Tranemansgatan 21B, Helsingborg

795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tis 25 Jun

   Bokad visning vänligen ring eller mejla mäklaren för att boka tid.

   Anmäl till visning

   Adress

   Tranemansgatan 21B - Helsingborg

   Kommun

   Helsingborg

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1947

   Boarea

   44m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   2 av 4 , Hiss finns inte

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Eneborg

   Avgift

   4 039 kr/mån

   Utgångspris

   795 000 kr

   18 068 kr/m2

   Välkommen till populära Eneborg och denna yteffektiva, trivsamma och genomgående tvåa i mycket gott skick. Stambytet är nyligen utfört och man har ett nytt läckert helkaklad badrum. Vidare finner man ett ljust och fräscht kök med bänkskiva i massiv oljad ek, komplett maskinell utrustning. Från vardagsrummet, som har ett fint ekparkettgolv kommer man ut till den rymliga balkongen i bästa syd/västläge. Renoverat sovrum som vetter mot öster, vitmålade väggar, snyggt golv och en trendig väggfast öppen garderobsinredning. Här i Bostadsrättsföreningen Brf Trasten bor ni på ett behagligt och bekvämt avstånd från Centrum och Campus. Cykeln till Knutpunkten tar ca 5 minuter. Varmt välkomna på visning.

   Ansvarig mäklare

   Simon Iversen

   Reg. Fastighetsmäklare

   0731-49 06 59

   simon.iversen@lansfast.se Läs mer om Simon

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-06-25 00:00:00 2019-06-25 00:00:00 40 Bostadsvisning Tranemansgatan 21B, Helsingborg 56,04160315, 12,71218558 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   med garderober och en öppen del för klädavhägning. Parkettgolv.

   Sovrum

   renoverat vitmålat sovrum som vetter mot öster. Modern väggfast öppen garderobsinredning, snygg matchande fondtapet.

   Kök

   med komplett maskinell utrustning. Gott om skåpsplats, nyslipad bänkskiva i massiv oljad ek, snyggt svart kakel ovan bänkskiva. Fint parkettgolv, också i ek. Nylackade köksluckor. Ny spis med häll och varmluftsugn, ny köksfläkt (kolfilter).

   Badrum

   med duschhörna, kakel och klinker, handdukstork, vägghängd wc i vitt porslin, handfat i vitt porslin med tillhörande spegelskåp. Förberett för tvättmaskin.

   Vardagsrum

   med fint parkettgolv, vitmålade väggar och utgång till den mysiga balkongen.

   Övriga utrymmen

   Fräsch tvättstuga finner man i samma trapp.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1947

   2017/2018 Stambyte (avlopp) badrum. 2001 Stambyte varm och kallvatten 2013 Elinstallationer

   Uppvärmning

   Centralvärme

   TV

   Kabel TV/ ComHem

   Bredband

   Kabel TV/ ComHem

   TV & bredband

   KabelTV/ComHem

   Uteplats/Balkong

   Rymlig och helt underbar balkong med vind -och insynsskydd, behagligt trätrall på golvet. Härligt och soligt syd/västläge, sol har man från ca 11.30 fram till ca 19.30.

   Bilplats

   Föreningen har parkeringsplatser där man kan sätta upp sig i kö, 265:-/månaden. 17 platser. Annars finns gratis p-platser på gatorna runtomkring.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   300 kr/månad

   Elkostnad:

   300 kr/månad

   Total driftkostnad:

   300 kr/månad

   Personer i hushållet:

   2 st

   Kommentar:

   Driftskostnaden avser elförbrukning och baseras på nuvarande ägares förutsättningar och elavtal.

   Andel i föreningen:

   1,43342%

   Andel av årsavgift:

   1,43342%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-15

   Pantsättningsavgift:

   500 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 150 kr

   Betalas av säljare

   Byggnad

   Byggår:

   1947

   Fönster:

   3-glasfönster

   Uppvärmningssystem:

   Centralvärme

   Renoveringar:

   2017/2018 Stambyte (avlopp) badrum. 2001 Stambyte varm och kallvatten 2013 Elinstallationer

   Förening

   Föreningens namn:

   HSB Brf Trasten

   Antal lägenheter:

   56

   Byggår:

   1947

   Antal lokaler:

   7

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen består av 56 bostadsrättslägenheter, 8 bostadsrättslokaler + 1 hyreslokal, adress Vagnmansgatan 24-28 samt Tranemansgatan 21 A-C.   Föreningens ekonomi:

   Föreningen höjde senast avgiften 1 oktober 2018 med 2%. Föreningen väntas höja avgiften under 2019 med 2-3% efter samtal med ordförande 2019-04-04.   Gjorda renoveringar:

   2017/2018 Stambyte (avlopp) badrum. 2001 Stambyte varm och kallvatten 2013 Elinstallationer   TV/Internet:

   KabelTV/ComHem   Parkering:

   Det finns parkeringsplatser, sep kö. 265:-/mån.   Energideklaration

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2018-06-08

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor