Sunnanväg 6 N, Lund

1 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 21 Jul 14:30 - 15:00

   Välkommen att boka dig på visning!

   Anmäl till visning

   Adress

   Sunnanväg 6 N - Lund

   Kommun

   Lund

   Typ

   Flerfamiljshus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1964

   Boarea

   79m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   4 av 7 , Hiss finns

   Rum

   3 rok varav 2 sovrum

   Område

   Klostergården

   Avgift

   5 028 kr/mån

   inkl. värme, vatten och kabel-TV

   Utgångspris

   1 695 000 kr

   21 456 kr/m2

   Ljus och välplanerad 3:a på 4:e våningen med fin utsikt från balkong i väster!

   Mycket funktionell och bra planerad lägenhet i fint välhållet skick! 4:e våningen med trevlig utsikt från balkong med eftermiddag/kvällssol! Köket är stort och ljust med en fin matplatsdel, även från matplatsen har du en fin utsikt! Fräscht halvkaklat badrum med badkar, gäst-wc samt hall med stor klädkammare. Ljusa väggar och tapeter samt enhetliga parkettgolv. Direkt närhet till affärer, busshållplats, utomhusbad och inom kort även tågstation. Välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Richard Börnfors

   Reg. Fastighetsmäklare

   0708-57 51 09

   richard.bornfors@lansfast.se Läs mer om Richard

   Extra kontaktperson

   Hans Berggren

   Reg. Fastighetsmäklare

   0708-575076

   hans.berggren@lansfast.se Läs mer om Hans

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-07-21 14:30:00 2019-07-21 15:00:00 40 Bostadsvisning Sunnanväg 6 N, Lund 55,69090145, 13,1818356 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Interiör

   Entré/hall med parkettgolv och bra med plats för avhängning samt garderober längs ena väggen. Sovrum med parkettgolv. Vardagsrum med parkettgolv. Badrum med badkar, vask, wc och tvättmaskin. Halvkaklade väggar och klinkers på golvet. Gästtoalett med klinkergolv, målade väggar samt wc och vask. Sovrum med parkettgolv - utgång till balkong i västerläge. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare. Kök och matplats med parkettgolv. Utrustning: Kyl, frys, spis, spisfläkt och diskmaskin. Ljusa/vita väggar och tapeter i större delen av lägenheten.

   Övriga utrymmen

   Tillhörande förråd finns i källaren.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1964

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV & bredband

   Tv-utbud levereras via Comhem och ingår i avgiften. Bredband levereras via Comhem och tecknas separat.

   Uteplats/Balkong

   Balkong i västerläge.

   Bilplats

   P-plats utomhus kostar 236 kr/mån. och plats i parkeringshuset kostar 316 kr/mån.

   Möjligt tillträde

   ca 1 september

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   570 kr/månad

   Försäkring:

   200 kr/månad

   Elkostnad:

   370 kr/månad

   Total driftkostnad:

   570 kr/månad

   Personer i hushållet:

   2 st

   Andel i föreningen:

   0,58882%

   Andel av årsavgift:

   0,58593%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-13

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Byggnad

   Byggår:

   1964

   Fönster:

   3-glas

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Solglittret

   Lägenhetsnummer:

   1741

   Antal lägenheter:

   252

   Byggår:

   1964

   Antal lokaler:

   2

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen har egen hemsida www.solglittret.se Föreningen har den ekonomiska förvaltningen via HSB. Föreningen övertog fastigheten vid en ombildning 2008. Föreningens 252 lägenheter fördelas enligt följande; 1 rok 75 st, 2 rok 42 st, 3 rok 96 st samt 4 rok 39 st Föreningen har en samlingslokal som kan hyras för tex barnkalas. Lokalen har plats för 30 personer och har ett välutrustat kök. Partytält att sätta upp på gården finns även.   Föreningens ekonomi:

   Föreningen har f.n. 49 lägenheter som idag är upplåtna med hyresrätt. Dessa lägenheter kommer löpande att försäljas när nuvarande hyresgäster flyttar ut. Ingen avgiftshöjning är aviserad. Föreningen har kollektivt tecknat bostadsrättstillägget till hemförsäkringen.   Gjorda renoveringar:

   Utförda större renoveringar 2016-2018 Relining av avloppsstammar 2016 Byte tak på låghuset 2015 Ny dränering höghus 6 H-K 2014 Underhåll av fas 2013 Underhåll av balkonger 2010 Dränering av höghus 6 L-P 2009 Spolning avloppsstammar 2008 Fönsterbyten   TV/Internet:

   Tv-utbud levereras via Comhem och ingår i avgiften. Bredband levereras via Comhem och tecknas separat.   Parkering:

   Solglittret kan erbjuda parkeringsplatser utomhus dels längs Sunnanväg, dels på Blidvädersvägen samt garageplatser i P-huset på Blidvädersvägen. Platserna utomhus kostar ca 236 kr/mån. och i parkeringshuset ca 316 kr/mån. Kontrollera hyran med föreningen.   Annat:

   Föreningen har en lokal som kan hyras för enklare fester eller kalas. I föreningen finns hela 9 stycken tvättstugor.


   Energideklaration

   Energiklass:

   E

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   126 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2018-08-01

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor