Röamöllagatan 36, Helsingborg

995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Röamöllagatan 36 - Helsingborg

Kommun

Helsingborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1944

Boarea

55m2

Våning

3 av 3 , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Stattena

Avgift

4 413 kr/mån

Månadsavgiften inkluderar värme, v/a samt basutbud från Comhem.

Utgångspris

995 000 kr

18 091 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Tvåa - Stattena

  På lugnt men centralt läge, hittar ni här en genomgående och trivsam tvårummare. Bostaden ligger högst upp i huset, vilket tillsammans med västvända fönster ger gott om ljus. Bra planlösning, med ett delvis öppet kök, rymlig klädkammare och sovrummet vänt mot innergården. Området erbjuder ett stort utbud av närservice såsom gym, restauranger och livsmedelsbutiker, mycket goda kommunikationer och kort gångavstånd till populära Pålsjö skog! Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Göran Lindohf

  Reg. Fastighetsmäklare

  0731-49 06 53

  goran.lindohf@lansfast.se Läs mer om Göran

  Extra kontaktperson

  Carl Westrell

  Reg. Fastighetsmäklare

  0731-49 06 55

  carl.westrell@lansfast.se Läs mer om Carl

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med ljust björklaminatgolv, vita väggar och röd fond. Ingång till rymlig klädkammare.

  Badrum

  Fräscht badrum med plastmatta och kaklade väggar. Badkar, handfat med kommod, samt wc.

  Sovrum

  Tyst sovrum med laminatgolv, vita väggar och svart fond.

  Vardagsrum

  Ljust allrum med björklaminatgolv, vita väggar och svart fond.

  Kök

  Rymligt arbetskök, delvis öppet mot allrummet. Vita skåpluckor och kakel ovanför arbetsytorna. Spis, fläkt samt kyl/frys.

  Övriga utrymmen

  Förråd i källaren tillhörande lägenheten. Cykelförråd. Tvättstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1944

  2018 Målning gemensamma utrymmen 2016 Målning fönster 2015 Underhållsspolning 2008 Fönsterbyte 2007 Fasadputsning 1994 Rörstamsbyte 1994 Elstamsbyte

  TV & bredband

  Via Comhem, kabel-TV (basutbud) ingår i avgiften.

  Bilplats

  Gratis parkering på gatan utanför bostaden.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  4,91856%

  Andel av årsavgift:

  5,58971%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Röamöllan

  Antal lägenheter:

  18

  Byggår:

  1944

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Röamöllan registrerades år 2000. Föreningen äger fastigheten Snickaren 17 i Helsingborgs kommun. På fastigheten finns en byggnad med 18 lägenheter. Byggnaden är uppförd 1944. Fastighetens adress är Röamöllagatan 34-38 i Helsingborg.  Gjorda renoveringar:

  2018 Målning gemensamma utrymmen 2016 Målning fönster 2015 Underhållsspolning 2008 Fönsterbyte 2007 Fasadputsning 1994 Rörstamsbyte 1994 Elstamsbyte  TV/Internet:

  Via Comhem, kabel-TV (basutbud) ingår i avgiften.  Parkering:

  Gratis parkering på gatan utanför bostaden.  Gemensamma utrymmen:

  På gården finns uteplats och möjlighet till att grilla och i källaren finns tvättstuga/torkrum/mangelrum och cykelförråd.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor