Ridhusgatan 4, Kristianstad

Bostadsrätt, 3,5 rok, 107m2 Pris: 1 795 000 kr

Vacker vindsvåning på centralt läge

Nu finns möjlighet att förvärva en fantastisk vindsvåning mitt i Kristianstads stadskärna. Lägenheten, som har tre bra sovrum, ligger mellan stora och lilla torg med tillgång till en härlig grönskande innergård. Här bor du i en stabil förening med gångavstånd till allt vad centrum erbjuder och dessutom bara ett stenkast från tivoliparkens grönområde och vattenrikets promenadstråk. Det perfekta boendet för dig som vill ha nära till allt! Lägenheten erbjuder 3,5 rum och kök fördelat på tre bra sovrum, två badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning. Den rymliga hallen erbjuder gott om plats för avhängning och det finns två bra klädkammare för ytterligare förvaring. Utöver det tillhör även ett förråd i källarplan. Hiss finns vid entrén som tar dig hela vägen upp till dörren och ända ner till förråd och tvättstuga i källarplan. Välkommen att boka tid för visning.

Rumsbeskrivning

Entré och hall

Den rymliga hallen erbjuder gott om plats för avhängning i form av fasta klädhängare. Här finns även möjlighet att inreda med någon mindre möbel. Hallen leder oss vidare in mot sovrum och badrum.

Sovrum

Det första av de tre sovrummen är större och har gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möblering. Detta rum är även stort nog för att ha som matrum eller TV-rum. Fönster mot gatan. De andra sovrummen är något mindre, men det finns gott om utrymme för dubbelsäng i båda rum. Dessa två rum vetter med utsikt mot den lummiga innergården.

Badrum

De två badrummen är klädda med praktisk plastmatta. Det första erbjuder dusch, toalett och handfat. Härifrån når vi även bastun. Här finns också uttag för att koppla in tvättmaskin. Det andra badrummet har badkar, toalett, handfat och en väggfast torkställning.

Kök

Köket har en härlig öppen planlösning mot matplatsen och vidare mot vardagsrummet. Matplatsen är strategiskt placerad framför det stora fönstret med ljusinsläpp från gatan. Köket är utrustat med inbyggd ugn och mikro, häll, diskmaskin och kyl/frys. Ljusrampen i taket ger ett bra ljus.

Vardagsrum

Luftigt vardagsrum i anslutning till köksdelen. Ljus parkett på golv och ljusa färger på väggar och tak. Snedtak mot fönstersidan.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1983

Uteplats/Balkong

Gemensam grönskande innergård med möjlighet att grilla eller fika, här finns även en liten lekplats där barnen kan leka skyddade från trafiken.

Bilplats

Parkering finns att hyra i källarplan genom separat kö hos föreningen.

Counter

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Ridhusgatan 4 - Kristianstad

Kommun

Kristianstad

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1983

Boarea

107m2

Areauppgifter enligt säljaren

Våning

4 av 4 , Hiss finns

Rum

3,5 rok varav 3 sovrum

Avgift

6 539 kr/mån

Utgångspris

1 795 000 kr

16 776 kr/m2

Ansvarig mäklare

Charlott Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Charlott Maila mig

Extra kontaktperson

Malin Sundberg

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Malin Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Ridhusgatan 4, Kristianstad

Bostadsrätt, 3,5 rok, 107m2 Pris: 1 795 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

261 kr/månad

Försäkring:

86 kr

Hushållsel:

175 kr

Personer i hushållet: 2

Andel i föreningen:

1,85%

Förening

Föreningens namn:

Brf Mårten Persson i Kristianstad

Lägenhetsnummer:

39

Antal lägenheter:

63

Antal lokaler:

1

Energideklaration

Energikonsumtion:

103 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola