Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Gethornskroken 5A, Hässleholm

675 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tis 26 Mar 16:30 - 17:00

   Varmt välkommen att boka visning!

   Anmäl till visning

   Adress

   Gethornskroken 5A - Hässleholm

   Kommun

   Hässleholm

   Typ

   Flerfamiljshus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1963

   Boarea

   58m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   3 av 3 , Hiss finns inte

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Väster

   Avgift

   3 494 kr/mån

   I hyran ingår värme, vatten, sophämtning och kabeltv via ComHem.

   Utgångspris

   675 000 kr

   11 638 kr/m2

   Ljus, genomgående tvårummare på Väster!

   Ljus, genomgående tvåa högt och tryggt på tredje våningen. Fräscht helkaklat och stambytt duschrum 2013. Sovrum och rymligt vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong i väster. 12 971 kr i inre fond till att sätta sin egen prägel. Porttelefonsystem för ökad trygghet. Beläget på Väster i välskötta bostadsrättsföreningen Lövkullen i Hässleholm med gångavstånd till centrum, resecentrum och mataffärer. Välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-03-26 16:30:00 2019-03-26 17:00:00 40 Bostadsvisning Gethornskroken 5A, Hässleholm 56,15706189, 13,75411758 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Bostaden

   Välkommen in i denna mysiga tvårummare på tredje våningen. Vi kommer in i hallen som har två inbyggda garderober och plastmatta på golvet. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till inglasad balkong i västerläge. Kök med vitmålade köksluckor, kakel, bänkskiva i laminat och plats för matbord. Maskinell utrustning: -Kyl/frys -Spis med häll -Fläkt Sovrum med tre inbyggda garderober och två lösa som ingår. Laminatgolv. Smakfullt inrett helkaklat duschrum med mörka golv och ljusa väggar utrustad med vägghängd toalett, tvättställ, dusch med pardörrar, vattenburen handdukstork och tvättmaskin (2014).

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1963

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV

   Kabeltv via Comhem.

   Bredband

   Uppgraderat för bredband.

   Uteplats/Balkong

   Stor inglasad balkong i västerläge.

   Bilplats

   Garage och parkeringsplatser har separat kö. Det finns 24 garage och 53 parkeringsplatser.

   Möjligt tillträde

   Enligt överenskommelse. Möjligt med snabbt tillträde.

   Läs mer

   Omgivning

   Beskrivning av omgivningen

   Bor man på Väster har man gångavstånd till centrum och resecentrum. Närhet till större mataffär, Hässleholmsgårdens område med elljusspår och 18-håls golfbana. Här finns även flera förskolor och skolor såsom Silviaskolan, T4-skolan samt Västerskolan. Dagligen kör stadsbussar till Resecentrum. Tåget till Köpenhamn tar drygt 1 timme och på ca 3 timmar och 45 minuter når du Stockholm.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   355 kr/månad

   Försäkring:

   70 kr/månad

   Elkostnad:

   285 kr/månad

   Total driftkostnad:

   355 kr/månad

   Personer i hushållet:

   1 st

   Andel i föreningen:

   1,08494%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-02-07

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av säljare

   Byggnad

   Byggår:

   1963

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   HSB Brf Lövkullen i Hässleholm

   Lägenhetsnummer:

   0014

   Antal lägenheter:

   84

   Antal lokaler:

   2

   Allmänt om föreningen:

   I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. Bostadsrättstillägget försäkrar den boendes underhållsansvar utöver den vanliga hemförsäkringen. Föreningen har bostadsrätter på Gethornskroken 3 A-E, 5 A-B och Kaptensgatan 23 A-C. På Gethornskroken 3 finns ett motionsrum. Det finns bordtennisbord och motionsredskap som de boende har möjlighet att använda. Trivselträffar med bingo, tipsfrågor, en grilleftermiddag och julklappsspel har anordnats för föreningens medlemmar under 2017 tillsammans med Brf Gethornet. Obligatorisk medlemskap hos HSB, kostnad 500 kr/medlem.   Gjorda renoveringar:

   Följande större underhåll har utförts: 2004 Byte fönster. 2006 Obligatorisk ventilationskontroll utförd. 2008 Ombyggnad balkonger. 2012/13 Stambyte/badrumsrenovering. 2015 Porttelefonsystem. 2017 Tilläggsisolerat vindarna. Utvändig målning. De närmaste åren beräknar föreningen att utföra: Omfogning av tegelfogar, byte avloppsledningar och dräneringsledningar, byte tvättmaskiner, byte fjärrvärmecentral, målning trapphus, OVK besiktning.   TV/Internet:

   Kabel-TV via Comhem, uppgraderat för bredband.   Parkering:

   Garage och parkeringsplatser har separat kö. Det finns 24 garage och 53 parkeringsplatser.   Gemensamma utrymmen:

   Det finns cykelförråd, förråd, matkällarförråd och cykelrum. Samlingslokal och tvättstuga finns i angränsande fastighet.   Energideklaration

   Energikonsumtion:

   128 kWh/m2 år

   Status:

   Utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor