Närlundavägen 10, Helsingborg

1 350 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Projekt

  Brf Tegelbruket Närlunda

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Närlundavägen 10 - Helsingborg

  Kommun

  Helsingborg

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  78,5m2

  Våning

  2 av 4 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Närlunda

  Avgift

  4 480 kr/mån

  inkl. värme och vatten

  Pris

  1 350 000 kr

  17 197 kr/m2

  Nyrenoverade med hög standard

  På bästa läge på Närlunda omvandlar vi en charmig 70-talsfastighet i Helsingborgstegel till moderna bostadsrätter om 3 rok. Här bor du granne med naturen – en kort promenad från ytterdörren väntar Jordbodalen med slingrande skogsstigar, ett upplyst elljusspår och ett populärt utegym. Lägenheterna i Brf Tegelbruket är nyrenoverade och håller hög standard. De välutrustade köken är rymliga och inredningen går i klassiskt vitt. Badrummen är helkaklade och varje bostad har egen tvättmaskin och torktumlare, så du kan alltid tvätta när det passar dig. Alla lägenheter har generösa balkonger eller rejält tilltagna uteplatser i västerläge. Från våning tre och fyra kan du njuta av härlig sundsutsikt och se solen gå ner över Öresund. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i lägenheterna – i treorna finns dessutom en stor klädkammare – och du får även ett eget förråd i källaren. I Brf Tegelbruket är vardagslivet enkelt. Här får du plats med allt från barnvagn till golfklubbor i hissen, och det finns boendeparkering att hyra. På Närlunda finns dessutom det viktigaste på plats – området har två förskolor, en närbutik och en vårdcentral. Drömläge för pendlaren - här har du nära till det mesta. Med bussen åker du till Helsingborg city och Knutpunkten på 8 minuter, och det finns fina och lättrampade cykelvägar. Väljer du att köra bil tar du dig enkelt ut på motorvägen och når Malmö och Lund på mindre än 50 minuter.

  Ansvarig mäklare

  Josefine Andersson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0731-49 06 57

  josefine.andersson@lansfast.se Läs mer om Josefine

  Alla bilder

  Planritning

  Spegelvänd

  3rok

  3D planskiss spegelvänd

  3D planskiss

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  HALL: Lackad ekparkett och vitmålade väggar. Hatthylla ingår. KLÄDKAMMARE: Lackad ekparkett och vitmålade väggar. Inredning från Elfa med hylla och klädstång. SOVRUM: Lackad ekparkett med vitmålade väggar. Skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa. SOVRUM: Lackad ekparkett och vitmålade väggar. VARDAGSRUM: Lackad ekparkett och vitmålade väggar. Utgång till den inglasade balkongen alt. uteplatsen. KÖK: Vitmålade köksluckor från Marbodal, luckor på överskåp och lådor i bänkskiva. Laminatbänkskiva med stänkskydd i lika. Maskinparken består av induktionshäll från Siemens, inbyggnadsugn från Siemens, fläkt från Franke, kyl från Siemens, frys från Siemens och diskmaskin från Siemens. Plats för matbord. BADRUM: Helkaklat badrum kombinerat med tvätt. Dusch, spegel, vit kommod, handdukstork, wc samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör förråd. Cykelförvaring finns utomhus samt i källarplan. Utrymme för förvaring av barnvagnar finns i entréplan och/eller källarplan.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1970/2020

  Uteplats/Balkong

  Balkong.

  Bilplats

  I anslutning till husen finns parkeringsplats att hyra. Separat avtal.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  3,309%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Ventilation:

  FTX

  Förening

  Föreningens namn:

  Bostadsrättsföreningen Tegelbruket Närlunda 1

  Lägenhetsnummer:

  1108

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor