Luntgatan 35, Norrköping

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Luntgatan 35 - Norrköping

  Kommun

  Norrköping

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2015

  Boarea

  76m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  5 av 6 , Hiss finns

  Rum

  3 rok

  Område

  Centralt

  Avgift

  4 982 kr/mån

  I månadsavgiften ingår: Värme, vatten, tv. Obligatoriskt tillägg om 98 kr/mån för bredband och eldebitering om 250 kr/mån, avräkning sker.

  NÄSTAN NYTT & INGLASAD BALKONG MED MYCKET SOL!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  På våning 5 av 6 i nyuppfört hus från 2015 finns denna trevliga hörnlägenhet om 76 kvm, där "nykänslan" sitter kvar. Välplanerad lägenhet med riktig matplats i köket och samtidigt i kontakt med vardagsrummet. Med fönster i tre väderstreck hittar mycket ljus in i lägenheten och ger en trevlig känsla. Som pricken över i:et finns en stor inglasad balkong med kvällssol. Belägen nära välbesökta och omtyckta Folkparken, resecentrum och citykärnan. Välkomna att anmäla ert intresse!

  Ansvarig mäklare

  Jerry Pettersson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0739-992030

  jerry.pettersson@lansfast.se Läs mer om Jerry

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Entréhall med klinkergolv och vitmålade väggar. En garderob.

  Duschrum

  Duschrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Dusch med glasväggar, wc, tvättställ i kommod, väggfäst spegelskåp, handdukstork samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Golvvärme.

  Vardagsrum

  Vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till inglasad balkong.

  Kök

  Kök med parkettgolv och vitmålade väggar. Rymlig matplats. Vita släta skåpluckor och ett vitrinskåp, granitskiva och diskbänk med vitt väggkakel ovan. Maskinellt utrustat med kyl- och frys i fullhöjd, ugn med häll, spisfläkt, inbyggnadsmikro samt diskmaskin.

  Sovrum

  Sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Två garderober.

  Sovrum

  Sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Två garderober.

  Inre hall

  Inre hall med parkettgolv. Städskåp och en garderob.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten ingår ett källarförråd. Gemensamt cykelförråd och barnvagnsförråd

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015

  Uppvärmning

  Centralvärme - Fjärrvärme

  TV

  Tv-anslutning via ComHem, grundutbud ingår i månadsavgiften.

  Bredband

  Internetanslutning via ComHem ingår i månadsavgiften.

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong i västläge, vilket ger eftermiddag/kvällssol. Balkongen har glasdörrar som är vikbara vilket möjliggör att öppna upp för ett helt öppet läge.

  Bilplats

  Garageplatser går att hyra, separat kösystem tillämpas. Kostnad 800kr/mån. Boendeparkering på gatorna i området via Norrköpings kommun. Kostnad 250kr/30dagar. Garaget är beläget i källaren och i anslutning finns hissen i huset.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  100 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Total driftkostnad:

  100 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,33038%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-07

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2015

  Uppvärmningssystem:

  Centralvärme - Fjärrvärme

  Övrigt:

  Information gällande el: Preliminär debitering av el kommer ske på månadsavi, avläsningen sker av Botrygg AB den 1 november varje år. På januari månads avi varje år görs en avräkning mot faktiskt förbrukning. Lägenheterna debiteras preliminärt enligt följande: Kvm Månadskostnad 0-35 150kr 36-55 200kr 56-80 250kr 80-100 275kr >100 300kr

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Folkparken i Norrköping

  Lägenhetsnummer:

  1651

  Antal lägenheter:

  77

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Kvarteret Krogen i Norrköping består av 77 st lägenheten på adresserna Luntgatan 35 och 39, Slottsgatan 166, 168 och 172. Föreningen har även 2 st hyreslokaler. Nyproducerad fastighet. Garantibesiktas 2017. Finns inga beslut om avgiftshöjningar enligt senaste årsredovisning. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga utan samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. Gemensam innergård för fyra fastigheter.  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2018-01-29

  Primärenergital:

  91

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor