Närlundavägen 10, Helsingborg

1 345 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Projekt

  Brf Tegelbruket Närlunda

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Närlundavägen 10 - Helsingborg

  Kommun

  Helsingborg

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  78,5m2

  Våning

  1 av 4 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Närlunda

  Avgift

  4 480 kr/mån

  inkl. värme och vatten

  Utgångspris

  1 345 000 kr

  17 134 kr/m2

  Nyrenoverade med hög standard

  På bästa läge på Närlunda omvandlar vi en charmig 70-talsfastighet i Helsingborgstegel till moderna bostadsrätter om 3 rok. Här bor du granne med naturen – en kort promenad från ytterdörren väntar Jordbodalen med slingrande skogsstigar, ett upplyst elljusspår och ett populärt utegym. Lägenheterna i Brf Tegelbruket är nyrenoverade och håller hög standard. De välutrustade köken är rymliga och inredningen går i klassiskt vitt. Badrummen är helkaklade och varje bostad har egen tvättmaskin och torktumlare, så du kan alltid tvätta när det passar dig. Alla lägenheter har generösa balkonger eller rejält tilltagna uteplatser i västerläge. Från våning tre och fyra kan du njuta av härlig sundsutsikt och se solen gå ner över Öresund. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i lägenheterna – i treorna finns dessutom en stor klädkammare – och du får även ett eget förråd i källaren. I Brf Tegelbruket är vardagslivet enkelt. Här får du plats med allt från barnvagn till golfklubbor i hissen, och det finns boendeparkering att hyra. På Närlunda finns dessutom det viktigaste på plats – området har två förskolor, en närbutik och en vårdcentral. Drömläge för pendlaren - här har du nära till det mesta. Med bussen åker du till Helsingborg city och Knutpunkten på 8 minuter, och det finns fina och lättrampade cykelvägar. Väljer du att köra bil tar du dig enkelt ut på motorvägen och når Malmö och Lund på mindre än 50 minuter.

  Ansvarig mäklare

  Josefine Andersson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0731-49 06 57

  josefine.andersson@lansfast.se Läs mer om Josefine

  Alla bilder

  Planritning

  Spegelvänd

  3rok

  3D Planskiss

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  HALL: Lackad ekparkett och vitmålade väggar. Hatthylla ingår. KLÄDKAMMARE: Lackad ekparkett och vitmålade väggar. Inredning från Elfa med hylla och klädstång. SOVRUM: Lackad ekparkett med vitmålade väggar. Skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa. SOVRUM: Lackad ekparkett och vitmålade väggar. VARDAGSRUM: Lackad ekparkett och vitmålade väggar. Utgång till den inglasade balkongen alt. uteplatsen. KÖK: Vitmålade köksluckor från Marbodal, luckor på överskåp och lådor i bänkskiva. Laminatbänkskiva med stänkskydd i lika. Maskinparken består av induktionshäll från Siemens, inbyggnadsugn från Siemens, fläkt från Franke, kyl från Siemens, frys från Siemens och diskmaskin från Siemens. Plats för matbord. BADRUM: Helkaklat badrum kombinerat med tvätt. Dusch, spegel, vit kommod, handdukstork, wc samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör förråd. Cykelförvaring finns utomhus samt i källarplan. Utrymme för förvaring av barnvagnar finns i entréplan och/eller källarplan.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1970/2020

  Uteplats/Balkong

  Uteplats.

  Bilplats

  I anslutning till husen finns parkeringsplats att hyra. Separat avtal.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  3,309%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Ventilation:

  FTX

  Förening

  Föreningens namn:

  Bostadsrättsföreningen Tegelbruket Närlunda 1

  Lägenhetsnummer:

  1005

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor