Sockengatan 34A, Helsingborg

995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tis 26 Feb 17:15 - 17:45

   Bokad visning - anmäl dig här

   Anmäl till visning

   Adress

   Sockengatan 34A - Helsingborg

   Kommun

   Helsingborg

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1972

   Boarea

   74m2

   Våning

   2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

   Rum

   3 rok

   Avgift

   4 443 kr/mån

   Utgångspris

   995 000 kr

   13 446 kr/m2

   3:a ROSENGÅRDEN

   Genomgående lägenhet om 3 rum o kök i välskött förening. Rymligt matplats. Två bra sovrum varav det ena med utgång den fina inglasade balkongen. Kabel-tv och bredband. Förråd och tvättstuga i källaren. Här kan finnas visst renoveringsbehov så du kan göra det som du vill ha det.

   Ansvarig mäklare

   Josefine Andersson

   Reg. Fastighetsmäklare

   0705-239819

   josefine.andersson@lansfast.se Läs mer om Josefine

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-02-26 17:15:00 2019-02-26 17:45:00 40 Bostadsvisning Sockengatan 34A, Helsingborg 56,0492529981879, 12,7321021180086 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   RUMBSBESKRIVNING

   HALL: Laminatgolv, tapet. BADRUM: Våtrumsmatta, våtrumstapet. WC, handfat, badkar. Öppningsbart fönster. KÖK: Brun köksinredning. Rostfri diskbänk med kakel som stänkskydd. Kyl, frys, spis, fläkt. Rymlig matplats. VARDAGSRUM: Laminatgolv, tapet. SOVRUM: Laminatgolv, tapet. Skjutdörrsgarderober. Utgång inglasad balkong. SOVRUM: Laminatgolv, tapet.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1972

   2018 inglasning balkonger inget stambyte aktuellt tidigast ca 2028

   Uteplats/Balkong

   Inglasad balkong

   Bilplats

   garage separat kö p-plats finns

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   0,2936%

   Andel av årsavgift:

   0,29504%

   Reparationsfond:

   8 776 kr

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   500 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 150 kr

   Betalas av köpare

   Förening

   Föreningens namn:

   Riksbyggens Brf Helsingborgshus 16

   Lägenhetsnummer:

   94

   Antal lägenheter:

   363

   Antal lokaler:

   15

   Allmänt om föreningen:

   Stabil förening i populärt område. Stambyte planeras någon gång mellan 2026-2031. Utbyggnad och renovering av balkongerna pågår, dock helt färdigställt på Umeågatan 24 b   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor