Ehrensvärdsgatan 8, Helsingborg

3 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tor 18 Jul

   Bokad visning vänligen ring eller mejla mäklaren

   Anmäl till visning

   Adress

   Ehrensvärdsgatan 8 - Helsingborg

   Kommun

   Helsingborg

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1939

   Boarea

   74m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   4 av 4 , Hiss finns

   Rum

   3 rok varav 2 sovrum

   Område

   Norr

   Avgift

   5 612 kr/mån

   i avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

   Ingår; värme, vatten, Kabel-TV basutbud samt bostadsrättstillägg för hemförsäkring.

   Utgångspris

   3 495 000 kr

   47 230 kr/m2

   TREA NORR

   På ett av stans bästa läge precis vid Fria bad ligger denna ljusa och genomgående bostad. Lägenheten är placerad högst upp i huset på fjärde våningen längst bort från Drottninggatan. Här har man en alldeles underbar havsutsikt från balkongen som är belägen i söder. Bostaden rymmer två sovrum, en rymlig hall med klädkammare, ett kök med plats för matbord, badrum med tvättmöjligheter samt ett härligt vardagsrum med utgång till balkongen. Här bor man med badstranden rakt över gatan, ICA Hamilton runt hörnet och med både Margaretaparken och Pålsjö skog i sin närhet. Populära restauranger, goda kommunikationer med buss från Drottninggatan och en välskött bostadsrättsförening. Välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Linda Sandstedt

   Reg. Fastighetsmäklare

   0731-49 06 50

   linda.sandstedt@lansfast.se Läs mer om Linda

   Alla bilder

   Planritning

   Planlösning

   Visning

   Visning 1

   2019-07-18 00:00:00 2019-07-18 00:00:00 40 Bostadsvisning Ehrensvärdsgatan 8, Helsingborg 56,05790768, 12,68441511 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Hall med ekparkett, ljusa tapeter, en garderob samt en klädkammare.

   Kök

   Kök med plastmatta, ljusa tapeter och vit köksinredning från Vedum. Laminatbänkskiva och vitt kakel med grön linje ovan bänk. Spis och kyl/frys från Electrolux, fläkt från Futurum, städskåp och skafferiskåp.

   Vardagsrum med ekparkett, ljus

   Sovrum

   Sovrum med ekparkett, ljusa tapeter och garderober.

   Sovrum

   Sovrum med ekparkett och ljusa tapeter.

   Badrum

   Badrum med grönt kakel, vitt kakel med grå bård, dusch, wc, handfat, skåp med spegel och belysning och handdukstork. Tvättmaskin och vägghängd torktumlare från Electrolux.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1939

   TV & bredband

   Kabel-TV och bredband från Comhem.

   Uteplats/Balkong

   Balkong i söderläge

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   510 kr/månad

   Försäkring:

   150 kr/månad

   Elkostnad:

   360 kr/månad

   Total driftkostnad:

   510 kr/månad

   Personer i hushållet:

   1 st

   Andel i föreningen:

   5%

   Andel av årsavgift:

   4,85%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   500 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 200 kr

   Betalas av säljare

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Ehrensvärdsg 6, 8

   Lägenhetsnummer:

   2419

   Antal lägenheter:

   22

   Byggår:

   1939

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag som bildades 2005 genom ombildning av fastigheten Hamilton 1. Byggnaden uppfördes 1939. Föreningen har sitt säte i Helsingborg och ligger på Ehrensvärdsgatan 6-8.   Föreningens ekonomi:

   Avgiften höjdes med 2% i början av året, 2019. I nuläget finns inga planer på fler avgiftshöjningar under året, enl samtal med Vice Ordförande Lena Janén, 2019-06-11.   Gjorda renoveringar:

   Ca 2024 kommer en takrenovering att utföras.   TV/Internet:

   Kabel-TV och bredband från Comhem.   Parkering:

   Föreningen erbjuder tre garageplatser samt sju parkeringsplatser. Separat kö.   Gemensamma utrymmen:

   I källaren finns ett källarförråd som tillhör lägenheten. Här finns också en fin tvättstuga samt ett soprum med källsortering.   Annat:

   Huset är K-märkt.


   Energideklaration

   Energiklass:

   F

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   148 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2018-10-24

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor