Reenstiernagatan 62, Norrköping

1 650 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Reenstiernagatan 62 - Norrköping

  Kommun

  Norrköping

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1964

  Boarea

  62m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  6 av 8 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Eneby

  Avgift

  3 678 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, fast kostnad för el (förbrukning tillkommer, specificeras och betalas via avin)

  Utgångspris

  1 650 000 kr

  26 613 kr/m2

  2:A I TOPPSKICK MED MILSVID UTSIKT!

  På våning 6 av 8 och med hiss från entréplanet i populära Eneby Centrum finner du denna rymliga 2:a om hela 62 kvm finns. Belägen på hörnet med ljusinsläpp från 3 sidor. Lägenheten har under 2018 genomgått renovering av kök, golv och väggar vilket gör att det bara är att flytta in. Stor inglasad balkong med utsikt över Enebyparken och Norrköping. I Eneby Centrum bor du som söker närheten till både närservice och kommunikationer såväl som barnomsorg och skola. Här bor du i en trygg och stabil Riksbyggen-förening som de senaste åren genomgått stora investeringar, b.la. i de boendes säkerhet såsom nya säkerhetsdörrar och portlås. Välkommen att boka in er på visning av ditt nästa boende! Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Gary Dambergs

  Reg. Fastighetsmäklare

  0702-777590

  gary.dambergs@lansfast.se Läs mer om Gary

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Med gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna. Nylagt parkettgolv (2018) och ljust målade väggar.

  VARDAGSRUM

  Rymligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och ljust målade väggar. Utgång till balkongen sker härifrån.

  KÖK

  Nyrenoverat kök under 2018. Nylagt parkettgolv (2018) samt vitmålade väggar. Kakel ovanför diskbänk. Utrustning: Kolfilterfläkt, induktionsspis, inbyggnadsugn, fullstora kyl- och frysskåp samt inbyggd diskmaskin. Belysning med dimbar funktion i vitrinskåpen.

  SOVRUM

  Med nyinlagt parkettgolv (2018) samt ljust målade väggar. Här finns gott om plats för egna garderobslösningar.

  BADRUM

  Renoverades i samband med stambytet mellan åren 2000-2002. Helkaklade väggar samt klinker på golv. Plats för tvättmaskin. Utrustning: Handfat, spegelskåp med belysning, WC-stol, dusch samt vattenburen handdukstork.

  Övriga utrymmen

  Det finns ett förråd och ett matkällarförråd till lägenheten. Gemensam tvättstuga finns på entréplanet. I föreningen finns även spa och gym att nyttja.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1964

  1994 - Renovering av tak, fönster och balkonger. 2002 - Stambyte i föreningen. 2005 - Datakommunikation. 2009 - Miljöhus och hissar. 2010 - Individuell elmätning infört. 2014 - Renovering av garagetak, entrépartier och låssystem. 2015 - Byte av lägenhetsdörrar, asfaltering, byte av takplåt och stuprör, belysning. 2017 - Tvättstugor - Kod + taggsystem för portar. - Bokningssystem för tvättstuga via taggsystem. - Totalrenoverat undercentral för varmvatten och värme. - Bytt garageportar. 2018 - 6 st tvättstugor ska renoveras - Solceller ska sättas upp på några tak.

  Uteplats/Balkong

  Stor och rymlig balkong med läge ut mot Enebyparken och milsvid utsikt över stora delar av Norrköping.

  Bilplats

  Föreningen har garage- och parkeringsplatser, separat kösystem tillämpas. Gratis parkering på Reenstiernagatan och De Geersgatan.

  Möjligt tillträde

  Snabbt tillträde möljligt

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader (1 person i hushållet). Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

  Andel i föreningen:

  0,16294%

  Andel av årsavgift:

  0,17759%

  Reparationsfond:

  679 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Norrköpingshus nr 16

  Lägenhetsnummer:

  196

  Antal lägenheter:

  555

  Antal lokaler:

  43

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av 555 lägenheter, alla upplåtna som bostadsrätt. Det finns även 43 lokaler samt garage och parkeringsplatser som hyrs ut. Vid Enebygården har föreningen ett mindre gym, bastu och bubbelpool som kan nyttjas mot kostnad (100:-/månad för allt, bara gymmet kostar 50:-/månad). Föreningen har även en övernattningslägenhet, belägen på Reenstiernagatan 66, som kan hyras för ca 300 kr/natt.  Gjorda renoveringar:

  1994 - Renovering av tak, fönster och balkonger. 2002 - Stambyte i föreningen. 2005 - Datakommunikation. 2009 - Miljöhus och hissar. 2010 - Individuell elmätning infört. 2014 - Renovering av garagetak, entrépartier och låssystem. 2015 - Byte av lägenhetsdörrar, asfaltering, byte av takplåt och stuprör, belysning. 2017 - Tvättstugor - Kod + taggsystem för portar. - Bokningssystem för tvättstuga via taggsystem. - Totalrenoverat undercentral för varmvatten och värme. - Bytt garageportar. 2018 - 6 st tvättstugor ska renoveras - Solceller ska sättas upp på några tak.  Annat:

  Besök gärna föreningens egna hemsida för mer information. www. brf16.se


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  164 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor