Stensötavägen D1203, Svärtinge

Bo på första parkett med bästa utsikten!

Pris

1 498 000 kr

Månadsavgift 2 996 kr/mån

Bostadsrättslägenhet Svärtinge

Projekt Brf Utsikten i Svärtinge, Eksjöhus Bostad AB
Gå till projektet

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 4 , Hiss finns

Byggår: 2019/2020

Boarea: 51 m2

Eksjöhus Bostad satsar nu på ett unikt flerbostadsprojekt för Svärtinge Skogsbacke, vill du bo bekvämt och modernt med bästa utsikten är Brf Utsikten något för dig! Brf Utsikten är ett boende för alla - oavsett om du söker din första lägenhet eller om du har funderingar på att sälja din villa. Med Brf Utsikten har vi tagit fasta på alla de fina värden som platsen har i sig själv. Området består av fyra flerbostadshus med 52 lägenheter i form av 1–4 rum o kök som vänder sina balkonger mot sjön i sydväst. Lägenheterna är välstuderade och ytsmarta med fina utblickar och vackert ljusspel vilket genomsyrar hela projektet. Varje våningsplan innehåller tre lägenheter med varierande storlek och gemensamma kvalitéer som fönsterpartier ner till golv ut mot den generösa balkongen och utsikten. I våra lägenheter är standarden hög - redan från början. Vi erbjuder material och utrustning från välkända leverantörer som trägolv från Tarkett, kök från Vedum och vitvaror med låg energiförbrukning. Dessutom kakel och klinker i våtutrymmen och vid entrén. På den gröna angöringsgatan med parkering som förbinder och löper längs hela projektet finns bostadskomplement i form av cykelförråd och miljöhus med sedumtak som skiftar vackert med årstiderna samt projektets egen lilla lekplats. Ett boende lite utöver det vanliga om vi får säga det själva.

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Johan Ahlén

  Franchisetagare/Mäklare

  Mobil: 0703-323302

  johan.ahlen@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Elin Stigell

  Reg. Fastighetsmäklare

  Mobil: 0733-306657

  elin.stigell@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  HÖG KVALITET REDAN FRÅN BÖRJAN

  I våra lägenheter är standarden hög - redan från början. Vi erbjuder material och utrustning från välkända leverantörer. I våra lägenheter finns: * Klinker i entré * Trägolv från Tarkett i alla torra utrymmen * Kök från Vedum * Induktionshäll * Bra standard på vitvaror med låg energiförbrukning * Förvaring från Vedum * Duschvägg i WC / Dusch / Tvätt och bad * Kakel & klinker i WC / Dusch / Tvätt och bad * Handdukstork i WC / Dusch / Tvätt och bad * Fönsterbänkar i marmor * Aluminiumbeklädda träfönster (Mindre avvikelser kan förekomma. Rätt till ändringar förbehålles. Inredningen skiljer sig mellan de olika lägenheterna beroende på storlek – se inredning under resp. bofaktablad. )

  Entré

  Klinker i mörkgrå nyans. Garderob/ linneskåp samt avhängningsdel.

  Köksdel

  Öppet längsgående kök med 2-stav ekträgolv, white. Gott om plats för matplats vid fönsterpartiet som delvis går från golv till tak. Köksinredning från Vedum med vita luckor och lådor med dämpning. Laminatbänkskiva med infälld diskho. Stänkskydd, Kitchenboard. Vit maskinell utrustning från Electrolux, kyl och frys av halvhöjd klass A++, frys frost free, inbyggnadsugn, klass A samt diskmaskin, klass A+. Inbyggnadshäll induktion svart

  Allrum

  Allrum med större fönsterpartier från golv till tak mot den väl tilltagna balkongen och utsikten mot sjön, 2-stav ekträgolv, white. Öppen planlösning mot köksdelen.

  WC/Dusch/Tvätt

  Våtrum med klinkergolv i grå nyans och matt vitt kakelbeklädda väggar. Innehåller tvättställ med hel bänkskiva över tvättmaskin och torktumlare från Electrolux samt en stor spegel. Golvstående WC-stol och rak duschvägg med stång.

  Sovrum

  Sovrum med 2-stav ekträgolv, white och gott om förvaring genom tre garderober samt städ- och linneskåp. Även här ett fönsterparti från golv till tak.

  INSTALLATIONER

  VÄRME Värmepumpsanläggning, vattenburet system med radiatorer/konvektor. VENTILATION Mekanisk med återvinning. Lägenhetsaggregat sitter ovan inbyggnadshäll. ELINSTALLATIONER Lamputtag ingår i samtliga rum med extra uttag i kök, allrum och matrum. Bänkbelysning i kök ingår. El-uttag i övrigt enligt norm. UTVÄNDIG BELYSNING OCH EL Belysning vid entré, cykelförråd och miljöhus. El-uttag vid balkong. TV, DATA OCH TELE Antal datauttag och placering varierar beroende på lägenhetstyp. Fiber via Norrköpings Bredband.

  FÖRENINGSMARK

  Tomtmarken är planerad i sin helhet enligt situationsplan. Entréyta beläggs med betongplattor. Köryta av asfalt och biluppställningsplatser med genomsläppligt material. Häck/buskar planteras utmed gatan. Cykelförråd och miljöhus på gården samt mindre lekplats. Höjdsättning av husen fastställs i samband med bygglov.

  Uteplats/Balkong

  Balkong om ca 9,8 kvm i fint sydvästläge mot sjön.

  Bostad

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Boarea

  51m2

  Våning

  2 av 4 , Hiss finns

  Lägenhetsnummer

  D1203

  Andel i föreningen

  1,8279%

  Övrigt

  Mindre avvikelser kan förekomma. Rätt till ändringar förbehålles.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår:

  2019/2020

  Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

  Energideklaration:

  Fönster

  3-glasfönster

  Ventilation

  Mekanisk frånluft med återvinning

  Hiss:

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn:

  Brf Utsikten i Svärtinge

  Föreningsform:

  Bostadsrättsförening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ej angiven

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter:

  52 st

  Antal lokaler:

  0

  Byggår

  2019/20

  Äger föreningen marken?

  Ej angiven

  Läs mer

  Allmänt

  Adress Stensötavägen D1203, Svärtinge

  Kommun Norrköping

  Församling Kolmårdens Församling

  Boendeform Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 1 498 000 kr fast pris

  Månadsvgift: 2 996 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt.

  Driftkostnad: 711 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Övrigt: 711 kr/månad

  Kommentar till driftkostnad: Driftkostnaden ovan är en preliminär beräkning och omfattar vatten- elförbrukning samt TV/tele/medieabonnemang. Utöver detta tillkommer även en hemförsäkring. Driftkostnaden är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Norrköping

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder