Grönvägen 1C, Arlöv

795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Grönvägen 1C - Arlöv

  Kommun

  Burlöv

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1965

  Boarea

  41m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 8 , Hiss finns

  Rum

  1,5 rok varav 1 sovrum

  Avgift

  2 175 kr/mån

  Ingår: Värme, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Avgiften disponeras enligt följande: Grundavgift 1 740 kr, obligatoriskt tillägg för värme, kabel-TV och bredband 435 kr.

  Utgångspris

  795 000 kr

  19 390 kr/m2

  Välkommen till denna välplanerade renoverade 1:a med sovalkov. Bostaden erbjuder bland annat ett stort funktionellt kök med stora härliga arbetsytor. Du bjuds även på ett helkaklat badrum med fräscha ytskikt samt ett uterum med tillhörande uteplats.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  I ett lugnt område med mysig innergård tar vi oss till första våningen och genom dörren möts vi av bostadens hall där det finns gott om förvaring i form av en klädkammare. Väggarna är vita och på golvet ligger mörkt golv.

  Badrum

  Helkaklat badrum i vita/blåa kulörer på väggarna samt klinkers i gråa kulörer. Badrummet är utrustat med dusch, wc, spegel och handfat.

  Allrum

  Väldisponerat rum med plats för allt du behöver. Här kan du möblera med säng i den praktiska alkoven. Soffa, tv-bord och tv får plats i resterande del av rummet. De vita väggar ger rummet en luftig känsla och fönstret ger bra ljusinsläpp och erbjuder utsikt över grönskan. Från allrummet når du bostadens uterum.

  Kök

  Från allrummet når vi bostadens rymliga kök. Här bjuds du på vita väggar samt laminatgolv i mörkare kulörer. Köksluckorna är vita med rostfria detaljer, bänkskivan är rostfri och stänkskyddet är i vitt kakel. Förvaringen är generös. Utrustning: ugn, kombinerad kyl/frys, samt spishäll.

  Uterum/uteplats

  Härligt uterum med ordentlig plast för utemöblemang. Här kan du njuta av många härliga kvällar och ta dig ut till den fina uteplatsen.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1965

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Kabel-TV via ComHem. Basutbudet ingår i avgiften som ett obligatoriskt tillägg.

  Bredband

  Bredband via NetatOnce, 1000 Mbit/s. Ingår i avgiften som ett obligatoriskt tillägg.

  Bilplats

  Garage: 97 st P-platser: 370 st Garageplatser finns till en kostnad på ca 300 kr/mån och p-platser finns för ca 130 kr/mån. Till dessa är det ett kösystem som tillämpas.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  370 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  220 kr/månad

  Total driftkostnad:

  370 kr/månad

  Kommentar:

  Observera att driftskostnaderna är individuella och kan förändras beroende på faktisk förbrukning. Driftkostnaderna är beräknade på 1 person. Kostnaden för varm- och kallvatten, beräknad på schablon. Installation av individuell mätning av varm- och kallvatten blev klart 1/7 2018. Föreningen har även individuell mätning av el. Kostnaden för förbrukningen av dessa läggs på avin för månadsavgiften som separata poster. Försäkringskostnad tillkommer.

  Andel i föreningen:

  0,12953%

  Andel av årsavgift:

  0,12932%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-11-26

  Byggnad

  Byggår:

  1965

  Ventilation:

  Frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Burlövshus 1

  Lägenhetsnummer:

  208151004-0047

  Antal lägenheter:

  467

  Byggår:

  1965

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheterna Arlöv 6:8, 6:21, 6:24, 6:25, 6:26 i Burlövs kommun med därpå uppförda byggnader. I byggnaderna finns totalt 467 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1965. Tvättstuga: Finns gemensamt i föreningen, placerade i källaren Överlåtelseavgiften: 2,5% av prisbasbelopp, betalas av köparen Pantsättningsavgiften: 1% av prisbasbelopp, betalas av pantsättaren Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Frånluft Ekonomisk förvaltning: Riksbyggen Hur debiteras elen: Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang där förbrukningen debiteras tillsammans med månadsavgiften i efterhand (3 månader) och varierar alltså beroende på förbrukning. Kontaktuppgifter till förening: Mail: burlovshus1@netatonce.net Ordf: Raili Björn Nilsson  Föreningens ekonomi:

  2018-01-01: Avgiftshöjning med 1,5 %. 2018-07-01: Avgiftssänkning med 2 % p.g.a införande av individuell mätning och debitering av kall- och varmvatten. Föreningen avser att höja avgiften ca 1-2 % varje år för att undvika eventuella större höjningar enskilda år i samband med renoveringar.  Gjorda renoveringar:

  Renovering av elstammar - start troligen 2019 2017 - Vattenstammarna har bytts ut i hela fastigheten 2017 - Föreningen har installerat gemensam el, bredband och ip-telefoni. 2016-2018 - Stambyte, tappvatten 2015 - Värme, ny undercentral och fjärrvärmeledningar 2014 - Avloppsstammar, relining 2014 - Takrenovering 2013 - Brandvägar förbättringar/nya 2012 - Renovering av källare/källargolv 2011 - Värme, injustering och förbättring av radiatorvärmesystem (EB-metoden) 2010 - Takrenovering 2010 - Nya fönster  TV/Internet:

  Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem och internet via net at once, 1000 mbit/s.  Parkering:

  Garage: 97 st P-platser: 370 st Garageplatser finns till en kostnad på ca 300 kr/mån och p-platser finns för ca 130 kr/mån. Till dessa är det ett kösystem som tillämpas.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  130 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor