahlén

  Franchisetagare/Mäklare

  0703-323302

  johan.ahlen@lansfast.se Läs mer om Johan

  Extra kontaktperson

  Josefine Seaton

  Reg. Fastighetsmäklare

  0725-380055

  josefine.seaton@lansfast.se Läs mer om Josefine

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall med parkettgolv och tre klädkammare.

  Sovrum

  Här finns tre sovrum. Sovrum ett med parkettgolv och en garderob. Sovrum två med parkettgolv och utgång till inglasad balkong. Sovrum tre med parkettgolv och utgång till inglasad balkong.

  Gästwc

  Gästwc med tvättställ, kaklat golv och kaklade väggar.

  Badrum

  Badrum med fönster. Klinkergolv, kaklade väggar, wc, badkar, tvättställ i kommoud, tvättmaskin och torktummare.

  Vardagsrum

  Vardagsrum med parkettgolv.

  Kök

  Kök med vita luckor, parkettgolv, inbyggd mickro, ugn, diskmaskin, induktionshäll. Utrymme för matplats och fransk balkong.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett vindsförråd. Inom föreningen finns cykelförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Tv-anslutning via Fiber. Leverantör Comhem.

  Bredband

  Internetanslutning via Fiber. Leverantör Comhem.

  Uteplats/Balkong

  Rymlig och inglasad balkong med utgång från två av sovrummen.

  Bilplats

  Parkeringsplats med eluttag finns att hyra mot ersättning (f.n 400/mån). Föreningen tillämpar kösystem.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  620 kr/månad

  Försäkring:

  120 kr/månad

  Elkostnad:

  350 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  620 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  3,05477%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  2015

  Fönster:

  2+1 fönster

  Ventilation:

  Mekanisk

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Månskenet

  Lägenhetsnummer:

  36

  Antal lägenheter:

  42

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  HSB brf Månskenet färdigställdes 2015 och består av 42 lägenheter, 2-4 rum och kök. Målet med Brf Månskenet är att skapa ljusa, effektiva lägenheter med öppen planlösning. Helt enkelt bra bostäder till en rimlig kostnad. Ett trivsamt och vänligt boende med god standard, stabil ekonomi anpassat till klimat- och miljökrav. De nya husen samspelar med befintlig arkitektur samtidigt som de står för sig själva och är ett nytt inslag i området. Huskropparna sluter gaturummet och skapar en gård mot parkstråket och Stjärnhusen med möjlighet att röra sig mellan gårdarna. Mellan gatulängorna bildas små torgrum med komplementbyggnader och parkering.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor