Linbastagatan 9, Helsingborg

2 350 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Linbastagatan 9 - Helsingborg

  Kommun

  Helsingborg

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Boarea

  80m2

  Våning

  5 av 5 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Filborna

  Avgift

  2 980 kr/mån

  exkl. värme och vatten

  Utgångspris

  2 350 000 kr

  29 375 kr/m2

  Bekymmersfritt boende med bra planlösning

  Söker ni ett bekymmersfritt boende med bra planlösning? Nu finns chansen på denna trerumslägenhet belägen på femte våningen med inglasad balkong. Ljust och snyggt kök från HTH med fullutrustad maskinpark, två sovrum varav ett med praktiskt skjutdörrsgarderob, rymlig klädkammare, ett väl tilltaget badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt vardagsrum med öppen planlösning mot kök som ger en härlig gemenskap. Dessutom en fantastisk inglasad balkong om ca 11 kvm med härlig eftermiddags-/kvällssol. Här bor ni granne med Fredrikdals fina vattentorn, de två koloniområdena Sommarbyn Tonet och Brystugan, härliga promenadstråk, bra bussförbindelser och nära ut på Österleden. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Josefine Andersson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0731-49 06 57

  josefine.andersson@lansfast.se Läs mer om Josefine

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  HALL: Välkomnande möblerbar hall med lackad ekparkett och målade väggar. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob. SOVRUM: Lackad ekparkett och målade/tapetserade väggar. SOVRUM: Lackad ekparkett och målade väggar. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Mycket ljusinsläpp via fönster från golv till tak. KÖK: Ljust kök med vit inredning från HTH. Grått snyggt kakel som stänkskydd ovanför bänkskivan i laminat. Den rostfria maskinparken består av kyl, frys, diskmaskin, fläkt, ugn, micro och spishäll. Här är matplats och öppet mot vardagsrum. VARDAGSRUM: Ljust och härligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till den inglasade balkongen. Lackad ekparkett och tapetserade väggar. BADRUM: Helkaklat badrum med golvvärme kombinerat med tvätt. Dusch, wc, handfat med förvaring, spegelskåp och elektrisk handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare under arbetsytan samt bra förvaring ovanför i väggfasta skåp.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd och källarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Ansluten till fiber. Tv-box ingår med basutbud.

  Bredband

  Ansluten via fiber.

  TV & bredband

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong om ca 11 kvm.

  Bilplats

  Det finns både p-plats eller garage att hyra. Separat kö och avtal. Garage kostar ca 550 kr/mån, p-plats kostar ca 350 kr/mån.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  615 kr/månad

  Elkostnad:

  261 kr/månad

  Uppvärmning:

  69 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  285 kr/månad

  Total driftkostnad:

  615 kr/månad

  Andel i föreningen:

  3,0445%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Kommentar till andelstal:

  Andelstal för årsavgift har ej gått att få fram.

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2017

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Ventilation:

  FTX

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Brytstugan 1

  Lägenhetsnummer:

  125-125-039

  Antal lägenheter:

  40

  Byggår:

  2017

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Brytstugan 1 har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter, lokaler och mark med nyttjanderätter utan tidsbegränsning. Föreningen avser inte att upplåta några lokaler med bostadsrätt.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har nyligen höjt avgiften och i nuläget finns det inga planerade ändringar framöver.  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor