Skepparegatan 40, Norrköping

1 545 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Sön 21 Jul 16:00 - 16:30

    Bokad visning - anmäl dig här

    Mån 22 Jul 17:00 - 17:30

    Bokad visning - anmäl dig här

    Anmäl till visning

    Adress

    Skepparegatan 40 - Norrköping

    Kommun

    Norrköping

    Typ

    Flerfamiljshus

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Boarea

    58m2

    Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

    Våning

    8 av 8 , Hiss finns

    Rum

    2 rok varav 1 sovrum

    Område

    Centralt

    Avgift

    2 569 kr/mån

    I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud).

    Utgångspris

    1 545 000 kr

    26 638 kr/m2

    HÖGST UPP MED INGLASAD BALKONG OCH HÄRLIG UTSIKT!

    Fin tvåa belägen högst upp i hus med hiss. Välplanerad genomgående lägenhet med matchande parkettgolv och ljusa ytskikt. Härlig utsikt åt två olika håll. Fräscht kök och helkaklat badrum. Större vardagsrum med utrymme för matplats. Inglasad balkong med eftermiddags-kvällssol och fin utsikt över staden. Välskött förening med bra ekonomi och goda faciliteter, bl.a. gemensam takterrass, samlingslokal, övernattningsrum, bastu m.m. Låg månadsavgift om 2569 kr/månaden. Närhet till allt vad stadskärnan har att erbjuda. Välkomna att boka in er på visning!

    Ansvarig mäklare

    Anton Lange

    Reg. Fastighetsmäklare

    0723-121227

    anton.lange@lansfast.se Läs mer om Anton

    Extra kontaktperson

    Josefine Seaton

    Reg. Fastighetsmäklare

    0725-380055

    josefine.seaton@lansfast.se Läs mer om Josefine

    Alla bilder

    Planritning

    Planlösning

    Visning

    Visning 1

    2019-07-21 16:00:00 2019-07-21 16:30:00 40 Bostadsvisning Skepparegatan 40, Norrköping 58,58930458, 16,19569361 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-07-22 17:00:00 2019-07-22 17:30:00 40 Bostadsvisning Skepparegatan 40, Norrköping 58,58930458, 16,19569361 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Entré/Hall

    Entré/Hall med mörkt klinkergolv och ljusa väggar. Innerhall med parkettgolv och ljusa väggar. Goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob.

    Kök

    Kök -08 med parkettgolv. Vita köksluckor och rött kakel över bänk. Matchande maskinell utrustning i rostfritt utförande. Spishäll -18, fläkt, integrerad ugn och mikro, diskmaskin samt kyl och frys. Här finns utrymme för matplats.

    Vardagsrum

    Vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar/fondvägg.

    Duschrum

    Duschrum -08 med ljusa kaklade väggar och mörkt klinkergolv. Wc, tvättställ i kommod, toppmatad tvättmaskin -13, handduksvärmare samt duschutrymme med väggar.

    Sovrum

    Sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Garderob med goda förvaringsmöjligheter. Utgång till inglasad balkong i västerläge med härlig utsikt över staden.

    Övriga utrymmen

    Till lägenheten ingår vindsförråd samt matkällarförråd. I källaren finns cykelförråd (cyklar tas in från kortsidan av huset), tvättstuga med torkrum. Föreningen har även snickarrum, övernattningsrum, bastu och samlingslokal.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1960

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Uteplats/Balkong

    Inglasad balkong med eftermiddags-kvällssol.

    Bilplats

    Boendeparkering tillämpas i området. Genom grannfastigheten kan man i mån av plats hyra en parkering mot ersättning. Det finns 80 garageplatser och 25 parkeringsplatser (separata köer till garage respektive p-plats)

    Övrigt

    Mer information finns på föreningen hemsida: http://trasten10.bostadsratterna.se/ Säljaren berättar: "Trivsam lägenhet och nära till allt. Högst upp och fin, vidsträckt utsikt åt två håll. Inglasad balkong och härlig eftermiddags-kvällssol Stor hiss o handikappanpassad entré En trevlig och välfungerande förening"

    Läs mer

    Dokument - klicka för att ladda ner

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    530 kr/månad

    Försäkring:

    100 kr/månad

    Elkostnad:

    430 kr/månad

    Total driftkostnad:

    530 kr/månad

    Personer i hushållet:

    1 st

    Kommentar:

    Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader (1 person i hushållet). Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

    Andel i föreningen:

    1,13%

    Andel av årsavgift:

    Uppgiften har ej gått att få fram

    Pantsättning:

    Bostaden är inte pantsatt.

    Överlåtelseavgift:

    1 163 kr

    Betalas av köpare

    Byggnad

    Uppvärmningssystem:

    Fjärrvärme

    Förening

    Föreningens namn:

    Brf Trasten 10

    Lägenhetsnummer:

    1088

    Antal lägenheter:

    90

    Antal lokaler:

    2

    Allmänt om föreningen:

    BRF Trasten 10 är en privat förening och förvaltas av den egna styrelsen. Föreningen består av 90st lägenheter av varierande storlek och 2st affärslokaler. Fastigheten byggdes 1960 den består av 8 våningar med hiss och adresserna är Skepparegatan 38-42. I föreningen finns gemensamma lokaler som tvättstugor, torkrum, bastu, föreningsrum, övernattningsrum (100kr/natt) samt snickarrum m.m. På fastighetens tak (uppgång 38 & 42) finns en stor gemensam takterass med fantastisk utsikt över staden som kan nyttjas av föreningens medlemmar.    Energideklaration

    Energiklass:

    E

    Energiprestanda, specifik energianvändning:

    143 kWh/m2 per år

    Status:

    Utförd

    Deklarationsdatum:

    2018-05-17

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor