Jakob Persvägen 7, Arlöv

625 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Jakob Persvägen 7 - Arlöv

  Kommun

  Burlöv

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1955-1956

  Boarea

  30m2

  Våning

  4 av 4 , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Arlöv

  Avgift

  2 416 kr/mån

  I avgiften ingår kabel-tv (grundutbud), värme, vatten och sopor. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 69 kr per månad för kollektivt bredband, Bahnhof 100/100 mbit/s. Totalt: 2 485 kronor

  Utgångspris

  625 000 kr

  20 833 kr/m2

  Välplanerad 1:a med inglasad balkong!

  Välkomna till en välplanerad bostad belägen högst upp i huset med stor inglasad balkong i söderläge. Bostaden har en sovalkov, kokvrå där du kan möblera med matplats samt yta där du kan ha soffa, skrivbord eller vad du behöver. Ljusa väggar och ett parkettgolv gör rummet klassiskt och neutralt gällande inredningen. Badrum med dusch och extra förvaring samt garderober i hallen. Bo med närhet till Malmö och Lund samt bra kommunikationsmöjligheter. Flexibelt tillträde! Kontakta mäklaren för att boka visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Du välkomnas av en hall med avhängningsmöjligheter och garderober för förvaring. Från hallen når du bostadens samtliga rum.

  Allrum med kokvrå

  Välplanerat rum med sovalkov och fräscht kokvrå som är renoverat av förra ägaren. Utrustat med induktionshäll, kyl och frys. Vita luckor och vitt kakel. Här kan du möblera med ett mindre köksbord. Rummet erbjuder också plats för soffa och tv eller skrivbord. Härifrån når du sen stora inglasade balkongen som kan användas större delen av året.

  Badrum

  Badrum inrett med våtrumstapet och plast matta. Utrustat med dusch, wc, tvättställ och extra förvaring.

  Inglasad balkong

  Stor inglasad balkong i söderläge med fin utsikt över föreningen gröna ytor. Här finns plats för cafébord och stolar.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1955-1956

  Gjorda: Stamspolning (2016) Målning/renovering av miljöhus (2017) Ny mangel i hus 1 (2017) Föreningen står inför ett fönsterbyte och vad som behöver åtgärdas i samband med resultatet av fasadbesiktningen. Föreningen följer UH-planen så därför kan det bli vissa justeringar som i nuläget inte kan svaras på vilka de blir. Håller även på med en översyn av utemiljön och vad som skall utföras här är inte heller bestämt i nuläget.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,63%

  Andel av årsavgift:

  0,63%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 137 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1955-1956

  Ventilation:

  Frånluft

  Renoveringar:

  Gjorda: Stamspolning (2016) Målning/renovering av miljöhus (2017) Ny mangel i hus 1 (2017) Föreningen står inför ett fönsterbyte och vad som behöver åtgärdas i samband med resultatet av fasadbesiktningen. Föreningen följer UH-planen så därför kan det bli vissa justeringar som i nuläget inte kan svaras på vilka de blir. Håller även på med en översyn av utemiljön och vad som skall utföras här är inte heller bestämt i nuläget.

  Förening

  Föreningens namn:

  Hsb Brf Jacob Persgården

  Lägenhetsnummer:

  21-2109-1-20-7

  Antal lägenheter:

  87

  Byggår:

  1955-1956

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningens hus byggdes 1955-1956 och innefattar fastigheterna Arlöv 6:3, 6:6, 6:18, 6:19 samt 6:20. Föreningen äger marken. Tvättstuga: Föreningen består av 5 st punkthus med en tvättstuga i varje. Förvaring: källarförvaring Juridisk person: tillåts ej Överlåtelseavgiften: 1137 kronor - betalas av köparen Pantsättningsavgiften: 455 kronor HSB-avgift: 500 + 300 (engångsavgift) Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Frånluft Ekonomisk förvaltning: HSB Tillsyn: Alltid tillsyn vid överlåtelse Hur debiteras elen: Var och en står för sitt eget abonnemang Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: www.hsb.se/malmo/brf/jakob-persgarden Mail: hsbjakobpersgarden@gmail.com Ordf: Martin Thysell  Föreningens ekonomi:

  Föreningen beslutade att sänka avgiften den 1 januari 2019 med 1 %  Gjorda renoveringar:

  På gång: Fönster och fasadrenovering på samtliga hus Gjorda: Stamspolning (2016) Målning/renovering av miljöhus (2017) Ny mangel i hus 1 (2017)  TV/Internet:

  Fastigheten är ansluten till COM HEM  Parkering:

  Garage 2 st Parkeringsplatser 79 st  Gemensamma utrymmen:

  Föreningslokal för kalas eller fest. Kan bokas av föreningens medlemmar.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  163 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor