Östra Solgatan 4A, Klippan

395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Sön 23 Jun 11:00 - 11:45

    Varmt välkommen med din anmälan!

    Tis 25 Jun 16:30 - 17:00

    Varmt välkommen med din anmälan!

    Anmäl till visning

    Adress

    Östra Solgatan 4A - Klippan

    Kommun

    Klippan

    Typ

    Flerfamiljshus

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    Boarea

    73m2

    Våning

    3 av 3 , Hiss finns inte

    Rum

    3 rok varav 2 sovrum

    Område

    Solslätt

    Avgift

    4 291 kr/mån

    Inkl. värme vatten, tv

    Eller högstbjudande!

    395 000 kr

    5 411 kr/m2

    Genomgående bostadsrätt om 3 rok belägen på populära Solslätt. Med bla. renoverat kök och golv. Ljus och fräsch med stor balkong i soligt västerläge.

    Ansvarig mäklare

    Martin Olofsson

    Reg. Fastighetsmäklare

    0733-24 26 82

    martin.olofsson@lansfast.se Läs mer om Martin

    Alla bilder

    Visning

    Visning 1

    2019-06-23 11:00:00 2019-06-23 11:45:00 40 Bostadsvisning Östra Solgatan 4A, Klippan 56,13702638, 13,14727033 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-06-25 16:30:00 2019-06-25 17:00:00 40 Bostadsvisning Östra Solgatan 4A, Klippan 56,13702638, 13,14727033 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Hall

    Med laminatgolv, garderob.

    Kök

    Med laminatgolv. Renoverat med nya stommar och luckor, vitvaror äldre. Utrustat med kyl och frys, spis med keramikhäll och diskmaskin.

    Sovrum

    Med laminatgolv.

    Badrum

    Med klinkergolv samt delvis kaklade väggar. Badkar, wc, tvättställ samt tvättmaskin och torktumlare.

    Vardagsrum

    Med laminatgolv, med utgång till balkong i västerläge.

    Sovrum

    Med laminatgolv och skjutdörrsgarderob.

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    TV

    Via Fiber

    Bredband

    Fiber

    TV & bredband

    Uteplats/Balkong

    Balkong i västerläge med markis

    Bilplats

    Parkering finns att hyra, 60 kr/månad. Föreningen har separat kö till dessa.

    Vägbeskrivning

    Se Eniro.se

    Övrigt

    Närheten till vacker natur och strövområden gör läget idealiskt. Ett par kilometer norr om Klippans tätort ligger Bjärsgård. Här börjar ett område som är något vildare än Rönneådalens och ett populärt promenadstråk. Vasasjöslingan är en motionsslinga som du når via sin början vid sjöns västra sida. Området får en speciell karaktär genom ett omfattande vattensystem. Åslingan utgår från Elfdalens Motionsanläggning som ligger i anslutning till campingplatsen. Motionsslingan som delvis löper längs Bäljane å bjuder på massor av fina naturupplevelser. Bäljane å är känd för sitt goda fiske liksom Rönneå som ringlar genom Klippans kommun. I tätorten Klippan möter du småstadens charm med hela sitt utbud inom bevämt räckhåll. Här finns ett stort antal butiker med fackhandlare och varuhus. Här finns ett rikt utbud av aktiviteter för alla åldrar och många valmöjligheter när det gäller skola och barnomsorg. Läget i nordvästra Skåne är strategiskt. Endast 35 kilometer bort ligger Helsingborg där du enkelt via färjehamnen tar dig över till Danmark. Kommunen genomkorsas av europavägar och riksvägar och för dig som är bilburen är det både bekvämt och tidssparande. Från denna fastighet har du endast ett par minuters cykelväg till stationen. . Tåget som avgår från Klippan ger dig snabba och täta förbindelser med Helsingborg och Hässleholm där du sedan bekvämt och snabbt kan ta dig vidare mot Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Ängelholms flygplats når du på endast 35 minuter och till Sturup tar det mindre än en timme med bil. Till Kastrup tar du dig på ca 90 minuter med bil, buss eller tåg.

    Läs mer

    Dokument - klicka för att ladda ner

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    350 kr/månad

    Elkostnad:

    350 kr/månad

    Total driftkostnad:

    350 kr/månad

    Personer i hushållet:

    1 st

    Andel i föreningen:

    0,55858%

    Andel av årsavgift:

    0,55294%

    Pantsättning:

    Bostaden är inte pantsatt.

    Byggnad

    Fönster:

    3-glasfönster

    Ventilation:

    Självdrag

    Uppvärmningssystem:

    Fjärrvärme

    Förening

    Föreningens namn:

    BRF Solslätt, Riksbyggen

    Lägenhetsnummer:

    210124001-0005

    Antal lägenheter:

    204

    Antal lokaler:

    14

    Energideklaration

    Energiprestanda, specifik energianvändning:

    153 kWh/m2 per år

    Status:

    Utförd

    Deklarationsdatum:

    2009-07-01

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor