Budgivning pågår

Rodgagatan 7, Norrköping

1 575 000 kr

Högsta bud 1 525 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Rodgagatan 7 - Norrköping

Kommun

Norrköping

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2018

Boarea

43m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Våning

1 av 4 , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Centralt

Avgift

2 730 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, fasta avgiften för el, bredband, IP-telefoni samt kabel-TV.

Utgångspris

1 575 000 kr

36 628 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  STADSMÄSSIG ELEGANS MED UTEPLATS!

  Stadsmässigt elegant lägenhet med en stor uteplats! Här bor ni med ett bekvämt läge mitt i citykärnan och lever med fördelar som inte lämnar mycket kvar att önska. Bara att flytta in och njuta! Lägenheten är tilltalande i sin enkelhet och har en välkomponerad planlösning där ni finner genomgående enhetliga materialval. Här disponeras ett öppet vardagsrum och ett kvalitativt kök som ligger in anslutning och inbjuder till gemenskap. Ett ljust sovrum med gott om förvaring samt ett helkaklat duschrum med golvvärme och både tvättmaskin och torktumlare. Välkommen att boka visning!

  Ansvarig mäklare

  Henrik Johanson

  Franchisetagare/Mäklare

  0703-747440

  henrik.johanson@lansfast.se Läs mer om Henrik

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall med avhängningsdel, en garderob och ekparkettgolv.

  Vardagsrum

  Vardagsrum med ekparkettgolv och ljusa väggar. Från vardagsrummet når du lägenhetens uteplats.

  Kök

  Ljust kök från Vedum med ekparkettgolv och ljusa väggar. Vita släta luckor och ljus laminatbänkskiva med vitt kakel ovan. Maskinell utrustning bestående av häll, fläkt, kyl/frys, integrerad ugn och micro samt diskmaskin.

  Sovrum

  Sovrum med ljusa väggar samt ekparkettgolv. Här finner ni en större skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och möjlighet till god förvaring.

  Duschrum

  Helkaklat duschrum med vita kaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasvikdörrar, Siemens tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk samt två överskåp, handfat i kommod med spegelskåp ovan samt en handdukstork.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten ingår källarförråd, i garageplanet. I föreningen, intill garaget finns cykelförråd. Gemensam takterrass inom föreningen.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  TV-anslutning via fiber från Telia paket ”Lagom” ingår i månadsavgiften. Internetanslutning via fiber från Telia 100/100 mbit/s ingår i månadsavgiften.

  Uteplats/Balkong

  En uteplats finns med utgång från vardagsrummet. (Bostadsrättsinnehavaren till denna lägenhet har nyttjanderätt till uteplatsen, dock tillhör ingen upplåten mark bostadsrätten rent juridiskt.)

  Bilplats

  Garage i källaren där plats erhålls genom kösystem. Föreningen innehar en gemensam bil- och cykelpool via Sunfleet som kan nyttjas av medlemmarna, medlemskap ingår i avgiften.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  500 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  500 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnaden är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

  Andel i föreningen:

  1,05208%

  Andel av årsavgift:

  1,05208%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-10-09

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  2018

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Promenaden

  Lägenhetsnummer:

  52

  Antal lägenheter:

  61

  Byggår:

  2018

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningens firma är HSB Brf Promenaden i Norrköping och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen har registrerats hos Bolagsverket, 2015-10-29 och är ansluten till HSB Östra Ekonomisk förening. Bostadsrättsföreningen har till ändamål att i bostadsrättsföreningens hus upplåta bostadslägenheter för permanent boende och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning och därmed främja medlemmarnas ekonomiska intressen. Vidare har bostadsrättsföreningen till ändamål att främja studie- och fritidsverksamhet inom bostadsrättsföreningen samt för att stärka gemenskapen och tillgodose gemensamma intressen och behov, främja serviceverksamhet och tillgänglighet med anknytning till boendet. Bostadsrättsföreningen ska i all verksamhet värna om miljön genom att verka för en långsiktig hållbar utveckling. Bostadsrättsföreningen innehar 61 st bostadsrättslägenheter och 2 hyreslokaler samt garage i fastigheten Mässingen 2 i Norrköping.  TV/Internet:

  TV-anslutning via fiber från Telia paket ”Lagom” ingår i månadsavgiften. Internetanslutning via fiber från Telia 100/100 mbit/s ingår i månadsavgiften.  Parkering:

  Garage i källaren där plats erhålls genom kösystem. Föreningen innehar en gemensam bil- och cykelpool via Sunfleet som kan nyttjas av medlemmarna, medlemskap ingår i avgiften.  Gårdsplan:

  Gjuten innergård med planteringar.  Gemensamma utrymmen:

  En gemensam takterrass med fin vy över staden finns i föreningen.  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor