Södra Hunnetorpsvägen 46B, Helsingborg

990 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Södra Hunnetorpsvägen 46B - Helsingborg

  Kommun

  Helsingborg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  67m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Adolfsberg

  Avgift

  4 202 kr/mån

  Årlig höjning av avgiften om 3 %

  Utgångspris

  990 000 kr

  14 776 kr/m2

  Ljus och trevlig 3:a (omgjord 2:a) på vån 3 med inglasad balkong i stabil Riksbyggen-förening. Mycket välvårdad och trivsam bostad som enkelt kan göras om igen till en 2:a för den som önskar. Genomgående bra standard och funktionell planlösning. Ljusa fina rum, genomgående lägenhet belägen högst upp med en supermysig inglasad balkong i bästa syd/västläge. Härliga grönområde runtomkring och gångavstånd till mindre köpcentrum med bl a matbutik. Fräsch och funktionell tvättstuga finner man i samma trapp! Utmärkta kommunikationsmöjligheter till city.

  Ansvarig mäklare

  Maria Pettersson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0731-49 06 52

  maria.pettersson@lansfast.se Läs mer om Maria

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entré

  Entré/hall med snyggt laminatgolv, som går igen längre in i lägenheten.

  Badrum

  Badrum som totalrenoverats 2016 med kakel/klinker, egen tvättmaskin, hörnbadkar, wc samt tvättställ med kommod. Fönster med vädringsmöjligheter finns.

  Kök

  Kök med gott om skåpsplats och arbetsbänkar. Laminatgolv. Matplats finner man i sep matrumsdel i vardagsrummet.

  Vardagsrum

  Vardagsrum med laminatgolv, utgång härifrån till den mysiga balkongen.

  Sovrum

  Sovrum (tillbyggt) med parkettgolv, vitmålade väggar och stort fönster.

  Sovrum

  Stort sovrum med lamellgardiner och rullgardin. Parkettgolv, inbyggda garderober.

  Övriga utrymmen

  Det finns källarförråd och tvättstuga. Tvättstugan finner man i samma trapp!

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1971

  Nuvarande ägare har renoverat badrummet 2016. 2012 delades köket av så att man fick ett sovrum till. Vardagsrum och sovrum "bytte plats".

  Uppvärmning

  Centralvärme

  TV & bredband

  Via ComHem

  Uteplats/Balkong

  Helt underbar inglasad balkong med laminatgolv, öppningsbara underhållsfria fönsterpartier. Högst upp i bästa syd/västläge!

  Bilplats

  132 garageplatser. Går att hyra för 250 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 92 parkeringsplatser. Går att hyra för 80 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Adolfsberg är lugnt beläget en bit från stadens centrum men med goda kommunikationer till city. Närheten till Österleden gör även att läget lämpar sig väl ur pendlingssynpunkt. På området finns både affär och skola. Goda kommunikationer med buss nr 3 och 7.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,38263%

  Andel av årsavgift:

  0,38169%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-02-05

  Pantsättningsavgift:

  500 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 100 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Centralvärme

  Renoveringar:

  Nuvarande ägare har renoverat badrummet 2016. 2012 delades köket av så att man fick ett sovrum till. Vardagsrum och sovrum "bytte plats".

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Brf Helsingborgshus nr 18

  Lägenhetsnummer:

  210018001-0034

  Antal lägenheter:

  252

  Antal lokaler:

  48

  Allmänt om föreningen:

  Riksbyggen brf Helsingborgshus 18. Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten i Helsingborgs komun med därpå uppförda 12st byggnader med 252 lägenheter och 48 lokaler/förråd. Byggnaderna är uppförda 1971. Fastigheternas adress är Ragnvallagatan 26-36 samt Södra Hunnetorpsvägen 38-48 i Helsingborg.  Föreningens ekonomi:

  Antagen budget för kommande verksamhetsår ger full kostnadstäckning beroende på beslutad avgiftshöjning om 3 % fom 170901  Gjorda renoveringar:

  Stammar till lägenheterna kontrolleras med 5 års intervall. Avloppsstammarna har spolats och filmats inför kommande relining.  TV/Internet:

  Via ComHem  Parkering:

  Föreningen har 132 garageplatser. 14 MC platser. 92 P-platser. Till dessa är det sep kö.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor