Framtidsgatan 4B, Kävlinge

1 275 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Sön 20 Okt 15:00 - 16:00

Välkommen på visning! Anmälan krävs.

Tis 22 Okt 17:00 - 17:30

Välkommen på visning! Anmälan krävs.

Anmäl till visning

Adress

Framtidsgatan 4B - Kävlinge

Kommun

Kävlinge

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1945

Boarea

49m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 3 (Lägenheten ligger en halv trappa upp.) , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Kävlinge Centrum

Avgift

2 950 kr/mån

Värme, vatten, bostadsrättstillägg och kabel-tv ingår i månadsavgiften.

Som utgångspris

1 275 000 kr

26 020 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Central 2:a med balkong o tillgång till trädgårdstäppa.

    Genomgående 2:a nära tågstation och service. Belägen en halv trappa upp med balkong mot den trevliga och grönskande gården. Mot gården har man även tillgång till en trädgårdstäppa. Kök med matplats och helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin. Låg månadsavgift. Bra förening med bl.a. trivsel/festlokal, cykelförråd, tvättstuga, hobbyrum. Strax intill håller Kävlinges nya stadsdel Stationsstaden på att växa fram.

    Ansvarig mäklare

    Pia Pernehill

    Reg. Fastighetsmäklare

    0709-707110

    pia.pernehill@lansfast.se Läs mer om Pia

    Alla bilder

    Planritning

    Planlösning

    Visning

    Visning 1

    2019-10-20 15:00:00 2019-10-20 16:00:00 40 Bostadsvisning Framtidsgatan 4B, Kävlinge 55,79088823, 13,11502108 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-10-22 17:00:00 2019-10-22 17:30:00 40 Bostadsvisning Framtidsgatan 4B, Kävlinge 55,79088823, 13,11502108 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Rumsbeskrivning

    Välkommen in i den rymliga entrén med nytt parkettgolv -18. Här finns gott om plats att hänga av sig och den angränsande klädkammaren tar hand om ytterligare förvaring. Till vänster ligger vardagsrummet med parkettgolv -18. Lägenheten har högt till tak och känns luftig. Köket har rejält med förvaringsmöjlighet i skåpen. Här finns plats till matbord för fyra personer. Köksluckor i björklaminat samt mörk laminatbänkskiva. Även köket har parkettgolv -18. Utrustning: kyl/frys, spis med häll, fläkt. I det stora sovrummet ligger ett trägolv. Här har man utgång till balkongen som vetter mot den lugna, välskötta innergården. I sovrummet finns en klädkammare. Från balkongen kommer man ut till en trädgårdstäppa med nytt staket -19. Det helkaklade badrummet har duschplats samt tvättställ med kommod, wc, vägghängda skåp, spegel med belysning, fläkt och handdukstork. Här finns en tvättmaskin, perfekt om man inte vill nyttja den gemensamma tvättstugan.

    Övriga utrymmen

    Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd. Gemensam tvättstuga finns i källaren.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1945

    TV & bredband

    Kabel-tv: grundutbudet ingår i månadsavgiften. Internet: Fiber finns indraget, avtal kan mot avgift tecknas separat med leverantören.

    Uteplats/Balkong

    Balkong mot den trevliga och grönskande innergården.

    Möjligt tillträde

    Enligt överenskommelse

    Övrigt

    I samarbete med Länsförsäkringar Bank kan vi lämna erbjudande om lån för dig som köper ny bostad. Ansvariga för lån till denna bostad är privatrådgivare Victor Bengtsson 046-433 85 96 victor.bengtsson@lansforsakringar.se

    Läs mer

    Dokument - klicka för att ladda ner

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    323 kr/månad

    Elkostnad:

    323 kr/månad

    Total driftkostnad:

    323 kr/månad

    Personer i hushållet:

    1 st

    Kommentar:

    Försäkring tillkommer.

    Andel i föreningen:

    3,33%

    Andel av årsavgift:

    Uppgiften har ej gått att få fram

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-10-10

    Överlåtelseavgift:

    850 kr

    Betalas av köpare

    Förening

    Föreningens namn:

    Brf Köpmannen

    Lägenhetsnummer:

    19

    Antal lägenheter:

    30

    Byggår:

    1945

    Antal lokaler:

    0

    Allmänt om föreningen:

    Föreningen består av 30 lägenheter samtliga på 2 r o k. Utförda renoveringar: 2007 - Reparation av taknock. Spolning och filmning av avloppsstammar. 2008 - Relining av badrummens avloppsledningar samt stamledningar. 2012 - Nya lägenhetsdörrar 2013 - Nya tvättmaskiner till föreningens tvättstuga i källaren. 2014 - Nya fönster utvändigt. 2016 - Ny torktumlare till föreningens tvättstuga. 2017- Nya El-ledningar i källaren. 2018 - renoveringen av föreningens samtliga balkonger. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 850 kr som betalas av köparen. Föreningen godkänner inte juridiska personer som medlemmar, ej heller delat ägande av ex föräldrar som inte avser bosätta sig på adressen.    TV/Internet:

    Kabel-tv: grundutbudet ingår i månadsavgiften. Internet: Fiber finns indraget, avtal kan mot avgift tecknas separat med leverantören.    Parkering:

    Kö till garage, avgift fn 200:-/mån.    Gårdsplan:

    Trevlig innergård med grillplats och stora grönytor. Föreningen tillämpar självförvaltning avseende utemiljön.    Gemensamma utrymmen:

    I källaren finns ett trivsel/festrum med utrustat kök. Kan hyras mot en avgift om fn 100:-/dag. Här finns även ett hobbyrum, cykelförråd samt tvättstuga.    Annat:

    Varje lägenhet har tillgång till ett källarförråd och ett vindsförråd.


    Energideklaration

    Energiklass:

    F

    Status:

    Utförd

    Deklarationsdatum:

    2018-06-07

    Primärenergital:

    142 kWH/m² per år

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor