Rådmansgatan 6 E, Norrköping

1 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Rådmansgatan 6 E - Norrköping

  Kommun

  Norrköping

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  57m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 4 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Oxelbergen - Centralt

  Avgift

  2 601 kr/mån

  Utgångspris

  1 495 000 kr

  26 228 kr/m2

  GENOMGÅNGSLÄGENHET MED AVGIFT OM 2601 KR - OXELBERGEN

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välskött genomgångslägenhet i fint 30-tals hus. Mycket lugnt läge med vacker och grön innergård. Välskött HSB förening, Brf Ängen, som har gott fastighetsunderhåll och extremt lite lån. I den låga månadsavgiften om 2601:- ingår även el. Lägenheten är genomgående ljus och har till större del ekparkettgolv. Kort promenadavstånd in till city.

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Illner

  Franchisetagare/Mäklare

  0705-173173

  fredrik.illner@lansfast.se Läs mer om Fredrik

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Entré och inre möblerbar hall med ekparkettgolv och en stor garderob.

  Kök

  Kök med plastmatta och plats för mindre bord/klaffbord och två stolar. Vit köksinredning med spis med häll 2017, fläkt och kyl/frys 2012.

  Vardagsrum

  Rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och plats för både soffgrupp och matbord.

  Sovrum

  Sovrum med ekparkettgolv och en stor garderob.

  Duschrum

  Duschrum 2004 med kaklade väggar och plastmatta på golv. Toalett, tvättställ, duschplats och toppmatad tvättmaskin 2010.

  Övriga utrymmen

  Till lägeneheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd. Tvättstuga i källaren.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1931/32

  TV & bredband

  Föreningen har Kabel-TV från ComHem dvs "Tre hål i väggen" (TV, bredband och telefoni) Det analoga grundutbudet ingår i månadsavgiften. Det går också bra att beställa digitaltv från Telia via bredbandsuttaget I föreningen finns möjlighet att teckna sig för bredband både hos Telia och ComHem. Hos båda företagen finns bandbredd upp till 1 Gbit/s. Kontakta respektive leverantör för priser och abonnemang.

  Uteplats/Balkong

  Föreningen har gemensam inhägnad gård med uteplatser.

  Bilplats

  Det finns ett fåtal p-platser som föreningen har, f.n. kö. Boendeparkering tillämpas i området.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  60 kr/månad

  Försäkring:

  60 kr/månad

  Total driftkostnad:

  60 kr/månad

  Kommentar:

  El ingår i månadsavgiften.

  Andel i föreningen:

  1,09303%

  Andel av årsavgift:

  1,09303%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Ängen

  Lägenhetsnummer:

  57

  Antal lägenheter:

  91

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen bildades år 1931/32 och består av 91st lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2st lokaler. Grovtvättstuga finns på Lindövägen 6, tvättstuga finns på Rådmansgatan 6 D. I föreningen finns även bastu med relaxavdelning och dusch, hobbyrum, cykelförråd samt samlingslokal (kostnad 200:- + depositionsavgift 500:-) och övernattningsrum (kostnad 150:-per bädd och natt, depositionsavgift 300:-). Trevlig innergård med flera sittplatser och utomhusgrill. RENOVERINGAR 1974/75 - Genomfördes en omfattande renovering med byte av stammar och elledningar. Fasaderna renoverades 2004/05 - Fasader renoverade, ny isolering samt ny puts 2008/09 - utfördes relining av avloppssystemen. Underhåll för 2016/17 inkluderade byte av armaturer i källargångarna och byte av bastuaggregat. 2018 OVK besiktning utförd och radonmätning gjord i huset enligt plan, låga värden. Kommande åtgärder, byte av enheter i värmecentralen -eventuellt sommaren -19. Medel/pengar undansatta för det. EKONOMI Årsavgifterna har varit oförändrade sedan den I januari 2012. Styrelsen har beslutat om oförändrade årsavgifter, vid årsskiftet 18/19 fotfarande ingen planerad höjning. Besök gärna föreningens hemsida: http://brf.angen.justmore.se/  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har täckning för kommande planerade renoveringar och för den 20-åriga underhållsplanen.  TV/Internet:

  Föreningen har Kabel-TV från ComHem dvs "Tre hål i väggen" (TV, bredband och telefoni) Det analoga grundutbudet ingår i månadsavgiften. Det går också bra att beställa digitaltv från Telia via bredbandsuttaget I föreningen finns möjlighet att teckna sig för bredband både hos Telia och ComHem. Hos båda företagen finns bandbredd upp till 1 Gbit/s. Kontakta respektive leverantör för priser och abonnemang.  Parkering:

  27 parkeringsplatser finns i föreningen. F.n. kö till platserna  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor